Anno 117: Pax Romana

سازنده
Ubisoft Mainz
تاریخ انتشار
November 13, 2025 ( ۲۲ آبان ۱۴۰۴)
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Screenshot 2025-08-21 120755.png

🏛️🌿بازآفرینی شکوه امپراطوری روم🌿🏛️

جدیدترین نسخه از سری محبوب Anno پلیر رو به دوران طلایی امپراتوری روم، در سال 117 پس از میلاد میبره. جاییکه در نقش یک فرماندار رومی باید سرزمینهای خالی از سکنه رو با درایت خودش به کلانشهرهای پررونق تبدیل کنه.

🏺
تمرکز بازی بر مدیریت دقیق منابع، توسعه شهری و برآورده کردن نیازهای متنوع جمعیت هست. همه چیز رو خود شما خواهید ساخت. از خانه های کاه‌گلی و محقر اولین ساکنین تا آمفی تئاتر های باشکوه و خیلی بناهای شاخص دیگه مثل معابد و آبرسانهای نمادین روم باستان.
در نقش فرماندار همچنین باید زنجیره های تولید کالا - از غذا گرفته تا کالاهای لوکس- رو مدیریت کنید و همزمان قلمروی خودتون رو به مناطق مختلف از جمله سرزمینهای سلتی (بریتانیا) که در بازی با نام Albion شناخته میشه, گسترش بدید. انتخابهای پلیر
در زمینه فرهنگ، دیپلماسی و نظامی کاملا در روند بازی تأثیرگذار هستند؛ فرضا میتونید فرهنگ بومی یک منطقه سلتیک رو حفظ یا فرهنگ‌‌ رومی در اونجا رو حاکم کنید، که هرکدوم ازین تصمیم ها طبعات خودشون رو خواهند داشت.

⚔️
جنبه نظامی هیچوقت جزو نقاط تمرکز سری Anno نبوده، با این حال pax Romana با معرفی مبارزات زمینی و البته بازگشت نبرد دریایی، لایه جدیدی از تعامل با سایر فرماندار های جهان بازی رو باز میکنه؛ تصمیم با شماست.. میتونید با آرامش و دیپلماسی دنبال برقراری ارتباط با سایرین باشید یا وارد نبردهای استراتژیکی بشید که جنبه های مدیریت نظامی گسترده و پر جزییات بازی رو به رخ خواهد کشید. البته که هیچ اصراری برای ساخت و استفاده از قوای نظامی وجود نداره و این صرفاً یک امکان اختیاری خواهد بود.
بازی همچنین درخت فناوری کاملی برای پژوهش و توسعه داره که به شاخه های اقتصادی، شهری و نظامی تقسیم شده و دست بازیکن رو باز میگذاره تا به تشخیص خودش به فناوری و ارتقاهای متنوعی که بازی فراهم کرده دست پیدا کنه.

📜
در مجموع همه چیز نوید یه عنوان کم نقص و ایده آل در سبک مدیریت شهری و ساخت و ساز رو میده که نقاط قوت نسخه قبلی رو حفظ و با معرفی ویژگی های هیجان انگیز جدید متعدد، انتظار رو سخت می‌کنه.
بازی ۲۲ آبان برای pc و کنسولهای نسل ۹ عرضه شده...

Anno 117: Pax Romana - Official Cinematic Release Date Trailer

View attachment Anno_117_Pax_Romana_Official_Cinematic_Release_Date_Trailer.mp4

Anno 117: Pax Romana - Gameplay Trailer

آخرین ویرایش:
اتفاقا میخواستم همین روزها یه معرفی و پیشنهاد ANNO 1800 رو داخل همین تاپیک بگذارم.. (و خواهم گذاشت همچنان)

اما بطور خلاصه; بله. کاملا و قطعا توصیه میکنم 1800 رو تجربه کنید. بهترین و لذتبخشترین tycoon حالِ حاضر که نقطه ورود کاملا ایده آلی هم هست به سری.
و برخلاف نظر دوستمون, اکیدا معتقدم نسخه complete edition بازی رو تهیه کنید. (یا طوری باشه که بتونید بعدا تبدیلش کنید به نسخه کامل) ازونجاییکه از نظرم ANNO 1800 جزو معدود بازیهایی هست که تک تک DLC هاش ارزش هزینه کرد رو دارن.
نسخه Complete بازی بقدری محتوای جذاب در اختیار پلیر قرار میده که تصورش سخته..
الان رو استیم 4تا سیزن پس داره. احتمالا تخفیف بخورن چون خود بازیم یادمه تخفیف خورده بود چند وقت پیش. این ۴تارو بگیرم به کل محتواهای 1800 دسترسی دارم دیگه؟

• Like
Reactions: Imaginative
الان رو استیم 4تا سیزن پس داره. احتمالا تخفیف بخورن چون خود بازیم یادمه تخفیف خورده بود چند وقت پیش. این ۴تارو بگیرم به کل محتواهای 1800 دسترسی دارم دیگه؟
به محتواهای مهم بله.
دیگه میمونه چندتا Cosmetic pack که واقعا گیم چنجر نیستن.. همون ها رو هم البته در قالب ۲ تا bundle گذاشته در دسترس.

81+TanuIKAL._UF894,1000_QL80_.jpg 81jNF7aYWfL._SL1500_.jpg

آخرین ویرایش:
اگه روی استیم میخوای بگیری که همون نسخه پایه رو بگیر.
باقیش با آنلاکرها به راحتی باز میشه.

1800 اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش 80 یا 90 درصد تو استیم تخفیف داشت.

اگه روی استیم میخوای بگیری که همون نسخه پایه رو بگیر.
باقیش با آنلاکرها به راحتی باز میشه.

1800 اگه اشتباه نکنم همین چند روز پیش 80 یا 90 درصد تو استیم تخفیف داشت.
شرمنده که میپرسم ولی چجوری با انلاکر باید بازشون کنم؟ روشش چیه؟ :D
و این انلاکر کردن برای باقی بازیهام کاربرد داره؟ اگه راهشو ادم بلد باشه عینا میشه برای بازیهی محتوادار استفادش کرد؟

آخرین ویرایش:
شرمنده که میپرسم ولی چجوری با انلاکر باید بازشون کنم؟ روشش چیه؟ :D
و این انلاکر کردن برای باقی بازیهام کاربرد داره؟ اگه راهشو ادم بلد باشه عینا میشه برای بازیهی محتوادار استفادش کرد؟
برای خیلی از بازیهای سینگل پلیر یا مولتی که فایلها از سمت سرور چک نمیشن قابل استفادست.

مثلا تو یه بازی مثل مورتال کامبت نمیشه.

هیچ خطری نداره و سالهاست داریم استفاده میکنیم.
مثل creamapi, smokeapi و...
برای بازیهای یوپلی uplay r2 unlocker رو باید بگیری و بریزی تو پوشه بازی ، همین.
رفتم خونه برات میفرستم.

• Like
Reactions: Kaiki and MyJinx
ANNO 1800
Screenshot 2025-09-09 151208.png

🧱⚙️ در قلب انقلاب صنعتی ⚙️🧱

هفتمین نسخه سری بازیهای ANNO بعد از دو نسخه آینده نگرانه, پلیرهارو به فضای تاریخی و کلاسیک آشنای سری, اما اینبار قرن ۱۹ م و دوران انقلاب صنعتی میبره. عنوانی که طرفدارهای سرسخت (تقریبا) متفق القول اون رو بهترین نسخه ANNO تا به امروز میدونن..

🛠️

هدف کلی در بازی ساخت یک امپراطوری صنعتی از صفر مطلق هست. و در این مسیر ابزارها و امکانات و صد البته چالشهای ریز و درشتی پیش روی شما قرار خواهد گرفت. با مدیریت منابع, راه انداری خطوط تولید و ایجاد مسیرهای تجاری شهروندان خوشحالتر, بیشتر و از طبقات اجتماعی بالاتری در جوامع خودتون خواهید دید که منجر به رشد هرچه بیشتر کلانشهرهای شما خواهد شد. از احداث مزارع سیب زمینی برای سفره طبقه "کارگر" تا تامین ساعتهای جیبی از جنس طلا برای طبقه "سرمایه گذار", همه و همه بر عهده شما قرار داره. بازی ای با جنین حجم از جزییات و وظایف, طبیعیه که برای افراد تازه وارد گیج کننده و حتی ترسناک بنظر برسه, اما خوشبختانه و به لطف بخش داستانی فکرشده, از الفبای بازی گرفته تا نحوه کارکرد پیچیده ترین مکانیزم ها به نحو احسن و در قالب ماجراهایی جذاب به پلیر آموزش داده میشه. جدای از بخش داستانی اما در حالت Sandbox تجربه گسترش امپراطوری خودتون تا بی نهایت رو خواهید داشت.

⚓🌊
سری ANNO همواره مترادف بوده با دریاها و اقیانوسها. در ANNO 1800 تقریبا تمامی تعاملات و مراودات تجاری و البته منازعات نظامی از طریق کشتی ها صورت میگیره (گفتم تقریبا; چون بالونهای هوای گرم هم با DLC ها در دسترس قرار میگیرن)
امنیت دریایی در مقابل دزدان دریایی و حکومتهای متخاصم و ساخت, تجهیز و چینش صحیح ناوگان حمل ونقل و نظامیتون چیزیه که احتمالا مدت زیادی باهاش سرگرم خواهید بود.

🌴🗺️🪨
ANNO 1800 از حیث تنوع محیطی و گستردگی بایوم ها اگر نگیم بی رقیب, کم رقیبه. در کنار دو محیط برگرفته از اروپا و کارائیب که در بازی اصلی بهش دسترسی دارید, قطب جنوب و آفریقا هم در قالب DLC به بازی اضافه میشن و هرکدوم با معرفی المانها و مکانیزمهای جدید و مختص خودشون, بازی رو به مرحله بالاتری از درگیرکنندگی میبرن.

🎨
بازی از نظر بصری نه فقط در زمان انتشار, که همین حالا و بعد از گذشت ۷ سال همچنان از زیباترین تجربیاتی هست که میتونید در یک عنوان استراتژیک سراغ بگیرید. پر از رنگ, چشم نواز و البته واقع گرایانه. یکی از آپشنهای جالب که مورد علاقه خودم هم هست, امکان تغییر زاویه دوربین به اول شخصه و قدم زدن در کلانشهر زنده و پویایی که خلق کردید و تحسین جزییاتی که تیم سازنده در بازی پیاده سازی کردند از فاصله نزدیک. از منظر صداگذاری و موسیقی هم بازی در بالاترین حد خودش قرار داره. صداهای محیطی و npc ها کاملا بجاست و موسیقی های روح نواز بازی وقتی مشغول گسترش امپراطوریتون هستید به سادگی از یادتون نخواهد رفت..

⚖️
در نهایت ANNO 1800 در نقش بهشتی برای علاقه مندان به بازیهای سبک Tycoon, بطور تمام و کمال ارزش وقت و هزینه پرداخت شده رو داره. توصیه اکید من این هست که حتما DLC های بازی رو هم در کنارش تهیه کنید. این نوید رو بهتون میدم که اگر از علاقه مندان سبک مدیریت/شهرسازی باشید, با دنیایی از جزییات سرگرم کننده و ساعات لذتبخش طولانی روبرو خواهید شد و احتمالا هم مثل من این جمله رو زیاد از زبان روای بازی خواهید شنید;

"How about a cup of coffee? You've been playing for 2 hours"
و البته پاسخ مشخصه.. خیر

آخرین و کاملترین نسخه بازی
Screenshot 2025-08-31 170616.png

screenshots
ss_4bc6d0fbf35c5206ded50a7887009159929722ef.1920x1080.jpg Screenshot 2025-09-09 160209.png ss_355692db012743d060b8a1fb44373649355f5a82.1920x1080.jpg ss_9c712d1d00798af38419b748a7b83f271a262dca.jpg ss_02fd4ecf8dc9f7b800360a8ea6d42e3b5667a48d.1920x1080.jpg ss_72afc313592f9af047404cafca0cd7d00a1dc027.1920x1080.jpg ss_955e5391610af16b2a94591fad971a5fe83637e7.jpg 5d2753aa5cdf9a0bf048165e-1.jpg Screenshot 2025-09-09 160141.png ss_5f8079a13ffad19dbb9b56223397c5ce885d9be2.1920x1080.jpg anno-1800-04-18-19-7.jpg 62bab092f060bf51df8b68e4-5.jpg anno-1800-04-18-19-12.jpg 62cebee151aa9379b071f7db-2 (1).jpg ss_deaf47c715d816c2bfea817e060e5e31250f11dd.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
دموش اومده روی استیم و کانکت و مثل اینکه برای زمان محدودی در دسترسه.
گفتم امتحانش کنم ، دیدم 94 گیگه :D
بیخیال شدم.
1800 همین حدود حجم داره ولی انصافا برای یه دمو نمیصرفه 100 گیگ خالی و دانلود کنم.

خوشبختانه Demo در حالیکه قرار بود ۱۶ سپتمبر به پایان برسه تا مدت نامعلومی (احتمالا همیشه, یا حداقل تا ریلیز بازی) تمدید شده
و من هم که به pcم دسترسیم نداشتم میتونم بازیش کنم بالاخره..

حجم دانلود بازی ۴۸ گیگ هست, اما به بالغ بر ۱۰۰ گیگ فضای خالی روی هارد نیاز دارید.
ضمنا تایمر برای دمو وجود داره و هربار بازی به ۱ ساعت محدود شده.

Screenshot 2025-09-22 042229.png

• Like
Reactions: m.d.makan and Kaiki
پس از دو ساعت سر و کله زدن و جست و جو, کاشف به عمل اومد که دموی بازی با آپدیت بودن درایور گرافیکی میونه خوبی نداره!
اگر برای شما هم داخل محیط بازی, بعد از کلیک روی آیتمها کرش کرد و ارور مرتبط با GPU گرفتید, با داونگرید کردن درایو به نسخه های قدیمی تر مشکلتون حل خواهد شد..

و ضمنا محدودیت یکساعته دمو هم براحتی قابل دور زدنه..
کافیه مراحل مختصر زیر رو انجام بدید و تماhم!
بی نهایت زمان برای بازی.. البته عنایت داشته باشید که همچنان بازی save نمیشه و در نتیجه هربار که از بازی خارج میشید همه چیز از دست میره.

Screenshot 2025-09-23 144331.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kaiki and m.d.makan
تجربه م از بتای بازی..
یه نقطه ورود کاملا قابل قبول برای افرادی که بتازگی تصمیم میگیرن وارد دنیای ANNO بشن. پر از زیبایی, مدیریت منابع و زنجیره های تولید سرگرم کننده. در عین حال به دور از شلوغی و overwhelm کردن مخاطب.
اما..
من بعد از ۳, ۴ ساعت کم کم خسته شدم از بتا و فکر میکنم منتظر خواهم موند تا حداقل بازی DLC بزرگ اولش رو دریافت کنه و بعد به سراغش برم. 117 برای یه ANNO باز قدیمی, بطور قابل توجهی "خالی" و سبُک احساس میشه و حتی با فرض معقولِ اضافه شدن حداقل دو population tier در نسخه اصلی نسبت به بتا, همچنان راه خیلی درازی در پیش داره برای اینکه بتونه به حجم محتوای دیوانه وار نسخه ۱۸۰۰ حتی نزدیک بشه. جایی که نه تنها خود سازنده رسمی در طی سالها ساپورت از چیزی فروگذار نکرد, بلکه جامعه مادساز هم بازی رو بیش از پیش تعمیق و اعتیادآور کردند.
جادوی Anno 1800 ممکنه کاری کنه که با این صحنه ها مواجه بشید:

Screenshot 2025-10-04 130529.png
Screenshot 2025-10-04 131717.png

البته با این یکی بعیده دیگه.. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or