Anno 117: Pax Romana

سازنده
Ubisoft Mainz
تاریخ انتشار
November 13, 2025 ( ۲۲ آبان ۱۴۰۴)
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Screenshot 2025-08-21 120755.png

🏛️🌿بازآفرینی شکوه امپراطوری روم🌿🏛️

جدیدترین نسخه از سری محبوب Anno پلیر رو به دوران طلایی امپراتوری روم، در سال 117 پس از میلاد میبره. جاییکه در نقش یک فرماندار رومی باید سرزمینهای خالی از سکنه رو با درایت خودش به کلانشهرهای پررونق تبدیل کنه.

🏺
تمرکز بازی بر مدیریت دقیق منابع، توسعه شهری و برآورده کردن نیازهای متنوع جمعیت هست. همه چیز رو خود شما خواهید ساخت. از خانه های کاه‌گلی و محقر اولین ساکنین تا آمفی تئاتر های باشکوه و خیلی بناهای شاخص دیگه مثل معابد و آبرسانهای نمادین روم باستان.
در نقش فرماندار همچنین باید زنجیره های تولید کالا - از غذا گرفته تا کالاهای لوکس- رو مدیریت کنید و همزمان قلمروی خودتون رو به مناطق مختلف از جمله سرزمینهای سلتی (بریتانیا) که در بازی با نام Albion شناخته میشه, گسترش بدید. انتخابهای پلیر
در زمینه فرهنگ، دیپلماسی و نظامی کاملا در روند بازی تأثیرگذار هستند؛ فرضا میتونید فرهنگ بومی یک منطقه سلتیک رو حفظ یا فرهنگ‌‌ رومی در اونجا رو حاکم کنید، که هرکدوم ازین تصمیم ها طبعات خودشون رو خواهند داشت.

⚔️
جنبه نظامی هیچوقت جزو نقاط تمرکز سری Anno نبوده، با این حال pax Romana با معرفی مبارزات زمینی و البته بازگشت نبرد دریایی، لایه جدیدی از تعامل با سایر فرماندار های جهان بازی رو باز میکنه؛ تصمیم با شماست.. میتونید با آرامش و دیپلماسی دنبال برقراری ارتباط با سایرین باشید یا وارد نبردهای استراتژیکی بشید که جنبه های مدیریت نظامی گسترده و پر جزییات بازی رو به رخ خواهد کشید. البته که هیچ اصراری برای ساخت و استفاده از قوای نظامی وجود نداره و این صرفاً یک امکان اختیاری خواهد بود.
بازی همچنین درخت فناوری کاملی برای پژوهش و توسعه داره که به شاخه های اقتصادی، شهری و نظامی تقسیم شده و دست بازیکن رو باز میگذاره تا به تشخیص خودش به فناوری و ارتقاهای متنوعی که بازی فراهم کرده دست پیدا کنه.

📜
در مجموع همه چیز نوید یه عنوان کم نقص و ایده آل در سبک مدیریت شهری و ساخت و ساز رو میده که نقاط قوت نسخه قبلی رو حفظ و با معرفی ویژگی های هیجان انگیز جدید متعدد، انتظار رو سخت می‌کنه.
بازی ۲۲ آبان برای pc و کنسولهای نسل ۹ عرضه شده...

Anno 117: Pax Romana - Official Cinematic Release Date Trailer

View attachment Anno_117_Pax_Romana_Official_Cinematic_Release_Date_Trailer.mp4

Anno 117: Pax Romana - Gameplay Trailer

آخرین ویرایش:
من چندباری اسم این سری رو می‌شنوم
مثل همون age of empires اینا هست؟
بعد از نسخه 1800 خیلی بیشتر شناخته شد..
سبکش مدیریت منابع و شهرسازی هست. تمرکز چندانی روی درگیری نظامی نداره. حتی همین نسخه قبل (ANNO 1800) اصلا نبرد زمینی نداشت و اینبار برگشته دوباره.

من چندباری اسم این سری رو می‌شنوم
مثل همون age of empires اینا هست؟
خیر کاملا باهم فرق دارن
age سبکش rts هست اتقصاد و شهرسازی برای اینکه بتونی ارتشو قوی کنی وجود داره ولی anno کاملا فوکسش روی شهرسازی و اکانومی و درست کردن ترید نتورک و ... هست البته اگر این وسط با کسی به مشکل بخوری و دیپلوماسی جواب نده میتونی از طریق نظامی اقدام کنی جنگ هم توش خیلی حساب شدس و هرینه ش بالاس (اگر دشمنت قوی باشه) مثلا همین 1800 که اشاره کردن با اینکه نبرد زمینی نداره ولی برای اینکه یکی که واقعا میدونه داره چیکار میکنه رو شکست بدی باید مسیر های ترید رو کنترل کنی شروع کنی سهام جزیرهاشو بخری و ضعیفش کنی اینطوری نیست که همون اوله کار 10 تا کشتی بسازی حمله کنی(این روش فقط واسه نوبا و AI های لول پایین جوابه)

🌿 بازی در هنگام لانچ ۲ زیست بوم کاملا متفاوت یعنی سواحل مدیترانه ای گرم و آفتابی و بریتانیای مه آلود و بارانی رو در اختیار پلیر میذاره که با یکی از اولین DLC ها, محیط مصر هم بهشون اضافه خواهد شد. با شناختی که از تیم سازنده و تجربه های قبلی داریم, بازی در ادامه ازین هم گسترده تر خواهد شد..

📜 نسخه استاندارد بازی با قیمت ۶۰ دلار و نسخه GOLD شامل ۳ دی ال سی اول بازی (تحت عنوان Year 1 Pass) با قیمت ۹۰ دلار در فروشگاههای Ubisoft و Epic و البته Steam قابل پیش خرید هست..

Screenshot 2025-08-21 115302.png

آخرین ویرایش:
اگر بازی تا الان تونسته توجهتون رو جلب کنه, گیم پلی ویدیوهای مفصل AnnoTuber مورد علاقم میتونه کمک کنه ویژن کاملی از ماهیت, ساختار و طرز کار بازی داشته باشید..

از بس سرم شلوغ بود هیچی از بازی ندیده بودم فقط تاریخ ریلیزشو میدونستم الان با دیدن یکمی از این ویدئو ها واقعا شوکه شدم چقدر همچی پیشرفت داشته گرافیک ، UI ، سیستم جدیده جاده ، layout جزیره ها واقعا صبر کردن براش سخت شد

اون کلوز بتایی که برام فرستادن رو نشد زیاد بازی کنم
بازی قرار نیست بتای دیگه‌ای داشته باشه؟

چرا اتفاقا. بتای بعدی از ۲ سپتمبر (همین پسفردا) تا ۱۶ ام قراره برگزار بشه!
از طریق این لینک میتونید شانستون رو امتحان کنید:
https://register.ubisoft.com/anno-117/en-US

من تا حالا تجربه این سری رو نداشتم! منتهی خب استراتژی با انواع زیرمجموعه هاش که سبکای مختلفی رو شامل میشه اعم از شهرسازی ها همیشه مورد علاقم بوده!
الان برای شروع نسخه 1800 خوبه؟ نیازی به dlcهاش هست؟
یا نسخه دیگه ای پیشنهاد میشه برای شروع؟

من تا حالا تجربه این سری رو نداشتم! منتهی خب استراتژی با انواع زیرمجموعه هاش که سبکای مختلفی رو شامل میشه اعم از شهرسازی ها همیشه مورد علاقم بوده!
اره 1800 خوبه 1404 هم خوبه اگه بیشتر به اون دوران علاقه داری خیلیم ساده تره نسبت به 1800
dlc های 1800 اگر اشتباه نکنم به جز land of lion که ی ریجن دیگه اضافه میکنه و باز بازی پیچیده تر میشه بقیه همه ی جورای همین بازیه بیسو بهتر میکنن مثلا ی dlc داره سیلو و .. اضافه میکنه کارت تو زمینه غذا و کشاورزی و این چیزا راحت تر میشه درکل باتوجه به اینکه زمان زیادی تا نسخه ی جدید نمونده و این وسط کلی بازیه دیگه هم میادو احتمالا نمیخوای 24/7 anno بازی کنی همین بیس 1800 پیشنهاد میکنم یا 1404 اگر بازی ساده تری میخوای و از نظر زمانی بیشتر با اون دوران ارتباط میگیری 2070 و 2205 هم من اصلا دوس نداشتم و پیشنهاد نمیکنم بقیه نسخه هام که زیادی قدیمین

اره 1800 خوبه 1404 هم خوبه اگه بیشتر به اون دوران علاقه داری خیلیم ساده تره نسبت به 1800
dlc های 1800 اگر اشتباه نکنم به جز land of lion که ی ریجن دیگه اضافه میکنه و باز بازی پیچیده تر میشه بقیه همه ی جورای همین بازیه بیسو بهتر میکنن مثلا ی dlc داره سیلو و .. اضافه میکنه کارت تو زمینه غذا و کشاورزی و این چیزا راحت تر میشه درکل باتوجه به اینکه زمان زیادی تا نسخه ی جدید نمونده و این وسط کلی بازیه دیگه هم میادو احتمالا نمیخوای 24/7 anno بازی کنی همین بیس 1800 پیشنهاد میکنم یا 1404 اگر بازی ساده تری میخوای و از نظر زمانی بیشتر با اون دوران ارتباط میگیری 2070 و 2205 هم من اصلا دوس نداشتم و پیشنهاد نمیکنم بقیه نسخه هام که زیادی قدیمین
اتفاقا 2205 و 2070 رو دیدم منتهی بخاطر علاقه به تاریخ، استراتژی که صرف اینده نگرانه باشه رو خوشم نمیاد! دنبال نسخه هاییم که درباره گذشته و تاریخ باشه. پس با همین 1800 فعلا شروع میکنم تا گیم پلی این سری دستم بیاد که نه خیلی سادس و نه خیلی هاردکور گویا!
مرسی ازت.

اتفاقا میخواستم همین روزها یه معرفی و پیشنهاد ANNO 1800 رو داخل همین تاپیک بگذارم.. (و خواهم گذاشت همچنان)

اما بطور خلاصه; بله. کاملا و قطعا توصیه میکنم 1800 رو تجربه کنید. بهترین و لذتبخشترین tycoon حالِ حاضر که نقطه ورود کاملا ایده آلی هم هست به سری.
و برخلاف نظر دوستمون, اکیدا معتقدم نسخه complete edition بازی رو تهیه کنید. (یا طوری باشه که بتونید بعدا تبدیلش کنید به نسخه کامل) ازونجاییکه از نظرم ANNO 1800 جزو معدود بازیهایی هست که تک تک DLC هاش ارزش هزینه کرد رو دارن.
نسخه Complete بازی بقدری محتوای جذاب در اختیار پلیر قرار میده که تصورش سخته..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or