این فصل انیمه زیاد برداشتم چند تاشو که حرفی ازشون دارم رو لیست میکنم:
Grand Blue Season 3
فصل خیلی ضعیفیه فصل یک کجا این فصل کجا، دیوونه بازیشون فعلا جوابی نداده، فصل یک زمینو گاز میزدی ولی این فصل نهایت یه لبخند زودگذر میزدم

(کونوسوبا کجاااااایی

)
Tsuihou sareta Tensei Juukishi wa Game
این چیه ساختن؟ پروژه دانشجوییه؟
انیمه اینجوری شروع میشه که یه دور کل شهر که بصورت سه بعدی ساخته شده رو از بالا نمایش میدن میان پایین بعد داستان یه خورده میره جلو (که شدیدا هم شخصیت هاش کُند هستن) کلا انیمه تو صحنه آهسته ست، شخصیت هاش کلی تعجب بیخود و سر و صدای الکی درمیارن، دوباره شهرو نشون میدن از همین قسمت باز فلشبک همین قسمت نشون میدن که 5 دقیقه پیش چی گفتن
تو قسمت بعدش همین روند تکرار میشه بعلاوه فلشبک از همین قسمت سر جمع 5 دقیقه داستان مفید جلو نمیره (بدون اغراق) یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنویدا

نمیدونم کل بودجه رو خرج سه بعدی کردن یا نمیدونستن چه جوری انیمه رو 20 دقیقه طولش بدن که چنین فاجعه ای ساخته شده
وقت اضافه دارید یکی دو قسمت رو ببینید و بیایید اینجا با هم بدوبیراه بگیم تنهایی حال نمیده
Nijusseiki Denki Mokuroku Eureka Evrika
تا اینجا که انیمه با کیفیتی بوده (داستان و ظاهرش) ، در مورد قرن بیستمه که هنوز برق اختراع نشده و کل انرژیشون رو از بخار تامین میکنن و شخصیت اصلیش میخواد برقو اختراع کنه
Hanaori-san wa Tensei shitemo Kenka ga
کمدی میخوایید اینو ببینید، داستان کلیشه ای ولی سطح طنزش عالیه
داستان ارباب شیطانی و قهرمان هستش که به دنیای امروزی میان و میرن مدرسه

دخترِ خیلی خوبه
Dogulwang
اینو مانهواش خوندم قشنگ بود، این چند قسمت هم خوب بوده شخصیت اصلیش تو رخ عقاب گرفتن و حق بجانب بودن (نه قدرت) تنه به تنه جین وو سونگ (سولو لولینگ) میزنه

داستانشم در مورد مقبره ایی هست که یهو تو شهر پیدا میشه و عتیقه هایی از توش پیدا میشه که هر کدوم قدرت خاصی دارن
Tetsunabe no Jan
انیمه آشپزی هست، فکر میکردم یه چی سرسری ساختن میخوان بدن به خورد بیننده ولی تو قسمت اول انتهای انیمه مشخص میشه (خودشون میگن) که مانگاش خیلی قدیمیه که الان دیگه ساختنش و سوپرایز هم شدم چون خوب بوده تا اینجا
یکی دو تا دیگه هم هست اگه چیز جالبی ازشون در اومد باز میام