Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

@Police _ 110
یکی به اسم خلیل اومده برنامه ات رو توی یوتیوب معرفی کرده :D

سلام :)
بعد از 6ماه کار و تلاش هر دو برنامه (ویرایشگر مانگا و ترجمه خودکار مانگا) آماده شدن و تمام زیر ساخت ها در حال آماده سازی هستند و تا جمعه - ۱۴ آذر ۱۴۰۴ منتشر شون میکنم :D

آخرین ویرایش:
نوش دارو بعد مرگ سهراب؟
کی آخه ۸ اپیزود زباله میبینه که آخرش بهتر بشه؟
احتمال داره همون یکم بودجه ای هم که برای ساخت فصل ۳ داشتن رو خرج قسمت های انتهایی کرده باشن

برو آقا
وانپیس همش شاهکاره!
(فقط یک آرک هایی داشت انیمه گند زده بود.)%-(:دی

امسال تابستون و پاییز فاجعه ایی داشتیم از منظر انیمه های فصلی...بهار هم یادم نمیاد چیزی دیده باشم. این دان دا دان هم نیم فصلش رو حوصله نداشتم ببینم. حس و حال فصل اولش کاملا برام رفته بود.

کسی که از انیمه آرک دسروزا و زو زنده بیرون اومده باشه هر چیزی رو میتونه تحمل کنه.

ولی جدا فصل سه وان پانچ من از قعر دره ای که وان پیس بود هم بدتره به نظرم
دیدن میم های وان فریم من از هر انیمه فصلی جذاب تره :D

کسی که از انیمه آرک دسروزا و زو زنده بیرون اومده باشه هر چیزی رو میتونه تحمل کنه.

ولی جدا فصل سه وان پانچ من از قعر دره ای که وان پیس بود هم بدتره به نظرم
درسروزا، آراباستا، هول کیک آیلند، فیشمن آیلند و ...، وان پیس آرک شاهکار تو انیمش زیاد داشته خدارو شکر :D

کلا هر انیمه ای استدیو سازندش تغییر کنه 90 درصد راه تباهی رو رفته :D فقط Classroom of the Elite بود که خود همون استدیو زحمت گند زدن به انیمه رو کشید تو فصلای بعدیش.
بعد جالبه هر انیمه ای فصل اول موفقی داشته باشه بیشتر در معرض این خطر قرار میگیره نمیدونم چرا واقعا :D مثلا یه انیمه ای میبینی رسما زبالس ولی هر فصل داره پیشرفت میکنه.

کلا هر انیمه ای استدیو سازندش تغییر کنه 90 درصد راه تباهی رو رفته :D فقط Classroom of the Elite بود که خود همون استدیو زحمت گند زدن به انیمه رو کشید تو فصلای بعدیش.
بعد جالبه هر انیمه ای فصل اول موفقی داشته باشه بیشتر در معرض این خطر قرار میگیره نمیدونم چرا واقعا :D مثلا یه انیمه ای میبینی رسما زبالس ولی هر فصل داره پیشرفت میکنه.
بعد فن های ناشکر Re:Zero میگن استدیو رو عوض کنیم...انگار بقیه استدیو ها براشون ببخشید رییی×یدن! اتک آن تایتان به اون بزرگی تهش اون شد. دیگه چه برسه به ریزیرو...اتفاقا اگر مدیرای وایت فاکس گند نزنند. تا آخرین اینجا بمونه بهترین انیمه ممکن رو میسازند.

درسروزا، آراباستا، هول کیک آیلند، فیشمن آیلند و ...، وان پیس آرک شاهکار تو انیمش زیاد داشته خدارو شکر :D
باز هول کیک بد نبود... درسروزا و زوو چنان فاجعه ایی بود که من تا مدت ها انیمه رو نگاه نمیکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or