Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

مشکل من با وان پانچ از فصل ۲ شروع شد که تمرکز افتاد رو گارو
اگه فصل اول رو ندیده باشی ، فکر می کنی شخصیت اصلی گارو هست نه سایتاما
واقعا بقیه داستان هم گارو بهترین کرکتر داستان بود. آخر این این آرک مانگا جدا بهترین قسمت های کل مانگا بود.
حتی میگم بهترین نقطه برای تموم شدن مانگا همین جا بود. ادامه دادنش دیگه بی مورد بود.

سلام
کاگوراباچی اگر اندازه Demon Slayer محبوب نشه، باید تمام مدیران Cygames رو از هستی پاک کنند.

پنل بندی مانگا واقعا آرت هست. مانگا مثل این میمونه به ترکیب نولان+ تارانتینو بگند یک مانگا برامون بکش.

خیلی خوبه...

چند وقت پیش فرصتی پیش اومد و از بین انیمه‌های موجود این classroom of the elite رو دیدم و چقدر این کار فن‌سرویس بی‌مورد، اضافی و منزجرکننده داشت. کلیت کار هم شاید 6 از 10. خیلی بعید فصل دومش ببینم.

وان پانچ هم افتضاح، واقعا آبروریزیه. این تیکه‌هایی که خونه سایتاما جمع می‌شن تو مانگا خیلی باحاله. کلا من همین سکانس‌های آروم وان پانچ رو نسبت به مبارزاتش بیشتر دوست دارم.:دی تنها نکته منفی وان پانچ حضور کاراکتر دوزاری جنوسه.

این گاچیاکوتا فصل قبل رو هم از روی عادت همچنان می‌بینم. meh
فول متال هم همینطور آهسته و پیوسته می‌خونم؛ عالی.>:D<

یه سال پیش همین روز ها بود که فصل دوم آرکین رو تموم کردیم

موزیک ویدئوهای فن مید که هر از گاهی بهشون گوش میدم

من تنها کسی ام که معتقدم فصل دو آرکین پیسینگ افتضاحی داشت؟

من تنها کسی ام که معتقدم فصل دو آرکین پیسینگ افتضاحی داشت؟
مخصوصا سه قسمت آخر. هرچقدر میگذره بیشتر ناراضی میشم از فصل دومش با اینکه چند قسمت اولش رو واقعا لذت بردم. خراب کردن خلاصه.

اون انیمه وان پیس نتفلیکس کی میاد پس
آخرین بار فکر کنم تیر ماه بود یکی از طراحای استودیوی Wit گقته بود که روند تولید ریمیک One Piece نتفلیکس به دلیل پیچیدگی‌ های زیاد (که نگفته بود هم که چیه اون پیچیدگی ها) ، فرایندی نسبتاً کندی رو پشت سر میذاره و گفته بود تیم سازنده تحت فشار برای سرعتی کار کردن نیست و نتفلیکس قصد نداره پروژه‌ی بازسازی رو با عجله پیش ببره ، تا الانم خبر جدیدی نیومده

این چپترای جدید چین ساو جدا از بریک دو هفته یکبارش کوتاه بودن چپترا بجای اینکه جذاب باشه وا د فازه واقعا هیچ حس جذابیتی نمیده این فایتی که الان توشیم احساس میکنم المایت hero academia داره میجنگه با چینساو من🤣🤣

این چپترای جدید چین ساو جدا از بریک دو هفته یکبارش کوتاه بودن چپترا بجای اینکه جذاب باشه وا د فازه واقعا هیچ حس جذابیتی نمیده این فایتی که الان توشیم احساس میکنم المایت hero academia داره میجنگه با چینساو من🤣🤣
اصلا واقعا رندوم شت میندازه ببینه چی میگیره...دقیقا حس جوجوتسو کایسن رو دارم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or