Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خوش اومدی به دنیای وان پیس برو جلوتر ببین چی میشه تازه ! فقط کمی صبر حوصله باید به خرج بدی چون روند انیمه کنده :d
...
اقا چرا این هفته مانگا وان پیس نداشتیم ؟! اخرین چپتر چیزی نزده بود ؟! :|
...
Tokyo Ghoul شروع کردم با اینگه نسخه ی سانسوریش را گرفتم بدی نبود خوشم اومد به هر حال خشانت زیاد خوب نیست :d

RezaRazeR

دو نسخه داره هم سانسور هم بدون سانسور من سایت های ایرانی را چک کردم سانسوریش را گذاشته بودن

کلا مانگا نداریم تا 15 ژانویه:((
به مناسبت سال نو!!! ، جامپ منتشر نمیشه!!!! :|
---
دلیلش اینه سایت های ایرانی با پخش هفتگی میزارن ولی نسخه بدون سان/سور ( BD ) بعدش میاد :دی

برای نظر سنجی های آینده،نمیشه نظر سنجی بهترین opening,ending ها رو بزاریم؟ :-/ هرچند موضوع از این کلیشه ای :d تر نیست و احتمالا قبلا همچین نظرسنجی ای بوده تو تاپیک :| :d

یا اینکه چون 2014 تموم شده نظرسنجی مربوط به بهترین های 2014 بزاریم،بهترین op,ed-بهترین انیمه کوتاه و ...

آخرین ویرایش:
دوستان این Sidonia no Kishi قشنگه؟ یادمه اون موقع ک پخش میشد یک قسمت دیدم و دیگه ادامه ندادم. اگه قشنگه بگید ک برم ببینم . فصل دومشم ک همین بهار پخش میشه

wjm7qd9d7dqrus5xafnu.png

wtf is this shit؟؟؟؟؟
سیبر با وقار F/Z کجا و این کجا :|
بقیه اتفاقات هم، هنوز دلم روشنه :sad::sad:

:| وقتی صدای گریه پریشیلا رو میشنوم ، اینطوری میشم" :-s" :| :دی
آقا من دلم میخواد رتبه یک رو تو انیمه ببینم!:((
از دوستم FM AB :-/:دی رو گرفتم همینجوری قسمت یک رو تیکه تیکه نگاه ککردم ببینم این کش اومدن و اینا چقدر رو مخ هست که خوشم اومد:دی
خسته شدم از این تم سیاه انیمه Claymore و AoT و DN ! دیگه روانم کشش اینقدر خشونت و جنایت و اینارو نداره!:( با اینکه دوست دارم فکرم به چالش کشیده بشه! اما واقعا با اینکه هنوز از کلیمور2 قسمت مونده ، وقتی توش جنگی میشه و .... و کار به جاهای حیاتی میرسه به مغزم فشار میاد!:|
این FM توش شوخی هم داره؟:دی از رنگ! :دی انیمه که من اینطوری برداشت کردم!
فکر کنم کم کم سراغ one piece و اینا هم برم! :دی

آخرین ویرایش:
یه سوال مهم در مورد Fate/Stay Night دارم که به آینده داستان مربوط میشه و اونایی که نمیخوان خبردار بشن، باز نکنن!
دوستانی که با ماجراهای F/SN آشنایی دارن، میتونن بگن دیگه خبری از Rider میشه و برمیگرده یا کلاً تموم شد رفت؟ هویتش رو رفتم سرچ کردم و دیدم و بسیار هم جالب بود، ولی میترسم بیشتر در موردش بخونم و چیزهای خفنی لو بره و مثلاً نوشته باشه دوباره برمیگرده و فلانی رو میکشه! :| لطفاً جواب رو توی اسپویلر با ذکر تذکری که اون بالا نوشتم بنویسین تا برای بقیه لو نره که جریان چیه. :دی

wjm7qd9d7dqrus5xafnu.png

wtf is this shit؟؟؟؟؟
سیبر با وقار F/Z کجا و این کجا :|
بقیه اتفاقات هم، هنوز دلم روشنه :sad::sad:
واقعاً چه به سر این عزیز دل آوردن! :| البته بخش اول اپیزود کلاً حال و هوای لطیف و عاشقانه داشت و فکر کنم یه جورایی میخواستن توی ایام کریسمس و اینا، در کنار صحنه های دردناک یه سری بخش ملایم هم بذارن. :دی ولی کلاً این ادا اصول های ژاپنی F/SN خیلی زیاد هست، در حالی که توی F/Z تقریباً خبری از این چیزا نبود، به جز یه سری صحنه های کوتاه از اون پسرک Waver. :دی

اینم رتبه ای من به انیمه های ورزشی که تا حالا دیدم بر اساس رتبه اگه بخوام........
1-Kuroko no basket
2-Baby Steps
3-Ace Of Diamond
4-SlamDunck
5-Haikyuu
6-Yowamushi Pedal
بهترین های سال 2014 :x
1-Shigatsu Wa Kimi No Uso
2-Mushishi Zoku Shou
3-Mahouka Koukou no Rettousei
4-Aldonha zero
5-BRAKAMON
6-Kiseijuu Sei No Kakuritsu
7-Zankyou no Terror
8- Log Horizon
9-Fate stay night Unlimited Blade
10-Ookami Shoujo to Kuro Ouji
11-Donten ni Warau
12-Gekkan Shoujo Nozaki-kun
13-Sengo Barsa
14-Terra Formars
15-Tokyo Ravens
16-Sword Art Online 2
17-Akame Ga Kill
18-Akatsuki No Yona
بقیه هم زیاد جالب نبود
در مورد OP و ED اینا هم Sword Art Online 2 خوب!!Shigatsu Wa Kimi No Uso هم......خلاصه امسال سال خوبی بود کلی انیمه ریز درشت معرفی شد و بیشتر از همه امسال سال انیمه ورزش بود بود که کلا همشون خیلی عالی عمل کردن!!!!

دوستان کسی می تونه انیمه تو سبک death note و code geass معرفی کنه،حداقل از لحاظ کیفیت در حد این دو انیمه باشه
Legend of the Galactic Heroes

آخرین ویرایش:
:| وقتی صدای گریه پریشیلا رو میشنوم ، اینطوری میشم" :-s" :| :دی
آقا من دلم میخواد رتبه یک رو تو انیمه ببینم!:((
از دوستم FM AB :-/:دی رو گرفتم همینجوری قسمت یک رو تیکه تیکه نگاه ککردم ببینم این کش اومدن و اینا چقدر رو مخ هست که خوشم اومد:دی
خسته شدم از این تم سیاه انیمه Claymore و AoT و DN ! دیگه روانم کشش اینقدر خشونت و جنایت و اینارو نداره!:( با اینکه دوست دارم فکرم به چالش کشیده بشه! اما واقعا با اینکه هنوز از کلیمور2 قسمت مونده ، وقتی توش جنگی میشه و .... و کار به جاهای حیاتی میرسه به مغزم فشار میاد!:|
این FM توش شوخی هم داره؟:دی از رنگ! :دی انیمه که من اینطوری برداشت کردم!
فکر کنم کم کم سراغ one piece و اینا هم برم! :دی
FMA B اتفاقا داستان کاملا جدی،سنگین و گاها غمناک و تاثیر گذاری داره و خیلی هم درگیر کنندست،پیشنهاد میشه ادامه بدی،و در عین حال شوخی های خیلی جالبی داره.

یه سوال مهم در مورد Fate/Stay Night دارم که به آینده داستان مربوط میشه و اونایی که نمیخوان خبردار بشن، باز نکنن!
دوستانی که با ماجراهای F/SN آشنایی دارن، میتونن بگن دیگه خبری از Rider میشه و برمیگرده یا کلاً تموم شد رفت؟ هویتش رو رفتم سرچ کردم و دیدم و بسیار هم جالب بود، ولی میترسم بیشتر در موردش بخونم و چیزهای خفنی لو بره و مثلاً نوشته باشه دوباره برمیگرده و فلانی رو میکشه! :| لطفاً جواب رو توی اسپویلر با ذکر تذکری که اون بالا نوشتم بنویسین تا برای بقیه لو نره که جریان چیه. :دی
نه دیگه واقعاً مرد. کلاً تنها خط داستانی‌ای که رایدر عملاً توش هیچ نقشی نداره همین خط Unlimited Blade Works هست که از بین Servantها تمرکز بیشتری روی Archer هست. توی خط Fate که اقتباسش میشه انیمۀ 2006 حضور خیلی بیشتری داره و توی خط Heaven's Feel یکی از شخصیت های اصلی هستش.
یکی از دلایلی که یه سری چیزا تو F/SN ها به نظر مسخره میاد اینه که اقتباس از روی یه بازی Eroge هست و اینکه خیلی چیزای نامربوط دیگه توش دیده نمیشه باید خدا رو شکر کنید :d

آخرین ویرایش:
نه دیگه واقعاً مرد. کلاً تنها خط داستانی‌ای که رایدر عملاً توش هیچ نقشی نداره همین خط Unlimited Blade Works هست که از بین Servantها تمرکز بیشتری روی Archer هست. توی خط Fate که اقتباسش میشه انیمۀ 2006 حضور خیلی بیشتری داره و توی خط Heaven's Feel یکی از شخصیت های اصلی هستش.
یکی از دلایلی که یه سری چیزا تو F/SN ها به نظر مسخره میاد اینه که اقتباس از روی یه بازی Eroge هست و اینکه خیلی چیزای نامربوط دیگه توش دیده نمیشه باید خدا رو شکر کنید :d
تایید میشه:d
من یه مدت بین خوندن ویژوال ناول و دیدن انیمه گیر کرده بودم گفتم برم دو سه تا CG از ویژوال ناول ببینم بفهم چطوریه.شانس ما زد از اون صحنه های بد بد اورد تروماتیزه شدم:|.الان هی اینجا بانو بانو میکنید من اصلا نمیتونم به دیده بانو بهش نگاه کنم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or