Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چندتا انیمه ای که بتازگی دیدم:

Fate/stay night 8/10:داستان زیبایی داشت اما اگه چهره شخصیت ها حرفه ای تر و خیلی بهم شبیه نبود میشد نمره بالایی بهش داد.بیشتر مواقع صورت شخصیتها از بغل خوب بنظر نمیرسه و دهنشون بصورت نامناسبی نشون داده میشه

Shingeki no Bahamut Genesis 6.5/10:
شخصیت پردازی دو نقش اولش(Fabaro Reōne"Kaizaru Ridofarudo) زیاد خوب نیست.فضا سازیش قابل قبوله و داستانش بشدت آن-تی مذ-هب-ی هست.ارزش دیدن داره

Terra Formars 7/10:
داستان خیلی خوب و متفاوتی داره"ولی فلش-بک های پیاپی به گذشته حین مبارزات به کلی اعصاب بیننده رو بهم میریزه.به ندرت یادم میاد که یه سکانس بدون فلش-بک به گذشته تموم شده باشه.انیمیشن ها خوب کار شده ولی چهره شخصیتها از مایل بعضی مواقع کمی ناهماهنگی داره.یکی از اشکالاتش اینه که شخصیتهای اصلی داستان توی قسمتای ابتدایی به محض ورود به مریخ براحتی چپو راست کشته میشدن!!!

Psycho-Pass
Psycho-Pass II
Ghost in the Shell (تعداد زیادی انیمه و فیلم و غیره و ذلک)
Patema Inverted
Fractale
Cowboy Beebop
Ergo Proxy
Metropolis
Akira
Paprika
Suisei no Gargantia
Animatrix
Time of Eve
Evangelion (سری تلویزیونی و فیلم و غیره)

خیلی های دیگه هم هستن، اما یادم نمیاد:دی

GINTAMA
;-) .

این هم یطورایی Edorustic هست. (Edo + Futurstic)
;-) .

های های. درسته. های های.:دی

آواتارت مال Tokyo Ghoul ـه؟

در هر صورت یادم انداخت که بلوری غول توکیو تا قسمت 12 اومده:دی

کلا Gintama هر سبکی رو پوشش میده...
عاشقشم...
:d

Bardia's Task Number 1
قسمت 120 رو برید ببینید {Gintama} - یجاش دقیقا کپ قیافه ی شخصیت اصلی Persona 5 هست هرکی بتونه زودتر پیدا کنه و عکسش رو بذاره جایزه داره :-"

-----------

اره آواتار کن چان من هست... :-"
توکیو غول که شدید زدم تو مانگاش محمد علی دونو :bighug:
با اینکه سوپر زیبا نیست ولی خیلی باهاش حال میکنم...

انیمه ی قبلیش هم فقط قسمت 12 خدا بود....

این یکیش هم امید دارم ...
شاید هم ندارم ...

:-"

:|
ای پریشیلا:| دستت رو از راکی دور کن! عوضی :| قطعا اون یارو هم ایسلی:-/ الفونس:-/ هست :دی ترسا کجایی؟:(( دمت گرم ایرنه که جوانمردی کردی :x و دستت رو دادی به کلییر
اقا از اخر گالاتا رو کشتن به خاطر خیانت؟ :-/
خودم میدونم قراره اپیزود26 رو هم ول بشم از نظر تموم شدن انیمه و موندن داستان رو هوا و ادامه رو مانگا! اه :|

ای پریشیلا:| دستت رو از راکی دور کن! عوضی :| قطعا اون یارو هم ایسلی:-/ الفونس:-/ هست :دی ترسا کجایی؟:(( دمت گرم ایرنه که جوانمردی کردی :x و دستت رو دادی به کلییر
اقا از اخر گالاتا رو کشتن به خاطر خیانت؟ :-/
خودم میدونم قراره اپیزود26 رو هم ول بشم از نظر تموم شدن انیمه و موندن داستان رو هوا و ادامه رو مانگا! اه :|
در واقع 3-4 قسمت آخر فیلره:D برای خوندن ادامه ی داستان هم فکر کنم از چپتر 58 باید شروع کنی:-"

ای بمیری پریشیلا :| حدسم درست بود اون یارو هم ایسله هست:| قسمت 20 وقتی اون مسخ شده ها داشتن میومدن قلب من تاپ تاپ داشت میزد!:| با روان من داره بازی میکنه این انیمه :|
اون کلیمور که وقتی میریا و کلییر و دنیوه و اون یکی باهم بودن و داشت یوماشون رو نگاه میکرد از دور ، کی بود؟ رتبه چند هست؟:دی خیلی فضولیم گل کرده :دی کاشکی اوفیلیا نمرده بود ! مهره خوبی بود:دی!
فک کنم از پس ازن شیرشاه بر میان و ایسله خودش حمله میکنه اما یهو اون یکی دختره که یکی از 3 مسخ شده قوی هست جلوش رو میگیره و میگه : آهای با این ( کلییر )کار نداشته ! این برا من هست :دی و درگیری بین دوتا شروع میشه!:دی

خب توکیو غول رو شروع کردم،جالبه،همچنین توده ی نسبتا بزرگی از اپیزود های گینتاما رو تو هارد کشف کردم،فکر کنم باید برم تو کارش:دی

آخرین ویرایش:
Psycho-Pass
Psycho-Pass II
Ghost in the Shell (تعداد زیادی انیمه و فیلم و غیره و ذلک)
Patema Inverted
Fractale
Cowboy Beebop
Ergo Proxy
Metropolis
Akira
Paprika
Suisei no Gargantia
Animatrix
Time of Eve
Evangelion (سری تلویزیونی و فیلم و غیره)

خیلی های دیگه هم هستن، اما یادم نمیاد:دی
یکی دیگه هم یادم اومد:دی
Mardock scramble

خیلی فیوچریستیکه. یه جاهاییش زیادی فیوچرستیک میشه که می تونید بزنید جلو:-"

قابل توجه @ارو ها:دی

کلا Gintama هر سبکی رو پوشش میده...
عاشقشم...

Bardia's Task Number 1
قسمت 120 رو برید ببینید {Gintama} - یجاش دقیقا کپ قیافه ی شخصیت اصلی Persona 5 هست هرکی بتونه زودتر پیدا کنه و عکسش رو بذاره جایزه داره :-"

-----------

اره آواتار کن چان من هست... :-"
توکیو غول که شدید زدم تو مانگاش محمد علی دونو :bighug:
با اینکه سوپر زیبا نیست ولی خیلی باهاش حال میکنم...

انیمه ی قبلیش هم فقط قسمت 12 خدا بود....

این یکیش هم امید دارم ...
شاید هم ندارم ...

:-"

گینتاما که سرور همه ی انیمه هاست (حتی F/Z :دی)
-----
نیمه ی دوم مانگاش عالی بود که متاسفانه انیمه ربطی به اون نداره. امیدوارم این فصل فاصله زمانی بین نیمه اول و دوم مانگا رو تعریف کنه که توی مانگا نبود.

بعد هم بیان و نیمه دوم سری اول مانگا رو انیمه کنن.

تا اون زمان فصل دوم مانگا هم به حد کافی جلو رفته و می تونن ازش فصل چهارم انیمه رو بسازن:bighug:

فن بوی دریم رو حال کردین؟:دی:>

من تو این تاپیک نمیام زیاد چون از اسپویل میترسم ولی فقط اومدم بگم باورم نمیشه این همه سال One piece رو ندیدم . مادر بگریده این انیمه . از قیافه ها و کرکتر های ته خنده گرفته تا موزیک و داستان و غیرو . بد جور حال کردم البته بیشترین چیزی که باعث میشه ازش لذت ببرم این Boss های انیمست یعنی هی هر چند قسمت میرسن به یه آدم خفن که هر کودوم Attack ها و فنون خودشون رو دارن . خیلی حال میکنم . من یه 28 قسمت فعلا دیدم ولی عاشق کرکتر های انیمه شدم . تک تکشون فان و باحالن این Usopp خیلی خوب ـه کلا حرف که میزنه من خندم میگیره . دوبله هم که یک یکِ . چه حس خوبیه وقتی میدونم هنوز 600-700 قسمت دیگه مونده که ندیدم :دی

اینم یه AMV دیگه مخصوص علاقه مندان بانو سیبر:d با آهنگ حماسی iron از woodkid
من فیت رو ندیدم ولی فکر کنم این پر اسپویل بود.حواستون باشه
watch?v=dqtT7egii3Y

من تو این تاپیک نمیام زیاد چون از اسپویل میترسم ولی فقط اومدم بگم باورم نمیشه این همه سال One piece رو ندیدم . مادر بگریده این انیمه . از قیافه ها و کرکتر های ته خنده گرفته تا موزیک و داستان و غیرو . بد جور حال کردم البته بیشترین چیزی که باعث میشه ازش لذت ببرم این Boss های انیمست یعنی هی هر چند قسمت میرسن به یه آدم خفن که هر کودوم Attack ها و فنون خودشون رو دارن . خیلی حال میکنم . من یه 28 قسمت فعلا دیدم ولی عاشق کرکتر های انیمه شدم . تک تکشون فان و باحالن این Usopp خیلی خوب ـه کلا حرف که میزنه من خندم میگیره . دوبله هم که یک یکِ . چه حس خوبیه وقتی میدونم هنوز 600-700 قسمت دیگه مونده که ندیدم :دی

به به! به به! >:)
البته زیاد اسپویل نداریم این تاپیک :دی قوانین سفت و سختی داره :ری

خیلی خوبه انقدر حال کردی >:) فقط...خدا بهت صبر بده وقتی به هفتگی رسیدی:((

خوش اومدی به دنیای وان پیس برو جلوتر ببین چی میشه تازه ! فقط کمی صبر حوصله باید به خرج بدی چون روند انیمه کنده :d
...
اقا چرا این هفته مانگا وان پیس نداشتیم ؟! اخرین چپتر چیزی نزده بود ؟! :|
...
Tokyo Ghoul شروع کردم با اینگه نسخه ی سانسوریش را گرفتم بدی نبود خوشم اومد به هر حال خشانت زیاد خوب نیست :d

RezaRazeR

دو نسخه داره هم سانسور هم بدون سانسور من سایت های ایرانی را چک کردم سانسوریش را گذاشته بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or