Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

نمیدونم کی بود تو همین تاپیک گفت واسه شروع وان پیس ببین !!! اوتاکو یعنی چی ؟!!!

حالا هر کی هم که بوده احتمالا خودشو لو نمیده:-"
اوتاکو به طور خلاصه یعنی کسی که علاقه ی شدیدی به تماشا و جمع کردن انیمه و بازی و چیزای با مزتبط با اونا رو داره:d
هرکی بوده،خوب پیشنهادی داده! :d
وان پیس هم که خدااااست! >:) :d حالا بزار،بعدا که تموم شد میای همینجا میگی چرا تموم شد! :(

اون شخصی که پیشنهاد داده هم 99.99999% خودم بودم :-" :d

از نظر سلیقه ایرانی ها. باسه سایت میخوام بزارم باسه دانلود
سلیقه ایرانی ها... لیست 100 انیمه برتر حداقل من توی خود BC که ندیدم :-" فوقش 10 تا بدیم :d
حالا به همین لینکای علی مراجعه کن! :d

اما برای سایت،بهترین کار قبل از هر چیزی گزاشتن انیمه های فصلی هست! بعدش کم کم،بهترین های فصل قبل و قبل ترش و ... رو بزاری! :d ( + انیمه های طولانی که همیشه ملت دنبالشون هستن:-")

---
گویا قراره چپتر 700 ناروتو کاملا رنگی باشه! :d
یه سری عکس هم از the Last اومده، رنگی! اما فعلا حس روشن کردن هیتلر شکن نیست! بعدا عکسا رو میزارم :-" (فقط تیتر رو دیدم :-" )

اما در مورد مانگا! :d
عالی بود....:( ... :( ...:((
چرا ناروتو همیشه انقدر خوب نیست؟ :((
چه ضربه ای خوابوند زیر فک ساسکه :-"
و ... آخرش...چه اسپویل خفنی کرد اون آرت چیبی ! :|
و از اون بدتر! من دیشب چه اسپویل خفنی کردم برای علی دانته! :|
آرت چیبی رو دیده بود و رینگان براش اسپویل شده بود! :| بهش گفتم یه مورد دیگه هم بوده که ملت حدس میزنند ولی توی مانگا که خبری نیست! گفت چیه! گفتم دست ساسکه قطع شده :|
اتفاق افتاد :| علی دانته خبر دار بشه،نابودم میکنه:| صداش رو در نیارید:-"

آخرین ویرایش:
اینجاست که میگن کاشکی از خدا چیز دیگه ای خواسته بوذم :d

یه چند وقتی بود پیگیر انیمه Shokugeki no Souma بودم که مثل اینکه با انتشار این چپتر از مانگای این هفتش سری تلوزیونی کار برای سال 2015 تایید شد

attachment.php

و خبر دیگه ای که به گوشم خورد پخش سیزن سوم انیمه در فصل زمستون خواهد بود که البته ادامه مانگاش هم مثل اینکه تایید شده ( عکس قدیمی ربطی به خبر جدید نداره:d ) :

attachment.php

Attachments

• 20923.jpg
    20923.jpg
    153.6 KB · مشاهده: 144
  • 20141030014309271.jpg
    20141030014309271.jpg
    192 KB · مشاهده: 13
  • 20141030014310578.jpg
    20141030014310578.jpg
    141.2 KB · مشاهده: 10
  • 20141030014310722.jpg
    20141030014310722.jpg
    109.5 KB · مشاهده: 11
  • 20725.jpg
    20725.jpg
    166.1 KB · مشاهده: 145
من فصل اول SAO رو تموم کردم خوب بود برای وقت پر کنی ! فقط کسی میدونه فصل 2 دوبله EN داره یا نه ؟ (نخندید نمیتونم ژاپنی ببینم :دی)
راستی Fate/Zero رو میخوام ببینم قاطی کردم نمیدونم چی کار کنم مثل اینکه چند سریه سری اول کدوم ساله ؟

سلام
راستی Fate/Zero رو میخوام ببینم قاطی کردم نمیدونم چی کار کنم مثل اینکه چند سریه سری اول کدوم ساله ؟
اول Fate Zero رو ببین . بعدش هم Fate Stay Night 2014 . اون Stay Night قدیمی رو هم نبین اصلاً .

چجوری انیمه با دوبله انگلیسی نگاه میکنید؟! :|
من خودم تازه به انیمه روی آوردم :d و تا قبل از اولین انیمه سریالی که شروع کردم 95% فیلم ها و سریال ها رو با زبان انگلیسی میدیدم.ولی از همون اول چند قسمت انگلیسی دیدم انگار یه چیز انیمه درست نبود :| اصلا صدای انگلیسی نمیخوره به کاراکتر ها و محیط و....
همین fate zero که من دانلود کردم 2 زبانه بود،زبان انگلیسیش واقعا برام غیر قابل تحمل بود :d
+
یوقت اشتباه نشه نمیگم "چرا" دوبله انگلیسی نگاه میکنید یا ژاپنی بهتره،فقط به نظر من انیمه با زبان اصلی خیلی بهتره.... :d

آخرین ویرایش:
چرا بابای رین تعداد رای هاش {0} هست !؟ :|
حقش نیست؟ :|
انسان با کلاس و خفنی بود! میتونست جزو کاراکترهای محبوب بشه! اما کاری که با ساکورا کرد! :|
Deal with it
aLQ1Lzx_460sa_v1.gif

:دی
با سلیقه ی داغونت Deal کردیم:p :d

---

هوکاگه کاکاشی! :bighug:
یه سری اطلاعات داستانی دیگه هم اومده،اما خوب من حس گذاشتن و خوندنش رو ندارم:-" انشاالله محمدعلی استکبار زحمتش رو میکشه:-" >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or