Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Sword Art Online دو قسمت اولش قشنگه بعد مستقیم میره تو دیوار:dمن که نتونستم تحملش کنم.
سبک DN تو سبک ورزش من One Outs رو پیشنهاد میکنم بشینی ببینی.استراتژی میچینه میزنه روح و روان تیم حریفو نابود میکنه:d
like
بدجور خمار وان اوتس و استراتژی های توکچیم:d

سلام . :d

بچه ها داشتم توی این فروم های خرت و پرت خارجکی های انیمه بین چرخی میزدم که این انیمه رو دیدم :‌

[h=1]Sōten Kōro[/h]
230px-S%C5%8Dten_K%C5%8Dro_Japanese_Vol_1_Cover.jpg

کسی دیده ؟!‌ ارزش دیدن داره ؟!
من حتی اسمش رو هم نشنیده بودم !!! :-"

فکر کنم کار حضرت MadHouse باشه :d

بچه ها کسی میدونه تاریخ انتشار فصل دوم انیمه و OVA های Nisekoi کیه؟!

چند وقت پیش یه جا خوندم نوشته بود نوامبر امسال ولی خب الان هرچی میگردم نمیتونم تاریخ دقیقش رو پیدا کنم. کلا ممنونتون میشم اگه یه سایتی بهم معرفی کنید که تاریخ پخش اکثر انیمه/OVA ها رو داشته باشه.

Edit: اینقدر از Fate/Stay Night Unlimited Blade Works تعریف کردید که الان هوس کردم برم ببینمش :|:دی فقط حیف که نمیتونم توی بحث هاتون شرکت کنم :( ولی خب همین خوندن حدساتون هم جالبه :دی

آخرین ویرایش:
این انیمه از قسمت قبلی که این دختر زامبیه هم توی داستان رفت جزو محبوب های این فصل من:x کلا از تیم شوالیه و این دختر زامبی بیشتر خوشم میاد تا فاوارو و دختر شیطونه:d مخصوصا اینکه راه به راهم برای خودش زامبی درست میکنه :)) قسمت بعدی باید جالب باشه، میخوام ببینم حالا که هم تیمی هاشون عوض شدن چه عکس العملی نشون میدن:-":d پ.ن: با این که یه ذره از گذشته ی فاوارو رو نشون دادن ولی بازم شخصیت پردازیش اونجوری که باید جذبم نکرده:-"
سلام . :d

بچه ها داشتم توی این فروم های خرت و پرت خارجکی های انیمه بین چرخی میزدم که این انیمه رو دیدم :‌

Sōten Kōro

230px-S%C5%8Dten_K%C5%8Dro_Japanese_Vol_1_Cover.jpg

کسی دیده ؟!‌ ارزش دیدن داره ؟!
من حتی اسمش رو هم نشنیده بودم !!! :-"

فکر کنم کار حضرت MadHouse باشه :d
این همون افسانه ی سه برادر نیستش؟!:-"

آخرین ویرایش:
نمیدونم کی بود تو همین تاپیک گفت واسه شروع وان پیس ببین !!! اوتاکو یعنی چی ؟!!!
حالا هر کی هم که بوده احتمالا خودشو لو نمیده:-" :d
اوتاکو به طور خلاصه یعنی کسی که علاقه ی شدیدی به تماشا و جمع کردن انیمه و بازی و چیزای با مزتبط با اونا رو داره:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or