D.of.persia
کاربر سایت
آقا به نظر من ساکورا هم یه مستر هست! و سرونتش هم رایدر یا اساسین هست البته رایدر احتمالش بیشتره!
likeSword Art Online دو قسمت اولش قشنگه بعد مستقیم میره تو دیوار:dمن که نتونستم تحملش کنم.
سبک DN تو سبک ورزش من One Outs رو پیشنهاد میکنم بشینی ببینی.استراتژی میچینه میزنه روح و روان تیم حریفو نابود میکنه:d

ولی خب همین خوندن حدساتون هم جالبه
کلا از تیم شوالیه و این دختر زامبی بیشتر خوشم میاد تا فاوارو و دختر شیطونه:d مخصوصا اینکه راه به راهم برای خودش زامبی درست میکنه
قسمت بعدی باید جالب باشه، میخوام ببینم حالا که هم تیمی هاشون عوض شدن چه عکس العملی نشون میدن
:d پ.ن: با این که یه ذره از گذشته ی فاوارو رو نشون دادن ولی بازم شخصیت پردازیش اونجوری که باید جذبم نکرده
این همون افسانه ی سه برادر نیستش؟!سلام . :d
بچه ها داشتم توی این فروم های خرت و پرت خارجکی های انیمه بین چرخی میزدم که این انیمه رو دیدم :
Sōten Kōro
![]()
کسی دیده ؟! ارزش دیدن داره ؟!
من حتی اسمش رو هم نشنیده بودم !!!
فکر کنم کار حضرت MadHouse باشه :d

اقا چرا وان پیس اینطوریه هر چی میبینم به پخش هفتگی نمیرسم یجورایی فرسایشی شده دارم زده میشم الان قسمت 250 هستم ....
Keep Going Pal ...
Be a Real OTAKU ...
![]()
از چه مرجعی؟ :dدوستان کسی لیست ۱۰۰ انیمه برتر رو داره؟
Dragon Ball Z رو کسی دیده؟![]()
از نظر سلیقه ایرانی ها. باسه سایت میخوام بزارم باسه دانلوداز چه مرجعی؟ :d
اگر چنین لیستایی میخوا، تو Anime Planet و My Anime List چنین چیزی هست! :d بر اساس امتیاز ملت به انیمه ها و ...! :d
http://forum.bazicenter.com/thread42287/از نظر سلیقه ایرانی ها. باسه سایت میخوام بزارم باسه دانلود
حالا هر کی هم که بوده احتمالا خودشو لو نمیدهنمیدونم کی بود تو همین تاپیک گفت واسه شروع وان پیس ببین !!! اوتاکو یعنی چی ؟!!!
:d