Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

من فعلاً بیشتر از همه منتظر دیدن این برادرمون هستم:

نمیدونم اسسین هست یا یه چیز دیگه (آخه اون اسسین های درپیت قبلی کجا و این کجا!) ولی هرچی هست خیلی جنتلمن و با شخصیت به نظر میرسه. :دی
یه حدسی هم در مورد آرچر میزنم ولی میترسم بگم و بعدش یکی ناخودآگاه لو بده! :| :دی
اسسین که اون خانوم با شخصیته که تو اپنینگ نشونش میده!:x :دی این رایدره:دی
حدست هم بگو شاید مث حدس من باشه!! :-/ :دی

اون خانومه هم خوبه! ولی این آقاهه خیلی بامرام و اهل دل به نظر میرسه. :دی یه چیزی تو مایه های لنسر در سری قبلی.
فکر کنم آرچر از اجداد این پسره شیرو باشه! :دی هم قیافه ـش یه کم شبیه هست، هم وقتی میخواست تیر پرت کنه سمت برسرکر، شیرو یه حسی بهش دست داد! اونایی که سری قبلی رو دیدن چیزی لو ندن!! :|

اون خانومه هم خوبه! ولی این آقاهه خیلی بامرام و اهل دل به نظر میرسه. :دی یه چیزی تو مایه های لنسر در سری قبلی.
فکر کنم آرچر از اجداد این پسره شیرو باشه! :دی هم قیافه ـش یه کم شبیه هست، هم وقتی میخواست تیر پرت کنه سمت برسرکر، شیرو یه حسی بهش دست داد! اونایی که سری قبلی رو دیدن چیزی لو ندن!! :|
ساموراییه دیگه:دی سامورایی ها همه با مرامن:دی مستر اینا قراره کی باشه معلوم نیست:| تو اپنینگ و اندینگ هم اصلا مستراشون رو نشون نمیده جز همینایی که تا الان نشون داده:|
نه حدس من این نبود:دی حدس تو هم بسیار بعیده:دی

یعنی ممکنه کسی به ریونوسوکه رای بده:-/:دی ؟
مگه ریونوسکه چشه؟:-/به نظر من که یکی از بهترین شخصیتای F/Z بود،کلاً ازش خوشم میاد:دیهم خودش هم سرونتش خیلی خوب بودن:-"
کاریا واقعاً شخصیت خوبی بود ولی یکم زیادی به نظرم بی عرضه بود:|تا جایی که یادمه همش حرف میزد آخرشم هیچ کاری نکرد:|اگه زن توکیومی رو اونطوری و با اون وضعیت نمیکشت از نظر شخصیتی جزو شخصیتای مورد علاقم بود.ولی جداً همین حضورش بار درام کار رو خیلی بالا برد:(
کینث که کلاً شخصیتش از همون اول معلوم بود تو دیواره:|نامزدش که از خودشم بدتر بود:|
توکیومی زیادی منطقی بود:|اگه ساکورا رو اونطوری به ماتو ها نمیداد مشکلی باهاش نداشتم:|
کوتومینه کیره هم که...چیزی نگم بهتره:|هیچ جوره از این بشر خوشم نیومد:|(از صداش هم خوشم نیومد:-":دی)تکلیفش با خودشم مشخص نبود:|پدرش رو کشت،مشکلی نبود،استادش توکیومی رو اونطوری کشت،باز مشکلی نبود،ولی اون کاری که با کاریا کرد دیگه خیلی فاجعه بود:|همون کارش باعث شد دیگه حالم ازش بهم بخوره:|حیف آرچر که کنار این بود:|
ویور خیلی خوب بود،اولش یکم به نظرم کارکتر مسخره ای بود ولی وقتی وضعیت درخشان کارکترا رو دیدم رفت جزو بهترینا:-"ترکیبش با اسکندر حرف نداشت:crying1::crying1::crying1:
در آخر هم که کیریتسوگو رو با اختلاف کم از همه ی کارکترای F/Z بیشتر دوست داشتم:bighug:از همون اول شخصیتش به دلم نشست،گذشتش هم که خیلی خوب بود،هدفش هم بد نبود،تنها نکته ی منفیش اون کاری بود که با لنسر بدبخت کرد:(هرچند خیلیم بیراه نمیگفت:-"سیبر و لنسر دیگه یکم داشتن شورشو در میاوردن با این شرافت جنگجو ها و ازینجور چیزا:-"

@Akiba

خودت خبر داری با روح و روان من چی کار کردی ؟ :-/:d این Death Note که معرفی کردی عالی بود با این که صحنه های اکشن نداره ولی داستان عالیه :bighug::d بازم انیمه توی این سبک هستش ؟ :-/

راستی کسی Sword Art Online رو دیده ؟ ارزش داره ببینم ؟

@Dinasaur
@ TSCELL
در مورد سرونت هایی که توی opening نشون داده میشن:
یکی از دوستان که با stay night اشنا بود تایید کرد اون سامورایی با کاتانا اساسین هست :x

ویرایش:
یه لحظه رفتم تو ویکی stay night و با خوندن 10 تا کلمه هویت اساسین و چندتا چیز دیگه برام لو رفتن :| :(

آخرین ویرایش:
سینا فکر کنم اون خانومه نقشش کستر باشه ها!:دی چون توی اپنینگ همون یه جا توی شهر توی جنگ جادو و جنبل میکنه!:دی و به لباسش هم میاد که کستر باشه!

@Dinasaur
@ TSCELL
در مورد سرونت هایی که توی opening نشون داده میشن:
یکی از دوستان که با stay night اشنا بود تایید کرد اون سامورایی با کاتانا اساسین هست :x

ویرایش:
یه لحظه رفتم تو ویکی stay night و با خوندن 10 تا کلمه هویت اساسین و چندتا چیز دیگه برام لو رفتن :| :(
یعنی اون دخدره رایدره!!؟:-/ اصلا به قیافش و تیریپش نمیخوره رایدر باشه!:دی
سینا فکر کنم اون خانومه نقشش کستر باشه ها!:دی چون توی اپنینگ همون یه جا توی شهر توی جنگ جادو و جنبل میکنه!:دی و به لباسش هم میاد که کستر باشه!
نه اون خانوم متشخصه و اونی که تو شهر داشت جادو جنبل میکرد دو تا آدم متفاوتن!:دی مگه اینکه کلا توی اپنینگ، رایدر رو نشون نداده باشه چون اینجوری کلا رایدر نداریم!:دی
====
Fate/Zero رو واسه خانواده گذاشتم، دو قسمت اول رو دیدن کف و خون قاطی کردن!:دی مخصوصا بابام که خوراکش همین چیزای
جادویی و جام مقدس
و این صحبتاس!:دی
خودمم دارم یه بار دیگه همراه اونا نگاه میکنم با کیفیت 1080 ایندفعه:دی اصلا یه فازیه:دی

پ.ن: اونایی که موافقن یه تاپیک جدا واسه سری Fate بزنیم دستاشون بالا!:دی
پ.ن2: شوخی کردم!:| :دی

@Akiba

خودت خبر داری با روح و روان من چی کار کردی ؟ :-/:d این Death Note که معرفی کردی عالی بود با این که صحنه های اکشن نداره ولی داستان عالیه :bighug::d بازم انیمه توی این سبک هستش ؟ :-/

وظیفه ی ما به دام اعتیاد انداختن ملت هست! :d
اگر از این سبک ها دوست داری
Code Geass
Psycho-Pass
Fate/Zero
پیشنهاد میشه! :d
اینا همشون مثل DN پر از این بحثان که " کی درست میگه ؟ " ، " کی نظرش بهتره؟ " ، " اصلا کسی درست میگه؟ " ، " ما بودیم چه غلطی میکردیم؟ " و ...! :d (البته CG رو ندیدم خودم! ولی چون ملت میگن توی همون مایه هاست! پیشنهاد دادم! و البته CG جزو انیمه های شاخ میباشدا! من ندیدم فکر نکنی به درد نمیخوره نری طرفش :-" )

---

به F/SN امیدوار میشویم! :d برعکس قبلی که فاجعه بود! (شیرو پرید جلوی ضربه ی برسرکر برای نجات سیبر :| کلا گند خورد به همه چی :| خاک بر سرش :| ) این قسمت فوق العاده بود! :d
برسرکر هم که به شدت وحشی بود :| البته...وحشی نه مثل برسرکر F/Z ! وحشی از نظر قدرت :| همینطور که آریا گفت بمب اتم خورد،از وسط نصف شد،بازم خم به ابرو نیورد :| وحشی :| فقط کاش اون ضربه اول رو درست میزد و شیرو همونجا له میشد،ارباب سیبر یه آدم درست حسابی تر میشد! :|

این قدرتای آرچر که میبینید،توی F/SN قبلی اصلا نشونش هم ندادن! کلا تنها غلط آرچر مانندی که کرد این بود رفتن بالای پشت بوم( E00 اینجا ) گفت من پیچ اون پل رو میتونم ببینم! :| (اینجا شد سنگفرش :d )

در مورد آرچر هم ...توی F/SN قبلی اشاره نشد :-" ولی حالا سینا تو هم نظرت رو بگو ببینم چیه! :d

سینا خانوم متشخصه،منظورت همونیه که آخر اپنینگ روی میز نشسته ؟ :|
همون بایونتا نما ؟ :|
کلا من و تو هیچوقت سلیقمون یکی نمیشه! شاید تنها مورد اینه که جفتمون عاشق F/Zـیم! :|
من حالم از این بشر بهم میخورد :| اگر میتونستم 2تا کاراکتر از F/SN رو کلا عوض کنم،یکیش شیرو بود،یکی دیگش این! :d

در مورد آرچر هم ...توی F/SN قبلی اشاره نشد :-" ولی حالا سینا تو هم نظرت رو بگو ببینم چیه! :d

سینا خانوم متشخصه،منظورت همونیه که آخر اپنینگ روی میز نشسته ؟ :|
همون بایونتا نما ؟ :|
کلا من و تو هیچوقت سلیقمون یکی نمیشه! شاید تنها مورد اینه که جفتمون عاشق F/Zـیم! :|
من حالم از این بشر بهم میخورد :| اگر میتونستم 2تا کاراکتر از F/SN رو کلا عوض کنم،یکیش شیرو بود،یکی دیگش این! :d
نظرم در مورد چی چیه!؟:-/

آره منظورم همونه:دی
اون F/SN قدیمیه هیچی، من به اون کاری ندارم. مهم این جدیدس:دی ایننقدر هی مقایسه نکن.
هر چی تجربه از اون قدیمیه داری رو داری رو این جدیده خالی میکنی:| مثلا همین شیرو! به نظر من که تا الان رفتارش خیلی طبیعی بوده! یه آدمی که اصلا تو این باغ ها نبوده و خبری از جنگ جام مقدس و اینا نداشته، باید هم اوایلش که خودش رو وسط همچین جنگی میبینه، بی دست و پا باشه! اگه میخواست از همون اول یه پا کیریتسوگو باشه که تو باهاش حال کنی که اتفاقا بدتر بود:دی
این بانوی متشخص ( :دی ) رو حالا نمیدونم چه مشکلی باهاش داری، نمیخوام هم بدونم ولی با این حرفات داری اسپویل زیرپوستی میکنی!:| :دی الان با این حرفای تو من ذهنیت خاصی از این دخدره برام بوجود اومد :|

نظرم در مورد چی چیه!؟:-/

آره منظورم همونه:دی
اون F/SN قدیمیه هیچی، من به اون کاری ندارم. مهم این جدیدس:دی ایننقدر هی مقایسه نکن.
هر چی تجربه از اون قدیمیه داری رو داری رو این جدیده خالی میکنی:| مثلا همین شیرو! به نظر من که تا الان رفتارش خیلی طبیعی بوده! یه آدمی که اصلا تو این باغ ها نبوده و خبری از جنگ جام مقدس و اینا نداشته، باید هم اوایلش که خودش رو وسط همچین جنگی میبینه، بی دست و پا باشه! اگه میخواست از همون اول یه پا کیریتسوگو باشه که تو باهاش حال کنی که اتفاقا بدتر بود:دی
این بانوی متشخص ( :دی ) رو حالا نمیدونم چه مشکلی باهاش داری، نمیخوام هم بدونم ولی با این حرفات داری اسپویل زیرپوستی میکنی!:| :دی الان با این حرفای تو من ذهنیت خاصی از این دخدره برام بوجود اومد :|

در مورد آرچر! :-" آریا گفت ولی تو نگفتی :|

با این سلیقت :|
خو اصلا مشکل اینه خو :-" چنین بیشعور آخه چرا باید انتخاب بشه8-| یعنی انتخاب ریونوسکه خیلی خیلی خیلی بهتر از این بود! :d
اتفاقا برعکس! من که الان تعریف کردم! میگم به این F/SN امیدوار شدم!!! :d چی چی و سر این خالی میکنم؟ :| یه سری مشکلاتی داره که هست دیگه! :-" سن و سال کاراکترها، مدرسه و کاراکتر اصلی! :-"

الانم مقایسه کردم، گفتم اونجا شیرو گند زد به مبارزه!!! ولی اینجا این مبارزه به شدت حال داد! :d

نترس مشکل اونجوری باهاش ندارم! فقط از طراحیش و این حالت ایچی گونه که گویا برای شما باعث متشخص شدنش شده،مشکل دارم :d -"
اتفاقا تو برو حال کن که من باهاش مشکل دارم! چون تا حالا من با هرکی مشکل داشتم،تو خیلی باهاش حال کردی! و هرکی تو باهاش حال کردی،من باهاش مشکل داشتم! :d
یحتمل تا آخر انیمه، شیرو هم وارد کاراکترهای مورد علاقت میشه:-" :d

باز به اون یارو که توی اپنینگ روی هوا بود میگفتی متشخص کنار میومدیم با هم! :-" :d

---

چیز خاصی نمیشه گفت! جز اینکه حسن خوب من رو شناخته! >:) :d
دستت درد نکنه برای پیشنهاد انیمه! :d

فعلا قسمت اول که حال داد! :d اندینگش...یه سری مشکی پوش بودن که پشت سرشون شمشیر و اینا بود...شینسنگومی بودن؟ یا شایدم نگهبانای زندان(یا هم جفتشون شاید یکی باشن:-" ) حالا هرچی بودن،کاراکترهای امیرپسند میزدن! :d البته این برادرها هم باحال میباشن :d

اون ماسک داره تو اندینگ هم جالب بود...بعد از اندینگ ولی مشکوک میزد:-"

میخوام قسمت 2 و 3 رو هم ببینم ولی حیف که نمیشه! :((

آخرین ویرایش:
اخرش این هیچ کدام رو تو نظر سنجی نزاشتید ... برای همین به بی ازار ترین و منفعل ترین کارکتر رای دادم ...

این چند روز سرم ششلوغ بود ... الانم حال ندارم ... این چند روز اینده جواب دوستان رو در مورد کارکتر کریتسوگو میدم ...

این چند روز به کوب داشتم مانهوا برج خدا رو میخوندم ... واقعا هم خدایی بود ... واقعا لذت بردم ... بی عیب و ایراد نبود ... ولی حس و حالی که بهت میداد ... نسبت به شونن های معروف ... تو یه سطح و اندازه خیلی بالاتری بود ... فوق العاده است .... اگه هنوز نخوندید ... وقتتون رو پای کارهای دیگه تلف نکنید .... برید برج خدا رو فتح کنید ... :bighug::d

امروز قسمت دوم انیمه فصلی GIRL FRIEND رو دیدم ...

الانم دارم انیمه این فصل کیوتو انیمیشن رو دانلود میکنم ...

فعلا هم میخوام Tasogare Otome x Amnesia رو ببینم

ووووووووو .... به جان خودم انیمه به جز فیتم وجود داره ها

آخرین ویرایش:
@Akiba

Sword Art Online دو قسمت اولش قشنگه بعد مستقیم میره تو دیوار:dمن که نتونستم تحملش کنم.
سبک DN تو سبک ورزش من One Outs رو پیشنهاد میکنم بشینی ببینی.استراتژی میچینه میزنه روح و روان تیم حریفو نابود میکنه:d

خب همونطوری که حتما توی دو قسمت قبل دیدین بلاخره شبیخون شب و یائگر ها زدن به تور همدیگه و از این به بعد باید انتظار داشته باشیم که شخصیت های محبوبتون از دو طرف مثل برگ پاییزی روی زمین بیافتن و داستان یه روند باسیلیسک گونه رو طی کنه:d
این قسمت هم خیلی غم انگیز و قشنگ بود چون از هر دو نفری که کشته شدن خوشم می اومد، البته هر چند آدم های زیاد خوبی نبودن ولی لااقل وجدان داشتن:-" فقط یه مشکلی که همیشه با این تیپ داشتم (منظورم امثال چلسی ـه) اینه تا چند بار موفق میشن زود غرور میگردشون و فکر میکنن که از همه قویترن و بزرگترین اشتباه رو که همون دستکم گرفتن حریفه رو انجام میدن:-" خب بگو دختر خوب، تو که طرف رو غافلگیر کردی لااقل بزن گردنش رو هم قطع کن که مطمئن بشی دیگه از جاش بلند نمیشه:-" ماشالا توی مبارزه ی رو در رو هم که اصلا مهارت نداری:-"
یه نکته ی منفی این قسمت: نمیشد به جای این یارو کابویه یه نفر با کراس بو یا لااقل تفنگ چخماخی بزارن؟:-"

به مناسبت آمدن نسخه ی بدون سنسورشیپ TerraFormars بلاخره چشم ما هم به جمال دلگشای این سوسک ها روشن شد:d خدا رو شکر تا اینجا (قسمت 4) که خیلی جالب بوده و ناامیدم نکرده:d (کلا این فصل خیلی توپ شده;;) ) هر کی انیمه رو ندیده با کله بره سراغش که پشیمون نمیشه;) البته اگه با زرت و زرت کشته شدن شخصیت های اصلی و فرعی توی آکامه گا کیل مشکل داشتین بهتره قبل از رفتن سراغ ترافورمارس یه ذره تامل کنین چون این به مراتب فجیع تر از اونه:-">:)
پ.ن: من برم عقده امو سر سوسک ها خالی کنم:-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or