Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
قسمت دوم Owari no Seraph هم دیده شد :d

عجب Opening و Ending خفنیی دارههههههههههه خیلی باحال بودن

انیمه هم به شدت جذابه از قسمت اولش بیشتر حال داد

مبارزاتشم خیلی جذاب بود

شخصیتاشم خیلی باحالن :d

آخرین ویرایش:
@Police _ 110 از این بانو آهنگ دیگه ای هست آیا که ممکنه من خوشم بیاد؟ :-"

:d

55638d1428780570-26313.jpg

Rie Fu از اون صداهایی هست که من اصلاً ازش خوشم نمیاد...حوصله ی گوش دادن کارهاش رو ندارم D:

به هر حال...اگه تو دنیای انیمه میخوای... این دوتا عنوان رو گوش کن
Tsukiakari
Anata ga Koko ni Iru Riyuu

اگه خارج از انیمه باشه...5تا از کارهای پرطرفدارش رو برات میزارم..خواستی تو سایت های آنلاین گوش کن.
I Wanna Go To A Place
For You
decay
Tsuki Akari
TSUKIAKARI

Attachments

• 26313.jpg
    26313.jpg
    13.7 KB · مشاهده: 143
داشتم سری فیلم هایی که تقریباً تو این سه هفته تعطیلات امده و چک نکرده بودم رو نگا میکردم..چشمم به When Marnie Was There یا Omoide no Marnie همون خورد!!!

55639d1428783297-166516.jpg

کسی دیدشت...چطور بودش؟!

P.S
امشب میزارم بره برای دانلود....زیرنویس فارسی هم شده.
Off-topic
بالاخره زیرنویس انگلیسی Little Forest قسمت اولش، دو ساعت پیش امد...ولی یارو زده نسخه ی بتا...این چه مدلی ـه، من نمیدونم

Attachments

• 166516.jpg
    166516.jpg
    88.9 KB · مشاهده: 89
خوب بالاخره قسمت آخر OVA بخش لوی اومد... :-"
عاشقش بودم عاشق تر شدم... :-"
کلا آروم ترین و با کلاست ترین شخصیت این انیمه هست...
کاش نقش اصلی بود... :-"

ولی موسیقی که وقتی دوستاتش مردن و داشت اون تایتان رو میکشت رو پس زمینه انیمه بود فوق العاده بود...

^___^

==================

@ parham_safa

بنظرت انیمه های Neon Genesis Evangelion و Ergo Proxy انتخاب های خوبی نیست ؟!
چون علاوه بر جو سخت و سنگینشون....
دیالوگ ها و فلسفه های پشت این دو انیمه ها هم فوق العاده پیچیده و قشنگه...

^___^

Ergo نه انا nge شاهکار تکرار نشدنیه. ایرادش اینه که بیش از اندازه خوبه همه باهاش ارتباط برقرار نمیکنن!

فصل جدید یاهاری رو دیدید؟
من قسمت 1ـشو دیدم ، نمیدونم من توهم زدم ولی احساس میکردم خیلی گرافیکش ضعیف شده.:-/

ضعیف نشده،یکم استایل گرافیکی تغییر کرده،رنگ و لعاب دادن بهش :| و در کل به نظر من از نظر فنی و ... پیشرفت داشته :|
ولی اون گرافیک ساده فصل یک عالی بود :| اونو بیشتر دوست داشتم :|

آخرین ویرایش:
لینک بده فرشاد:دی زیرنویس انگلیسی هم اگر تونستی برسون:دی

شرمنده دیشب پستت رو دیدم اما انقدر خوابم میومد نتونستم دکمه های کیبورد رو فشار بدم :d

لینک خود انیمه ؟ یا Opening و Ending ؟

پ.خ کردم

آقا بشینین این قسمتای کوروکو رو زود ببینین خیلی جالبه

اینکه بعضی وقتا دیگه هی بازی نشون ندن و بیشتر رو چیزایی که تو تیم پیش میاد تمرکز کنن خیلی خوبه

قسمت بعد هم بله معلوم میشه که آکاشی چرا آره :d

آخرین ویرایش:
خوب منم قسمت دوم Owari no Seraph رو دیدم :d
اول اینکه اپنینگ و اندینگش خیلی به دلم نشستن،بیشتر هم بخاطر تصاویری که پخش میشد نه آهنگ ها...
مبارزه ها هم خوب بودن و کلا روند انیمه جوری هآدم رو اصلا خسته نمیکنه :d
و اینکه..
از اپنینگ و اندینگ معلوم شد کخه میکا زندست همونطور که هممون میدونستیم اینو :| :d از الان هایپ شدم برای مبارزه بین این 2 تا :d

+
قسمت دوم فیت هم دیدم :d
خوب بود،مخصوصا از نیمه دوشم به بعد و آخرش......
هرکول vs گیلگمش :d
من روی گیلگمش شرط میبندم :d همونطور که توی Fate/Zero کیره گفتش،نوبل فانتازم گیلگمش یه چیزی خیلی قوی هست در که نمیشه رتبه بندی و. ... کردش :| :d
به نظرم گلیگمش میبره ولی دلم نمیخواد الیا رو بکشه :( :d
در کل با اینکه توی فیت زیرو از گیلگمش دل خشوی نداشتم ولی توی این سری جدید خیلی خوبه ک ه1-2 تا چهره قدیمی رو میبینیم :)

پ.ن: اصلا حواسم نبود تایپ کردم E15 :d

آخرین ویرایش:
سلام
ه عنوان کی پس میخوای بهش پیشنهاد بدی؟
:-"
ولی خیر! Gosick خوبه!
>:)
کلا لیست دومت یه سر و گردن از اولیه بهتره برای پیشنهاد دادن
گرچه سطح توقع رو میچسبونند به سقف
ولی خوب... برای شروع لازمه

DN بزن
:|
انقدر هیت نورز بهش
:|
عقل کل میگم اگر میخواستم رو حساب سلیقه خودم بهش انیمه بدم ، DN رو اصلاً نمیزدم :دی
من در مجموع میخوام 20 عنوان انیمه بهش بدم که اکثر عناوینی که بچه ها گفتن توشون خواهد بود .
بنظرت انیمه های Neon Genesis Evangelion و Ergo Proxy انتخاب های خوبی نیست ؟!
چون علاوه بر جو سخت و سنگینشون....
دیالوگ ها و فلسفه های پشت این دو انیمه ها هم فوق العاده پیچیده و قشنگه...
حالا ergo یه چیزی ولی neon رو کلاً بیخیال .

[MENTION=41]parham_safa[/MENTION]

والا من نظرم همیشه این بوده که اگه کسی واقعا تا حالا انیمه ندیده و شما میخوای با انیمه آشناش کنی بهترین کار و بهترین گزینه آشنایی از طریق انیمه های سینمایی هست :دی اونجوری یه آشنایی عالی و کامل با انیمه پیدا میکنن و وقتی با خلق و خو این سبک آشنا شدن میشه بهشون کار های سریالی کوتاه خوب مثل همون لیست خودت و بعدهم اگه واقعا علاقه نشون دادن کار های طولانی و الی آخر :دی

بهترین گزینه هم برای اینمه های سینمایی هم که مشخصه و کار های میازاکی و تاکاهاتا در اولیت کامل وجود دارن :دی همون اول Spirited Away رو ببینی کلا دیگه انیمه رو ول نمیکنه :دی ماشالا میازاکی هم ژانر های مختلف رو کاملا ساپورت کرده و از فانتزی تا اکشن و کمدی و درام انیمه سینمایی شاهکار داره که هر کدومش رو هرکی ببینه عمرا بیخیال بشه و یه پس زمینه خوب ایجاد میشه :دی بعدم میشه بری سراغ کار های خوب و نسبتا غربی دیگه مثل Afro Samurai و ... :دی

نظر کارشناسی (!) بنده اینه که اول با سینمایی آب بندی بشه و بعد کار های سریالی :دی لیست خواستی بگو بدم :دی

سلام
@parham_safa

والا من نظرم همیشه این بوده که اگه کسی واقعا تا حالا انیمه ندیده و شما میخوای با انیمه آشناش کنی بهترین کار و بهترین گزینه آشنایی از طریق انیمه های سینمایی هست :دی اونجوری یه آشنایی عالی و کامل با انیمه پیدا میکنن و وقتی با خلق و خو این سبک آشنا شدن میشه بهشون کار های سریالی کوتاه خوب مثل همون لیست خودت و بعدهم اگه واقعا علاقه نشون دادن کار های طولانی و الی آخر :دی

بهترین گزینه هم برای اینمه های سینمایی هم که مشخصه و کار های میازاکی و تاکاهاتا در اولیت کامل وجود دارن :دی همون اول Spirited Away رو ببینی کلا دیگه انیمه رو ول نمیکنه :دی ماشالا میازاکی هم ژانر های مختلف رو کاملا ساپورت کرده و از فانتزی تا اکشن و کمدی و درام انیمه سینمایی شاهکار داره که هر کدومش رو هرکی ببینه عمرا بیخیال بشه و یه پس زمینه خوب ایجاد میشه :دی بعدم میشه بری سراغ کار های خوب و نسبتا غربی دیگه مثل Afro Samurai و ... :دی

نظر کارشناسی (!) بنده اینه که اول با سینمایی آب بندی بشه و بعد کار های سریالی :دی لیست خواستی بگو بدم :دی
سریال میخواد .
کلاً ازم سریال ( فیلم ، انیمه ، انیمیشن ) خواسته .
گفته تک اپیزود چیزی نزنم .

@Kurt117

F/SN UBW S02E02 در واقع میشه قسمت 14 که اشتباه تایپ کردی اپیزود 15 :دی

آقا من اولش شک کردم گفتم مگه 15 هم اومد:| آخه چطوری میشه؟ شایدم اومده من دارم اشتباه میکنم:| بعد دیدم اشتباه از طرف شماست :دی

بنده با فوتبالیست ها انیمه دیدن رو شروع کردم به بقیه هم همین پیشنهادو می کنم:دی
------------
چقدر این اپیزود دوم Owari No Seraph خوب بود. نمی دونم کیفیتش بالاست یا من به خاطر این که کم انیمه دیدم انقدر باهاش حال کردم:دی ولی خیلی خوب بود. شخصیت هاش در کل بهتر از SnK هستند در همین ابتدای کار:دی ولی مشکل اتمسفر داره:دی در واقع ضعف Snk نقطه قوت این بوده ولی نقطه قوت SnK نقطه ضعف این:دی

آخرین ویرایش:
این nagato Yuki چه آشغالیه دارن به اسم هاروهی میدن بیرون:-s.نه انیمیشن درست حسابی داره،نه صداگذاری خوبی،داستانش هم که یخه!نمیشه همین الان قطعش کنند آبروی سری رو نبرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or