باز اینجوری یه کم قابل تحمل تره ولی بازم به گرد پای بانو هم نمیرسه
پ.ن: @ آریا
سلیقه ات تو انتخاب عکس نابوده!
آخرین ویرایش:
باز اینجوری یه کم قابل تحمل تره ولی بازم به گرد پای بانو هم نمیرسه
مسلما چیزی که شماها نمیبینین؛ همون پیچش مو!!ای بابا...
اینقدر بانو بانو می کنین شیطونه میگه یه پست دربارش بذارم که سه روز بن بشم :d
آخه شماها چی میبینین تو این بشر? :d
خوب ما رو هم روشن کنین دیگه :dمسلما چیزی که شماها نمیبینین؛ همون پیچش مو!!![]()
باز اینجوری یه کم قابل تحمل تره ولی بازم به گرد پای بانو هم نمیرسه![]()
پ.ن: @ آریا
سلیقه ات تو انتخاب عکس نابوده!![]()
یه لحظه فکر کردم امیر آکیبائه داره پست میده!خوب ما رو هم روشن کنین دیگه :d
قیافش? :d
عدم درک بالاش از واقعیت? :d
حکومت مثال زدنیش?
آرمان های غیر منطقیش? :d
اِ وا !سلیقم تو چی نابوده؟! :d
لینک این عکسی که مسلم گذاشته برای یکی از شخصیتهای Bleachه (نل)، چه ربطی به Tower of God و اون گلابی داره آخه؟! :d
صرفا میخواستم سلیقه ات رو بسنجماِ وا !من فکر کردم همونه!!
سوالی که الان پیش میاد اینه که هدف مسلم دقیقا از گذاشتن اون عکس چی بوده!؟![]()
![]()
![]()
یه لحظه فکر کردم امیر آکیبائه داره پست میده!
بله قیافش.
والا من اصلا حال و حوصله وارد شدن تو یه بحث فلسفی دیگه رو در مورد کاراکتر یه انیمه ندارم. الان امیر آکیبا هم میاد 20 خط پست میده 400 تا اسمایلی میذاره که برا خوندنش باید جهاد کنم!این حرفا رو میزنین من واقعا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم! آرمان هاش واقعا جای مسخره کردن داره؟ نه پس حتما آرمان های اسکندر منطقی بوده که فقط دنبال جنگ بوده و با چار تا کلمه قلمبه سلمبه مث احترام و برادری و پادشاه باید فلان باشه و این حرفای مسخره که تو اپیزود 11 زد میخواد کاراکتر رو کول نشون بده؟فلذا همون قیافه اش برای مقابله با حرفای شماها کافیه!
![]()
یه لحظه فکر کردم امیر آکیبائه داره پست میده!
بله قیافش.
والا من اصلا حال و حوصله وارد شدن تو یه بحث فلسفی دیگه رو در مورد کاراکتر یه انیمه ندارم. الان امیر آکیبا هم میاد 20 خط پست میده 400 تا اسمایلی میذاره که برا خوندنش باید جهاد کنم!این حرفا رو میزنین من واقعا نمیدونم چه واکنشی نشون بدم! آرمان هاش واقعا جای مسخره کردن داره؟ نه پس حتما آرمان های اسکندر منطقی بوده که فقط دنبال جنگ بوده و با چار تا کلمه قلمبه سلمبه مث احترام و برادری و پادشاه باید فلان باشه و این حرفای مسخره که تو اپیزود 11 زد میخواد کاراکتر رو کول نشون بده؟فلذا همون قیافه اش برای مقابله با حرفای شماها کافیه!
- - -ویرایش - - -
اِ وا !من فکر کردم همونه!!
سوالی که الان پیش میاد اینه که هدف مسلم دقیقا از گذاشتن اون عکس چی بوده!؟![]()
![]()
![]()
دفاع میکنه، خوبم دفاع میکنه ولی بقیه نمیتونن قبول کنن چون غرق در افکار و لذت های دنیوی (!) خودشون هستن!میشه بگی اونوقت آرمان های عظیم بانو سیبر چی هستن؟طرف حتی از نظریات خودش هم نمیتونه دفاع کنه.
حداقل بگو فقط داف ردیفیه و در سایر موارد بیخیالش![]()
حداقل بگو فقط داف ردیفیه و در سایر موارد بیخیالش![]()
حالا از بحث فیت که بگذریم، شخصا قسمت آخر این فصل Durarara رو کاندید قدرتمندی برای جایزه Episode of the year اعلام می کنم :d