farari
کاربر سایت
شرمنده دیر دارم جواب می دم چون تهران نیستم
لینک اول همون جور که شکا گفتید بود ولی من نخواستم از لغتی که شکا استفاده کردید استفاده کنم چون فکر کردم درست نیست توی سایت از این لغت استفاده بشه
من یک قسمت لوپین رو بیشتر ندیدم و همونی که دیدم خیلی تخیلی و از واقعیت دور بود (اولش یک گلوله توی سر یکی می خوره توی چند سکانس بعد زنده و سر حال استاده)
farari من اسم شما رو نمی دونم
ولی اگه می خوای این انیمیشن هات رو بفروشی یک پیغام خصوصی برای من بفرست
اسمم امیر هست
18 سالمه
بچه تهرانم منطقه 2
من قصد فروش دارم ولی بیشتر دوست دارم انیمه هامونو معاوضه کنیم تا اینکه یه جور کاسبی باشه من خودمم انیمه هامو از کسی دیگه میخرم و یه مقدار بهم از نظر مالی فشار میاره برای همینه که قصد فروش دارم چون میخوام بازم انیمه های جدید بتونم بخرم ولی همون طور که گفتم بیشتر دوس دارم معاوضه کنم البته با انیمه های ژاپنی
--------------------------------------------------------------------------------------------
از کارتونای قدیمی منم خیلی خاطره دارم کارتونایی مثل روباتژ-چوبین-دوقولو های افسانه ای.............
ولی ایران از نظر انیمیشن هایی که داخل تلوزیون پخش میکنه واقعا فقیره و هنوز که هنوزه نتونسته این بخش رو تحت پوشش قرار بده
اکثر بروبچ از این انیمه های ژاپنی بی خبرن و بعضی ها هم فکر میکنن اینا همون کارتونایی هستن که مخصوص گروه کودک و نوجوانه ولی در حقیقت اکثر تماشاچیا این انیمه ها گروه 16-25 هستن مثلا همین KAMI GA NOZUME یه انیمه +18 هست
البته منظور من از +18 (هنتای یا اچ انیمه) نیست:cheesygri