صرفا همون انیمه، انیمیت خوبی داشت.
ولی از منظر داستانی، پرداخت کاراکترها واقعا ضعیف بود. مطلقا هیچ جذابیت و کششی نداشت.یعنی حتی طراحی کاراکترها و یونیورس باحالی هم نداشت.
نمیفهمم چرا همیشه همچنین هزینههای برای انیمههای ناشناس، متوسط و معمولی میشه بعد میان اونطور به امثال وانپانچ و تاور گند میزنن.
البته خب شما هرچی انیمه بوده و نبوده رو شخم زدی و الان این رو میبینی.من به عنوان کسی که کلی انیمه مانگا واسه دیدن و خوندن دارم نظرم اینه.
چند روز رو پیش هارد رو وصل کردم دوباره یک نگاهی به جوجوتسو انداختم و واقعا شاهکار بود فصل دوم؛ راحت میشه چند باره دیدش باز هم.
اخیرا هم یک سیستمی رو پیاده کردم، انیمههای محبوبم و کارهای باکیفیت رو میرم مانگا میخونم که تجربهای فوقالعاده بوده.
نمونهاش جوجوتسو، موشیشی، فولمتال، کاگویا و .... به سایر دوستان هم توصیه میکنم با توجه به اینکه سورس متریال مانگا بوده حتما تجربهش کنن.
ببین...شاید بیشتر بخاطر سلیقه ـم هستش و ثابت شده توی این تاپیک، که یکی داغون ترین سلیقه رو دارم و از فضا و داستانی دیستوپیای خوشم میاد
ولی همین هم برای من غنیمت ـه...چون موضوعاتی که من دوست دارم، به سختی انیمه میشن...
مثلاً ما چندتا انیمه تو این چند وقت اخیر داشتیم که تراژیک رئالیسم باشن....بعد از مدت ها یه takopii no Genzai داشتیم. (که انصافاً هم دمشون گرم، خیلی خوب ساختنش)
یا مثلاً یکی از آرزوهام اینه که Oyasumi Punpun انیمه بشه