Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

صرفا همون انیمه، انیمیت خوبی داشت.

ولی از منظر داستانی، پرداخت کاراکترها واقعا ضعیف بود. مطلقا هیچ جذابیت و کششی نداشت.:دی یعنی حتی طراحی کاراکتر‌ها و یونیورس باحالی هم نداشت.

نمی‌فهمم چرا همیشه همچنین هزینه‌های برای انیمه‌های ناشناس، متوسط و معمولی میشه بعد میان اونطور به امثال وان‌پانچ و تاور گند می‌زنن.

البته خب شما هرچی انیمه بوده و نبوده رو شخم زدی و الان این رو می‌بینی.:دی من به عنوان کسی که کلی انیمه مانگا واسه دیدن و خوندن دارم نظرم اینه.

چند روز رو پیش هارد رو وصل کردم دوباره یک نگاهی به جوجوتسو انداختم و واقعا شاهکار بود فصل دوم؛ راحت میشه چند باره دیدش باز هم.

اخیرا هم یک سیستمی رو پیاده کردم، انیمه‌های محبوبم و کارهای باکیفیت رو می‌رم مانگا می‌خونم که تجربه‌ای فوق‌العاده بوده.
نمونه‌اش جوجوتسو، موشیشی، فول‌متال، کاگویا و .... به سایر دوستان هم توصیه می‌کنم با توجه به اینکه سورس متریال مانگا بوده حتما تجربه‌ش کنن.

ببین...شاید بیشتر بخاطر سلیقه ـم هستش و ثابت شده توی این تاپیک، که یکی داغون ترین سلیقه رو دارم و از فضا و داستانی دیستوپیای خوشم میاد :D...هر چند که گاچیاکوتا فعلاً فضای اون خیلی سنگین نشده...
ولی همین هم برای من غنیمت ـه...چون موضوعاتی که من دوست دارم، به سختی انیمه میشن...
مثلاً ما چندتا انیمه تو این چند وقت اخیر داشتیم که تراژیک رئالیسم باشن....بعد از مدت ها یه takopii no Genzai داشتیم. (که انصافاً هم دمشون گرم، خیلی خوب ساختنش)
یا مثلاً یکی از آرزوهام اینه که Oyasumi Punpun انیمه بشه :D ولی متاسفانه هیچ وقت این اتفاق نمی افته و باید در حد یه آرزوی فانتزی باقی بمونه.

فصل سوم آنیا خیلی خوب بود. این فصل به خوبی پرداخت به شخصیت شبانگاه/فیونا، عاشق و دلباخته‌ی لوید :D قشنگ نشون داد که وقتی پای لوید وسط باشه چطوری قاطی میکنه. آنیا هم مثل همیشه دوس داشتنی بود. کلا خوش گذشت.
من دو سه قسمت اول فصل 3 رو دیدم به نظرم خیلی تکراری و خسته کننده اومد دراپش کردم. بعدش خوب میشه؟

ببین...شاید بیشتر بخاطر سلیقه ـم هستش و ثابت شده توی این تاپیک، که یکی داغون ترین سلیقه رو دارم و از فضا و داستانی دیستوپیای خوشم میاد :D...هر چند که گاچیاکوتا فعلاً فضای اون خیلی سنگین نشده...
ولی همین هم برای من غنیمت ـه...چون موضوعاتی که من دوست دارم، به سختی انیمه میشن...
مثلاً ما چندتا انیمه تو این چند وقت اخیر داشتیم که تراژیک رئالیسم باشن....بعد از مدت ها یه takopii no Genzai داشتیم. (که انصافاً هم دمشون گرم، خیلی خوب ساختنش)
یا مثلاً یکی از آرزوهام اینه که Oyasumi Punpun انیمه بشه :D ولی متاسفانه هیچ وقت این اتفاق نمی افته و باید در حد یه آرزوی فانتزی باقی بمونه.
منم دوست دارم این ژانر رو ولی گاچیاکوتا تا اینجا جذبم نکرده و اینقدر رنگاوارنگ بود اصلا وایب دیستوپیا نداشته به اون صورت برام.:دی از طرفی اون سکانس‌‌های جبر و آمو واقعا دوست داشتم مانیتور رو بکوبم تو دیوار!

تو این ژانر تنگوکو که چند وقت پیش اومد عالی بود مثلاً. جوجوتسو رو نخوندم بعد انیمه ولی امیدوارم ادامه داستان همچین فضایی داشته باشه.:دی

اینی که اسم بردی رو ندیدم ولی خیلی اسمش رو شنیدم.:دی

اتفاقاً به نظر من یه سری کارها انیمه بشن، خراب میشن؛ نمونه‌اش همین پون‌پون.
شما اگر نخوندی یوتسوبا رو یک تست‌ بزن مطمئنم خوشت میاد.

آخرین ویرایش:
من دو سه قسمت اول فصل 3 رو دیدم به نظرم خیلی تکراری و خسته کننده اومد دراپش کردم. بعدش خوب میشه؟

اگه با قسمت دوم و سوم که گذشته‌ی لوید رو نشون میدن حال نکردی، آره جلوتر بهتر میشه چون برمیگرده به مسیر اصلی. حالا بازم تضمینی نیست خوشت بیاد ولی خب امیدوارم که خوشت بیاد :D

منم دوست دارم این ژانر رو ولی گاچیاکوتا تا اینجا جذبم نکرده و اینقدر رنگاوارنگ بود اصلا وایب دیستوپیا نداشته به اون صورت برام.:دی از طرفی اون سکانس‌‌های جبر و آمو واقعا دوست داشتم مانیتور رو بکوبم تو دیوار!

تو این ژانر تنگوکو که چند وقت پیش اومد عالی بود مثلاً. جوجوتسو رو نخوندم بعد انیمه ولی امیدوارم ادامه داستان همچین فضایی داشته باشه.:دی

اینی که اسم بردی رو ندیدم ولی خیلی اسمش رو شنیدم.:دی

اتفاقاً به نظر من یه سری کارها انیمه بشن، خراب میشن؛ نمونه‌اش همین پون‌پون.
شما اگر نخوندی یوتسوبا رو یک تست‌ بزن مطمئنم خوشت میاد.

اوج انیمه...برای من همون قسمت آمو بودش... :D اصلاً هیچ وقت فکر نمی کردم همچین صدایی از کانا-چان بشنوم...:)

یوتسوبا :|8-|
داداش من سایکولوژی باز سنگین کارم....اخه یوتسوبا کدوم حس من رو می تونه ارضا کنه :D

اوج انیمه...برای من همون قسمت آمو بودش... :D اصلاً هیچ وقت فکر نمی کردم همچین صدایی از کانا-چان بشنوم...:)

یوتسوبا :|8-|
داداش من سایکولوژی باز سنگین کارم....اخه یوتسوبا کدوم حس من رو می تونه ارضا کنه :D
من واقعا داد و بیداد این مدلی خیلی رو برنمی‌تابم.

یعنی ۲۴/۷‌ای باید چاقو فرو کنن تو اعصاب و روانت؟:دی یک آرامش و هواخوری هم نیازه بینشون.
یوتسوبا جزو با کیفیت‌ترین کارهایی هست که خوندم. زمانی که می‌خونیش قشنگ از این دنیا جدا میشی.:دی بخون، پشیمون نمیشی.

آخرین ویرایش:
به نظرم این فصل بهترین فصل بود تا اینجا.

پ.ن: Demon Slayer رو شروع کردم، الان قسمت ۱۱ رسیدم. آنچنان منو نگرفته تا اینجا.

آخرین ویرایش:
به نظرم این فصل بهترین فصل بود تا اینجا.

از نیمه دوم خیلی خوب فیلم هم خوبه اما فصل دوم و فیلم جدید خفن ترین کانتنت دیمون اسلیر هستند.

اتفاق خاصی هم قرار نیست بیفته.ی انیمه صرفا خوبه که خیلی اور هایپ شده.فصل آخری که ازش اومده هم تیر خلاصه و احتمالا بزنی جلو که فقط تموم شه
فیلم آخرشم که دارم میبینم خیلی کلیشه ای به نظرم اومده تا اینجا که البته ی دلیل مهمش اینه که چند وقت پیش فیلم چینساو رو دیدم انقد کلاسش بالا بود این جلوش بچه بازی حساب میشه ...

فیلم چینساومن بیشتر ساختار یک فیلم رو داشت، اما واقعا دیمون اسلیر شاید بشه گفت خفن ترین و اپیک ترین آرک آخری که داریم میبینیم. خیلی ها از انیمه ها در خواب هم اینطور انیمه نمیشند.
یک مورد خوبی که داره تا الان واقعا تنش و اون حس مرگ آور بودن کار که اینا انجام میدند مونده. واقعا با بدبختی تمام با دیمون ها میجنگند، خیلی حس تعلیق خوبی داره.

کلا بعنوان شونن برعکس امثال جوجوتسو کایسن دیمون رو یک شاهکار شونن میدونم.
بهترین داستان رو شاید نداشته باشه. اما بعنوان شونن اکشن واقعا بهترین در انیمه های مدرن هست.

پ.ن:کاشکی یک اسپین اففی چیزی از Attack on Titan بزنند. واقعا حس می کنم تب AOT خوابیده.

از اول دی تا الان اینارو دیدم: Cahinsaw man, Spy x family, dandadan, jujutsu kaisen, solo leveling, demon slayer. سولو لولینگ رو یجور خاص باهاش حال کردم و بین اینایی که دیدم رتبه اولو داره. بعدش جوجوتسو و چینساو من و داندادان رتبه دوم، و رتبه آخر اسپای ایکس و دیمون اسلیر. الانم میخوام Death Note ببینم و قسمت اولشو دیدم و نمیدونم کشش این همه فضا و تم دارک رو دارم یا نه :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or