Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان لطف کنید در کنار صحبت از انیمه ها،چنتا مانگا مانهوا اکشن هم واسه نوبهایی مثل من معرفی کنید.

The Legend Of Northern Blade

خلاصه داستان: وقتی دنیا غرق در تاریکی بود، رزمی کاران گرد هم آمدند و ‘فرقه آسمان شمالگان’ را تشکیل دادند. با کمک فرقه آسمان شمالگان باری دیگر مردم در صلح و آرامش زندگی کردند. اما، با گذشت زمان رزمی کارها علیه ‘فرقه آسمان شمالگان’ توطئه کردند، و در نهایت رهبر فرقه، جین کوان-هو، را کشتند و به همراه آن فرقه را نیز نابود کردند. وقتی همه فرقه را رها کردند، جین مو-وُن تک فرزند جین کوان-هو تنها باقی ماند. مو-وُن در گذشته هرگز هنرهای رزمی نیاموخت، ولی او تکنیکهایی که پدرش مخفیانه برجای گذاشته بود را پیدا کرد و به یادگیری هنرهای رزمی فرقه آسمان شمالگان پرداخت.

مانهوای معروف و محبوبیه که اگه نخوندید از دست ندید.

بچه های با معرفت AnimWorld هم تا آخرین چپتر منتشر شده رو ترجمه کردن که میتونید از کانالشون دانلود کنید
به نظرم Northern Blade دو تا ویژگی مهم توی منهواهای کره‌ای داره.
اول این که طراحی اون رو میشه هنر دونست. الان همه منهوها به سبک کارهای استدیو Redice و استدیویی طراحی میشن. همه شون تقریبا شبیه Solo Leveling و Overgeared هستن.
و بعد موضوع داستانشه که فارغ از خوب یا بد بودن، داستان و شخصیت داره. در صورتی که الان اکثر منهواها از نظر داستانی هم به رگرسور و رینکارنیتور و ... محدود شدن. شخصیت پردازی هم که صفر.
من نمی‌گم شخصیت پردازی توی Northern Blade خوب یا بده. اما حداقل شخصیت پردازی داره و از تیپ سازی جلوتر رفته.

و اما بعد...
توی کارهای کره‌ای اخیر Sword Sheath's Child که نمیشه اکشن دونستش هم کار خاصیه. طراحی کار استدیویی نیست و یه طراح کار کشته پشتش بوده. سبک هنری توش وجود داره و بدون اغراق خیلی از پنل‌هاش کارت پستالیه.
و از اون مهم‌تر، داستان هم داره و عجب داستانی هم داره.

Survival Story of a sword king in a fantasy world که اسمش خلاصه داستانش هم هست (:دی) با این که از داستان سوپر کلیشه‌ای ایسکای شدن در ظاهر استفاده می‌کنه اما هم داستان داره و هم سبک هنری اورجینال.

به نظرم Northern Blade دو تا ویژگی مهم توی منهواهای کره‌ای داره.
اول این که طراحی اون رو میشه هنر دونست. الان همه منهوها به سبک کارهای استدیو Redice و استدیویی طراحی میشن. همه شون تقریبا شبیه Solo Leveling و Overgeared هستن.
و بعد موضوع داستانشه که فارغ از خوب یا بد بودن، داستان و شخصیت داره. در صورتی که الان اکثر منهواها از نظر داستانی هم به رگرسور و رینکارنیتور و ... محدود شدن. شخصیت پردازی هم که صفر.
من نمی‌گم شخصیت پردازی توی Northern Blade خوب یا بده. اما حداقل شخصیت پردازی داره و از تیپ سازی جلوتر رفته.

و اما بعد...
توی کارهای کره‌ای اخیر Sword Sheath's Child که نمیشه اکشن دونستش هم کار خاصیه. طراحی کار استدیویی نیست و یه طراح کار کشته پشتش بوده. سبک هنری توش وجود داره و بدون اغراق خیلی از پنل‌هاش کارت پستالیه.
و از اون مهم‌تر، داستان هم داره و عجب داستانی هم داره.

Survival Story of a sword king in a fantasy world که اسمش خلاصه داستانش هم هست (:D) با این که از داستان سوپر کلیشه‌ای ایسکای شدن در ظاهر استفاده می‌کنه اما هم داستان داره و هم سبک هنری اورجینال.
چپتر ۱ فصل ۲ که یه برج وسط رودخونه است رو به هرکی نشون دادم پراش ریخته.

طراحی شخصیتهای بد داستان بهترین نباشه قطعا عضو ۳ تا از بهترین های این صنفه.مخصوصا ژنرالهای silent knights

Sword king رو یه کله تا چپتر ۱۷۰ خوندم ولی این اواخر دیگه مثل ابتدای داستان واسم جذاب نیست.

Sword Sheath's Child
اینم قبلا چنتا چپتر خوندم و یادم نمیاد چرا بیخیالش شدم.اگه تو کانال aw موجود میرم سمتش.

The Return Of Crazy Demon

اینهم ایسکای ه ولی هیچ شباهتی به Overgeared و دوستاش نداره و مقایسه اش با اینها واقعا ظلمه.

Evolution Begins With A Big Tree

داستان تناسخ یه بنده خدا که تبدیل به درخت شده و مثل اکثر این داستانها با سیستم پیشرفت میکنه ولی به نظرم از همه شون بهتر و متفاوت تره.
هر سایتی هم که برید احتمالا تو تاپ تن حضور داره.

اینجا اکثرا مانگا رو ترجیح میدن ولی اگه لا به لا چنتا مانها مانهوا معرفی کنن استفاده میکنیم.

من امروز برای اولین بار رفتم سراغ مانگا و با برزرک هم شروع کردم
آقا واقعاً عجب چیزی بود!
فعلا فقط جلد اولش رو خوندم ولی اصلا صبر ندارم بقیه شم بخونم👌
پ.ن: البته کومی-سان اولی ای بود که خوندم ولی خب اونم فعلا فقط جلد صفرمش خوندم، کسی میدونه تو چه دسته ایه این مانگا؟

بالاترین رنک واسه صدا کردن یه نفر بعد از ساما دیگه چی داریم ؟

بعد واسه انتخاب اسم مثلا boxboxdesu به معنی باکس باکس هستم
باحال تره یا
boxbox sama ؟ ( ساما رو اگه بخوای کنار یه اسم معنی کنی چی میشه معنیش کرد ؟
:-?

بالاترین رنک واسه صدا کردن یه نفر بعد از ساما دیگه چی داریم ؟

بعد واسه انتخاب اسم مثلا boxboxdesu به معنی باکس باکس هستم
باحال تره یا
boxbox sama ؟ ( ساما رو اگه بخوای کنار یه اسم معنی کنی چی میشه معنیش کرد ؟
:-?
فکر کنم دونو Dono باشه

شما همون Boxbox chan بیشتر بهت میاد :دی

فکر کنم دونو Dono باشه

شما همون Boxbox chan بیشتر بهت میاد :D
بالاتر از ساما نداریم...و دونو جز پیشوند های احترامی پایین تر از ساما بحساب میاد.

P.S
مثلاً دیدی تو یه انیمه بگن کامی دونو...همیشه گفتن کامی ساما

بالاتر از ساما نداریم...و دونو جز پیشوند های احترامی پایین تر از ساما بحساب میاد.

P.S
مثلاً دیدی تو یه انیمه بگن کامی دونو...همیشه گفتن کامی ساما
بعد از ساما، منظورش یه مرحله پایین تره دیگه...
من برداشتم این بود از صحبتش:دی

دیگه وقتی خودش مثال کامی ساما میزنه، یعنی میدونه بالاتر از اون نداریم، و منظور از "بعد از کامی ساما" رتبه ی دوم هست:-"
حداقل من فکر میکنم box box اینا میخواست:دی

البته لازم به ذکره که خود ساما رو انقدر برا تعارفات تو نامه رسمی و تو شرایط رسمی اسپمش می کنن که دیگه به کسی بگن طرف خیلی احساس گولاخ بودن (اونطوری که از کامی ساما انتظار می ره مثلا یا تو انیمه ها میبینیم) بش دست نمی ده ولی به اسم یکی دونو بچسبونید طرف برگاش میریزه:-"

دو تا انیمه دیدم محشر! نمیدونم چرا تا حالا نرفته بودم سراغشون. یکی Vampire hunter D و دیگری Ninja Scroll . عجب اتمسفری داشتند. نمیدونم چه معجونی توی انیمه های قدیمی میریختن که اینقدر استایل طراحیشون به دل میشینه.

سلام
آقا من جدیدا زدم تو فاز انیمه های ورزشی خیلی ارتباط گرفتم
سوباسا دیدم بعدشم الان دارم haikyu!! دیدم خیلی حال کردم
انیمه دیگه ای پیشنهاد میدید بهم یا نه ورزشی باشه؟

Diamond no Ace
Slam Dunk
Kuroko no Basket
Baby Steps
Hajime no Ippo

انیمه های ورزشی یکی از جذاب ترین سبک هاست:-" :x

سلام
آقا من جدیدا زدم تو فاز انیمه های ورزشی خیلی ارتباط گرفتم
سوباسا دیدم بعدشم الان دارم haikyu!! دیدم خیلی حال کردم
انیمه دیگه ای پیشنهاد میدید بهم یا نه ورزشی باشه؟

سلام
از انیمه ورزشی چیزی بارم نیست، ولی چون آکیباشون نظر داد، برای تریگر کردنش هم که شده، Hanebado رو پیشنهاد می‌کنم!:D
و من الکامی-سامائه توفیق!
پ.ن: نه جدی انیمه ورزشی خوبیه یا دستکم من خوشم اومد
پ.ن۲: Overtake رو هم بچه‌ها پیشنهاد می‌کنن از این فصل

سلام
از انیمه ورزشی چیزی بارم نیست، ولی چون آکیباشون نظر داد، برای تریگر کردنش هم که شده، Hanebado رو پیشنهاد می‌کنم!:D
و من الکامی-سامائه توفیق!
پ.ن: نه جدی انیمه ورزشی خوبیه یا دستکم من خوشم اومد
پ.ن۲: Overtake رو هم بچه‌ها پیشنهاد می‌کنن از این فصل
اتفاقا میخواستم زیر لیست بنویسم اصلا طرف این نرن:))
دیدم ارزش نداره بگم...
ولی گویا باید میگفتم:)) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or