K I 1 1 E R
ناظم انجمن
به نظرم دیدن فیل شدن این پروژه ها و حواشی دور برشون خودش دست کمی از لذت دیدن خود انیمه ندارهنمیشه کنسلش کنند آبرو همه این وسط حفظ بشه؟
به نظرم دیدن فیل شدن این پروژه ها و حواشی دور برشون خودش دست کمی از لذت دیدن خود انیمه ندارهنمیشه کنسلش کنند آبرو همه این وسط حفظ بشه؟
همونقدر که به آبرو Death Note و Cowboy Bebop رحم کردن به اینم می کنننمیشه کنسلش کنند آبرو همه این وسط حفظ بشه؟
منم این قسمت اول رو دیدم، و خیلی خوب بود. احتمالا یه دلیلش اینه که به اندازه چهار تا قسمت بود ولی مهمترین دلیلش این بود که درام خوبی داشتآب دستتونه بزارید زمین Oshi no Ko رو ببینید!
قسمت اول اندازه فیلم سینمایی بود. لعنتی عالی بود.
حالا من دقیقا این قضیه بیشتر زد تو ذوقمView attachment 290248
هولی شعط
این قسمت گاندام واقعا زد رو دنده پنج دوباره
تئوری همه رو تایید کرد
کشته داد و تمام ساختار چیزی که از قبل بود رو زد منهدم کرد
هولی شعط
چی میگی حاجی؟حالا من دقیقا این قضیه بیشتر زد تو ذوقم
آنو یه اوانگلیون ساخت اینا میخوان تا 3هزار سال دیگه ایده هاشو میلک کنن، بسه دیگه بابا برید سراغ سوژه های جدید و اینکه خواهر سولتا خیلی out of nowhere معرفی شد. یعنی انگار یه سوراخ داشتن نمیدونستن با چی پرش کنن، گفتن یه بچه بندازیم توش یکم بیلد آپ بهتری نیاز داشت بنظرم. خود سولتا هم خیلی رو مخه کلا
چی میگی حاجی؟
قسمت 0 رو دیدی؟ Eri رو همون جا معرفی کردن
اصن نصف تئوری های انیمه برپایه همون قسمت صفر بنا شده
بعد الان اصن معلوم نیست سولتا چه کوفتیه این وسط حالا که Eri عملا Gund-bit ـه
در مورد این که از اونگلیون شدنش خوشت نیومده میذارم به حساب سلیقه شخصی
I fucking love that trope
و به نظرم بیلدآپی که براش داشتن واقعا بی نقص بود
عهه اون تو اونه اپیزود اسمش فرق داشت؟ چون چند ماه پیش بود واقعا یادم نبود که اونجا اسمش اریه و فک کردم همون سولتا بوده اینجوری باز معقول تره.
من خودم سنگین فن اوانگلیونم ولی ترجیح میدم ایده های جدید ببینم بجای اینکه دوباره برگردن به اوانگلیون. خود آنو هم کشید بیرون دیگه ازش
پارت دوم تا الان قبل از این ارکی که الان مانگا داره واقعا هیچی نداشت ولی الان جذاب شده بنظرم و باید بهش تایم داد تا جذاب بشه بنظرم ولی پارت یک که عالی بود ارکاشپارت دوم مانگای چینساومن=
حالا پارت اول لحظات خوب خودش رو داشت، این تا الان جدا هیچی نداشته!