Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منظورت گذشتست ؟ چون در مورد هخامنشیاست اگه اشتباه نکنم :D
دقیقاً منظورم همون آینده‌است:>
وضعیت اون کشور بین غرب و شرق توی FMA دقیقا وضعیت آینده ایرانه:>
آره دیگه منظورم این بود یه جورایی به ایران ارتباط پیدا کنه حتی اگه تخیلی باشه. مثلا اونجاش که به اون شخصیت قهرمان میگن "مردِ مردان" خیلی کیف کردم :D بعد یه چیز جالب دیگه آهنگاشه, چندتاشون عالی بودن! Fullmetal Alchemist: Brotherhood 2009 رو دیده بودم, واجب شد برم نسخه 51 قسمتی 2003 رو هم ببینم👌
در مورد حتی اگر می‌خواد تخیلی باشه... Magi هم یه چیزهایی از ایران توش هست. البته داستان چیزهای خاورمیانه‌ای رو برداشته و باهاش یه داستان کاملا فانتزی توی یه دنیای بی ربط به این دنیا ساخته اما یه چیزهای ایرانی هم توش دیده میشه.

اما دقیق‌ترین اشاره به ایران و به نوعی مستقیم‌ترینش، مانگای Rosen Garten ـه. توش تصویر نسبتاً مثبتی هم از ایران ارائه شده:>
وسط یه مشت اروپایی و شرق آسیایی عقب افتاده و خشن در یه داستان فانتزی باستانی، چند تا کاراکتر ایرانی هستن که هزار سال هم پیشرفته‌تر از بقیه هستن. توی دنیایی که با شمشیر و گرز ملت به جون هم میافتن، ایرانی‌هاش موبایل و پهپاد و هوش مصنوعی دارن:>
خیلی هم مانگای خوب و هنری ایه:-"

دوستان کارای دیگه ای شبیه The Heroic Legend of Arslan که درباره تاریخ ایران باشه ساخته شده؟
تو سری gundam 00 یه کشوری هست به نام آزادستان که در واقع همون ایران خودمون هستش،پرنسس این کشور و دستیارش توی انیمه نقش مهمی دارند(مخصوصا تو فصل دوم)

فصل اول انیمه Gundam: The Witch from Mercury رو دیدم و به شدت ازش خوشم اومد، واقعااااا خوب بود، مخصوصا قسمت آخرش :x صحنه آخرشم که دیگه ماورایی بود :>
بعد از مدت ها یه مکای خوب دیدم، ببینم فصل دومش میتونه جزو فیوریت های مکام بشه یا نه
البته فعلا در قله کد گیاس و اونجلیون هستند برام :D
انقدر جو مکا گرفتم من فعلا برم پیشنهاد ماکان Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans رو ببینم

حقیقتا این انیمه ها رو کنار بزارید و برای ایران بیاید Genshin Impact بازی کنید:D
یعنی از اون بهتر بعید میدونم گیر بیارید در مورد ایران:D

جدا از محیط و اسم کاراکتر و مراسم و ... ته جین و حلوا و اینا هم داریم:p
از نظر وضع سیAسی و اینا هم حقیقتا خیلی شبیهه:-"
استفاده از سازهای ایرانی مثل سه تار و سنتور و دف و ... هم در آهنگ ها فراوان است:-"

واقعا جاش بود تبلیغ بکنم این رو:-"

حقیقتا این انیمه ها رو کنار بزارید و برای ایران بیاید Genshin Impact بازی کنید:D
یعنی از اون بهتر بعید میدونم گیر بیارید در مورد ایران:D

جدا از محیط و اسم کاراکتر و مراسم و ... ته جین و حلوا و اینا هم داریم:p
از نظر وضع سیAسی و اینا هم حقیقتا خیلی شبیهه:-"
استفاده از سازهای ایرانی مثل سه تار و سنتور و دف و ... هم در آهنگ ها فراوان است:-"

واقعا جاش بود تبلیغ بکنم این رو:-"
تایید میشه.
View attachment ezgif.com-gif-maker35.mp4

این سرطان رو اینجا تبلیغ نکنین دیگه بی مروتا :D
--------------------
@Z-fan
این گاندام جدید رو کسی که کلا فرق گاندام از ترنسفورمرز رو تشخیص نمی ده هم می تونه ببینه؟ :-" یا نیاز به دانش قبلی داره؟
-------------------
نیر قسمت اول چرا کپی پیست بازیش بود انیمه ش :|
حتی دیالوگ ها هم بعضا کلمه به کلمه کپی پیست بود...
خب منی که بازیش رو بازی کردم الان حکمم چیه؟ نبینم؟

این سرطان رو اینجا تبلیغ نکنین دیگه بی مروتا :D
--------------------
@Z-fan
این گاندام جدید رو کسی که کلا فرق گاندام از ترنسفورمرز رو تشخیص نمی ده هم می تونه ببینه؟ :-" یا نیاز به دانش قبلی داره؟
-------------------
قراره انیمه ش هم Ufotable بسازه:p
ولی اینکه چه خط داستانیی براش انتخاب میکنند خدا داند:p
و اگر خط داستانی اصلی رو انتخاب کنند، یک دهه میرسیم به اینجا تو انیمه :-"

پس منبع اقتباس و بهترین چیزی که دوستمون میخواد رو بهش پیشنهاد دادیم:-" :دی

@Z-fan

آره
کلا گاندام خیلی دانش مکای قوی ای نمیخواد که باهاش حال کنی
نصف حال بیشتر سری به درگیری سیاسی شخصیت هاست و جدال هایی که بین شونه
اون نصفه دیگش که واسه جزئیات ربات هاست رو کم کم دستت میاد

انیمه Nier کلا داستان بازیش رو بازگو می کنه.

خب از انیمه های این فصل اگه دنبال انیمه اشپزی با تم ایسکای هستید tondemo skill de isekai hourou meshi پیشنهاد میشه چیزی که من تو قسمت دیدیم گوشت های با کیفیتی داشت بعد دیدم اینو مپپا ساخته! :D

بعد یه ایسکای دیگه هم هست Tensei Oujo to Tensai Reijou no Mahou Kakumei که تو این 2 قسمتی که من دیدم شدیدا منو یاده انیمه Lycoris Recoil انداخته ولی تو یه دنیای فانتزی داستانش معمولی هست خودتون ببینید شاید دوست داشتید ولی کیفیت کار خوبه!

فصل دوم Maou Gakuin no Futekigousha که تو این قسمت اول انگار با دنده اخر جلو رفت همه چیز اصلا نفهمیدم چی به چی :| مرده حسابی ها بعده مدتها میاید فصل دومیه چیزی رو میسازید اولش رو اروم شروع کنید این چی بود انگار 10 قسمت رو تو یه قسمت جا داده بودن اینقدر توش اتفاق افتاد

انیمه Nier هم دقیقا شروع گیم اش بود فکر کنم با این روند بره جلو....

از فصل قبل هم Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! رو تازه انگوینگ کردم انصافا چیزی سرگرم کننده ای دراومده هرکسی ندیده بره سراغ اش

Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika هم قسمت اولش معمولی بود ولی همه انیمه های کمدی عاشقانه مدرسه معمولی هستن:D البته یه Kubo-san wa Mob wo Yurusanai هم هست که چشمم رو گرفته اونو بعدا میبینم

یه چنتا ایسکای دیگه هم هست مثل : Benriya Saitou-san, Isekai ni Iku, و...... که سلیقه ای هست

خلاصه این فصل بهشت ایسکای ها هست :-bd کلی انیمه تو سبک های مختلف هست من رسما برنامه هفته ام پر شده شاید در نگاه اول بگید به جز Vinland Saga Season 2 چیزه درست درمونی نیست ولی حتما یه چنتایی رو تست کنیدنظرتون حتما در مورد این فصل عوض میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or