Sarvior
کاربر سایت
خواهش میکنم
فصل یک 26 قسمت هست
خواهش میکنم
نه بببین دورورو دارکه بعدشم یه داستان منسجم داره و خیلی از لحاظ اخلاقی و استعاره ای و فلسفی درگیرت می کنه این مدلی می خواماگه صرفا از مبارزات دورورو خوشت اومده که هیچی، ولی اگه دنبال "حال و هوای" مسافرت، رفتن به روستا ها و مکان های مختلف و داستان های کوتاه هستی، Mushishi پیشنهاد میشه.
Mushishi اصلا اکشن نیست، و یجورایی میشه گفت از این نظر نقطه مقابل dororo هست، ولی یجورایی هر 2تا انیمه شبیه همن.
مخصوصا اینکه هردوشون یجورایی تم تاریک و ناراحت کننده دارن.
نه بببین دورورو دارکه بعدشم یه داستان منسجم داره و خیلی از لحاظ اخلاقی و استعاره ای و فلسفی درگیرت می کنه این مدلی می خوام
دقیقا من خودم اولین حسی که از Dororo گرفتم، یه حس مشابه با Mushishi بود! درسته دورورو اکشنه...ولی خیلی شبیه هم هستن!اگه صرفا از مبارزات دورورو خوشت اومده که هیچی، ولی اگه دنبال "حال و هوای" مسافرت، رفتن به روستا ها و مکان های مختلف و داستان های کوتاه هستی، Mushishi پیشنهاد میشه.
Mushishi اصلا اکشن نیست، و یجورایی میشه گفت از این نظر نقطه مقابل dororo هست، ولی یجورایی هر 2تا انیمه شبیه همن.
مخصوصا اینکه هردوشون یجورایی تم تاریک و ناراحت کننده دارن.
دقیقا من خودم اولین حسی که از Dororo گرفتم، یه حس مشابه با Mushishi بود! درسته دورورو اکشنه...ولی خیلی شبیه هم هستن!
---
امروز کاور ولوم 93 وان پیس اومد...(یا من امروز دیدم )
بعضی وقت ها رنگ موهایی که اودا انتخاب میکنه(و یا رنگ لباس و ...) بد رو اعصابمه! الانم یه جورایی چنین چیزیه!
سانجی موهاش تو طراحی سفیده، ولی زرده! الان یه کاراکتر دیگه با طراحی مشکی داریم ولی زرد در اومده
از اونطرف کنجکاوم بدونم چه رنگی باید با آبی ترکیب بشه که رنگ صورتی از آب در بیاد!(این مو صورتیه هم باز طراحیش مشکیه )
کلا بعد دیدن ولوم به این پی بردم که اودا با خودش گفته "7کاراکتر روی کاور دارم، باید حتما 7 رنگ مختلف برای رنگ مو انتخاب کنم! " (غیر لوفی هم همه عجیب غریب ... حالا با مو زرده ی رو کاور )
به شخصه این همه رنگ عجیب غریب روی کاور برای مو و لباس و ... یکم زد تو ذوقم
البته یک دلیلش هم مثلا دیدن فن آرت ها و ... قبل مشخص شدن رنگ اصلیه... اما کاش حداقل منطق رنگ سیاه و سفید برای تیره و روشن بودن موها یکم رعایت میشد یکم هم بعضی وقت ها انقدر رنگ رنگی لباس نمیپوشیدن
با like نتونستم هیجانم رو نشون بدم!اینقدر تو کانال یوتیوب DOTA WTF به این انیمه جوجو رفرنس دادند که زدم به سیم اخر ببینم. بعد از تماشای اپیزود اول دیدم که فصل اول رو تموم کردم چقدر چسبید. چقدر خوشحال شدم که دیدم 3 فصل دیگه هم داره چه دوبلهای چه موزیک هایی و چه داستان باحالی. دیگه این مودا مودا مودا گفتن ملکه ذهنم شده امیدوارم در ادامه فصل ها همینطوری خوب باشه.
یه شاهکار به تمام معنا میشد اگه اینو حذف میکردنهر قسمت یا سکانسی که حضور نداره برام بهترین لحظات داستانه.
View attachment 109661
اخه چرا؟ درسته یکم پخمه هست و فقط زر زر و داد و بیداد میکنه ولی چند جایی خوب کاراکترش به نمایش در اومده... ولی اینکه از قدرتاش درست استفاده نمیکنه یا اصلا توی این چندین قسمت ندیدیم یکمی تو مخهخداییش نمی تونستم با یه لایک خالی شدت موافقتم رو نشون بدم ! فاجعه است ارن!
ارن , میکاسا و آرمین شخصیت اصلی مانگا هستن بعد ارن رو حذف میکردن ؟ ایسایاما زنده هست هنوز و مثل شیر بالا سر ساخت انیمه وایستاده , بدون اجازه ش حق هیچگونه تغییری تو داستان انیمه رو ندارن!یه شاهکار به تمام معنا میشد اگه اینو حذف میکردنهر قسمت یا سکانسی که حضور نداره برام بهترین لحظات داستانه.
View attachment 109661
اخه چرا؟ درسته یکم پخمه هست و فقط زر زر و داد و بیداد میکنه ولی چند جایی خوب کاراکترش به نمایش در اومده... ولی اینکه از قدرتاش درست استفاده نمیکنه یا اصلا توی این چندین قسمت ندیدیم یکمی تو مخه
ممنون بابت یادآوری , گذاشتم تو اسپویلرمقادیر زیادی اسپویل تو پست آخر میبینم ... یعنی درسته اکثرا(همه) شینگی میبینند...ولی اسپویل دیگه مجاز نیست (به پست اول مراجعه شود )
سینمای سامورائی ژاپن اثاری داره که میتونه در ترک دورور کمک کننده باشهdororo امروز تموم شد می خوام زار بزنم خیلی پایانش satisfying بود ولی اما الان احساس تهی بودن دارم چرااااااااااا