Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خدا خیرش بده. هنوز جای ریمیک های قبلی درد میکنه. بکشن بیرون بهتره.

متاسفانه دست این نیست ریمیکش
دست JJ Abrams اه، من نمی دونم این از Starwars و Mission Impossible و Westworld و ... کم در میاره :|

من خیلی سعی کردم Deathnote رو ببینم اما واقعا قابل دیدن نبود
اصلا ریخت لایت و L رو که می بینم با کله می خوام برم تو دیوار :|

متاسفانه دست این نیست ریمیکش
دست JJ Abrams اه، من نمی دونم این از Starwars و Mission Impossible و Westworld و ... کم در میاره :|

من خیلی سعی کردم Deathnote رو ببینم اما واقعا قابل دیدن نبود
اصلا ریخت لایت و L رو که می بینم با کله می خوام برم تو دیوار :|

باز خوبه دست جی جی آبرامزه! حداقل میشه امیدوار بود فیلم بدی نمیشه. ولی خوب واقعا چه نیازیه بیان گند بزنن به انیمه ها؟ من یور نیم رو خیلی دوست داشتم. به نظرم همین انیمه کامل بود تموم شد رفت. چرا باید ریمیک بشه؟ البته گفتی دست آبرامه خیالم راحت شد یکم:دی ولی کماکان معتقدم نسازن بهتره

باز خوبه دست جی جی آبرامزه! حداقل میشه امیدوار بود فیلم بدی نمیشه. ولی خوب واقعا چه نیازیه بیان گند بزنن به انیمه ها؟ من یور نیم رو خیلی دوست داشتم. به نظرم همین انیمه کامل بود تموم شد رفت. چرا باید ریمیک بشه؟ البته گفتی دست آبرامه خیالم راحت شد یکم:D ولی کماکان معتقدم نسازن بهتره
مشکل این نیست که آبرامز میسازه یا نولان یا اسکورسیزی :D
مشکل اینکه برمیدارن یه کار شرقی رو کاملا غربی میکنن و تمام جادویی که همراهش هست رو میزنن نیست و نابود میکنن

باز دمش گرم مخالفت کرد>:D< . خیلی دلم میخواد ببینم از وانپیس چه اشی درمیاد:| !!
من که اصلا نمیخوام تصور بکنم چی میشه!:| البته بهتره بگم تصویر کردم و دیدم چه فاجعه ای شده! ولی دلم نمیخواد به چشم ببینمش:|

فیلرای ناروتو ارزش دیدن دارن؟
99.999%ـشون خیر:-" مخصوصا سری شیپودن:D

---
نشستم چند قسمت آخر شوکوگکی رو دیدم، جا داره بگم توی 10 ثانیه از 6 نفر متنقر شدم که رکوردیه! :دی
امیدوارم به خاک سیاه بشینند! :دی
و ... برای قسمت بعد لحظه شماری مینمایم:(( میخواااااااام! :((

99.999%ـشون خیر:-" مخصوصا سری شیپودن

من فعلا فصل اول رو تموم کردم. ولی خوب از قسمت 136 تا 199 فیلره همشون رو اسکیپ کردم. اگه به درد نمیخورن برم سراغ شیپودن، اگه نه مهمه ببینم. البته اگه به آرک اصلی داستان هیچ ربطی نداره واقعا نبینم. چون همینجوریش خیلی زیاده، هرچی کمتر فیلر ببینم زودتر تموم میشه میتونم برم سراغ وان پیس:دی

من فعلا فصل اول رو تموم کردم. ولی خوب از قسمت 136 تا 199 فیلره همشون رو اسکیپ کردم. اگه به درد نمیخورن برم سراغ شیپودن، اگه نه مهمه ببینم. البته اگه به آرک اصلی داستان هیچ ربطی نداره واقعا نبینم. چون همینجوریش خیلی زیاده، هرچی کمتر فیلر ببینم زودتر تموم میشه میتونم برم سراغ وان پیس:D
هیچ ربطی به داستان اصلی ندارن. خوبم نیستن.
One Piece فیلر به اونصورت نداره ولی Padding داره آدم بیشتر اذیت میشه:D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
هیچ ربطی به داستان اصلی ندارن. خوبم نیستن.
One Piece فیلر به اونصورت نداره ولی Padding داره آدم بیشتر اذیت میشه:D
یکیش هست میخوان پشت ماسک کاکاشی رو ببینند، دور و بر قسمت 100 ، اون رو باید دید=))

سلام
من فعلا فصل اول رو تموم کردم. ولی خوب از قسمت 136 تا 199 فیلره همشون رو اسکیپ کردم. اگه به درد نمیخورن برم سراغ شیپودن، اگه نه مهمه ببینم. البته اگه به آرک اصلی داستان هیچ ربطی نداره واقعا نبینم. چون همینجوریش خیلی زیاده، هرچی کمتر فیلر ببینم زودتر تموم میشه میتونم برم سراغ وان پیس:D
آخرین فیلر فصل 1 رو هم حتماً باید دید .
کلاً فیلرای فصل 1 ، همونایی که بعد از تمام شدن فصل پخش شدن ، یه سریاشون رو باید دید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or