Cloud Strife
Loyal Member
Makoto Shinkai کارگردان Your Name گفته که چندان علاقه ای به ریمیک هالیوودی این عنوان نداره
خدا خیرش بده. هنوز جای ریمیک های قبلی درد میکنه. بکشن بیرون بهتره.
Makoto Shinkai کارگردان Your Name گفته که چندان علاقه ای به ریمیک هالیوودی این عنوان نداره
خدا خیرش بده. هنوز جای ریمیک های قبلی درد میکنه. بکشن بیرون بهتره.
متاسفانه دست این نیست ریمیکش
دست JJ Abrams اه، من نمی دونم این از Starwars و Mission Impossible و Westworld و ... کم در میاره
من خیلی سعی کردم Deathnote رو ببینم اما واقعا قابل دیدن نبود
اصلا ریخت لایت و L رو که می بینم با کله می خوام برم تو دیوار![]()
باز دمش گرم مخالفت کردانیمه Ecchi به سبک جدیده
مشکل این نیست که آبرامز میسازه یا نولان یا اسکورسیزیباز خوبه دست جی جی آبرامزه! حداقل میشه امیدوار بود فیلم بدی نمیشه. ولی خوب واقعا چه نیازیه بیان گند بزنن به انیمه ها؟ من یور نیم رو خیلی دوست داشتم. به نظرم همین انیمه کامل بود تموم شد رفت. چرا باید ریمیک بشه؟ البته گفتی دست آبرامه خیالم راحت شد یکمولی کماکان معتقدم نسازن بهتره
من که اصلا نمیخوام تصور بکنم چی میشه!باز دمش گرم مخالفت کرد. خیلی دلم میخواد ببینم از وانپیس چه اشی درمیاد
!!
99.999%ـشون خیرفیلرای ناروتو ارزش دیدن دارن؟
99.999%ـشون خیرمخصوصا سری شیپودن
هیچ ربطی به داستان اصلی ندارن. خوبم نیستن.من فعلا فصل اول رو تموم کردم. ولی خوب از قسمت 136 تا 199 فیلره همشون رو اسکیپ کردم. اگه به درد نمیخورن برم سراغ شیپودن، اگه نه مهمه ببینم. البته اگه به آرک اصلی داستان هیچ ربطی نداره واقعا نبینم. چون همینجوریش خیلی زیاده، هرچی کمتر فیلر ببینم زودتر تموم میشه میتونم برم سراغ وان پیس![]()
یکیش هست میخوان پشت ماسک کاکاشی رو ببینند، دور و بر قسمت 100 ، اون رو باید دیدهیچ ربطی به داستان اصلی ندارن. خوبم نیستن.
One Piece فیلر به اونصورت نداره ولی Padding داره آدم بیشتر اذیت میشه![]()
آخرین فیلر فصل 1 رو هم حتماً باید دید .من فعلا فصل اول رو تموم کردم. ولی خوب از قسمت 136 تا 199 فیلره همشون رو اسکیپ کردم. اگه به درد نمیخورن برم سراغ شیپودن، اگه نه مهمه ببینم. البته اگه به آرک اصلی داستان هیچ ربطی نداره واقعا نبینم. چون همینجوریش خیلی زیاده، هرچی کمتر فیلر ببینم زودتر تموم میشه میتونم برم سراغ وان پیس![]()
سلام
آخرین فیلر فصل 1 رو هم حتماً باید دید .
کلاً فیلرای فصل 1 ، همونایی که بعد از تمام شدن فصل پخش شدن ، یه سریاشون رو باید دید .
فیلر نبین کلا، دارن گمراهت میکننیعنی چه قسمت هایی؟ من درست متوجه نشدم![]()
Filler Episodes:یعنی چه قسمت هایی؟ من درست متوجه نشدم![]()