vaan 2
کاربر سایت
خوب شد اخرش گفتی وگرنه فکر میکردم ناروتو رو میگی که هی با مناسبت و بی مناسبت س....س جوتسو میزدخب شما انتظار داشتی یه انیمه ی ایچی بیاد راجب زیست محیط و تاثیر گازهای گلخانه ای صحبت کنه؟
انیمه ی ایچی برای شوخی های جنسیه نه نویسنده مالیخولیاییه نه ببینده ش مشکل روانی داره یه چیز عادیه توی این ژانر شما از همون اول خوشت نیومد خودآزاری داری تا آخرش میبینی؟
چطور زمانی که داخل انیمه ی شونن که هیچ ربطی به ایچی نداره کاراکترش میخواد transform کنه و کل بدنش لخت میشه نشون دهنده ی عقده ی جنسی نویسنده نیست و اتفاقا خیلی هم خوبه؟ اصلا هم منظورم فیری تیل نبودا(لول)
انتظار نداشتم یه انیمه اچی شاشیدن رو دختر مردم تحویلم بده و من بیننده مثلا باید لذت ببرم از همچین چیزی بخندم یا گریه کنم !
چرا همه چیز رو شخصیش میکنید !تحمل نظر شخصی بقیه ررو نداری یا نخون دوست عزیز یا بزار تو بلک لیست به همین راحتی !
من خودم اچی فنم ! ولی یه چیزی مثل
Baka to Test to Shoukanjuu
Zero no Tsukaima
نه مضخرفات افراطی مثل ps !
کار سریالی رو وقتی 10 قسمتش رو دیدی 2-3 قسمت اخرشم مبیبنی
داشت مراتب کتک زنی منو فراهم میکرد هر چی باهاش از دَرِ منطق وارد شدم قبول نکرد که نکرد مجبور شدم باهاش از در ورزش وارد شم و فقط بدو م و فرار
Attack on Titan ss3
To Aru Majutsu No Index ss3
Sword Art Online ss3
Code Geass R3
Tokyo Ghoul ss3
High School DxD ss4
Overlord ss2
Nanatsu no Taizai ss2
به به چه شود سال 2018
خیلی دوست داشتم فصل جدید از انیمه هایی مثل re zero , no game no life , noragami , hatarakou mahou sama , boku no hero academia , black bullet , alchemist brotherhood هم باشن تو لیست ولی دیگه خیلی رویایی میشد
امیدوارم سال بعدش باشن چون شدیدا جاشون خالیه
Full Metal Panic! Invisible Victory رو هم بزار صدر لیست (رسما تو کفم ببنم تلسا تستروسا و کانامه رو با ارت و استایل امروزی کیوتو انیمیشن چطور به تصویر میکشن)
k-on 3
kingdom 3
no game no lifeبعدی
رو بدن من هیچی دیگه نمیخوام
آخرین ویرایش: