Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

درود

دوستان من تازه وارد دنیای انیمه شدم و اولین انیمه ای که دیدم " شاید انیمیشن اسمش باشه " Berserk بود که الان فصل دومش تموم شد
بعد One Punch Man رو دیدم که فوق العاده خوووب بود . . حالا دنبال یکی هستم مثل One ... که هم کمدیش مثل اون باشه . هم تو مایه های اون باشه
Attack On Titan هم دارم میبینم .

پیشنهاد چیه اساتید ؟

میگم اینجا کسی هم هست که طرفدار تایتان ها باشه و دلش بخواد انسان ها همشون از دم بمیرن و تایتان ها پیروز بشن؟:D
نمیدونم چرا بعد دیدن فصل دو اون طرفی شدم، از آرمین و مخصوصا میکاسا هم به شدددددت بدم میاد:|

من همین حالت رو در مورد Tokyo Ghoul دارم
دوست دارم Ghoul ها بزنن کلا نسل بشریت رو نابود کنن :D

درود

دوستان من تازه وارد دنیای انیمه شدم و اولین انیمه ای که دیدم " شاید انیمیشن اسمش باشه " Berserk بود که الان فصل دومش تموم شد
بعد One Punch Man رو دیدم که فوق العاده خوووب بود . . حالا دنبال یکی هستم مثل One ... که هم کمدیش مثل اون باشه . هم تو مایه های اون باشه

پیشنهاد چیه اساتید ؟
اگه دنبال کمدی هستی گینتاما فوق العادس:دی

درود

پیشنهاد چیه اساتید ؟

شبیه ترین انیمه به One Punch به نظرم 100 Mob-Psycho ـه :D

انیمه های تابستون کلا تو در و دیواره، یا من فکر میکنم فصل به شدت نابودیه؟:-"

اگر هیرو آکادمی نبود، حتی پتانسیلش رو داشت که بدون هیچ انیمه ی فصلی هم سر بنمایم:-"
بیاید چندتا خوباش رو بگید ببینم چی به چیه:-" فعلا فقط Fate تو لیسته، امیدوارم کاری نکنه دراپش کنم:-"

درود...

بچه ها تازگی ها شدید 100 دلم شدم و نمیدونم چی شروع کنم و ببینم...
عجیبه...

-_____-

بین این انیمه ها کدوم رو شروع کنم و کمک کنید ناکاماهاااا :

My Hero Academia
Mob Psycho 100
Little Witch Academia
The Seven Deadly Sins

بووووو...
نمیدونم کدومو شروع کنم....

@Akiba

واقعا و واقعا هیرو آکادمیا کشش داره امیر ؟
کلیشه نیست تو هیرو و اینجور چیزا ؟
مبارزات خیلی خفنی داره ؟
من پر از شونن هستم هااااااا...
هی میخوام ببینم و هی دراپ میکنم وسط دانلود...

تابستون هم همون Fate رو فقط میشه تحمل کرد...
خخخخخ...

درود...

بچه ها تازگی ها شدید 100 دلم شدم و نمیدونم چی شروع کنم و ببینم...
عجیبه...

-_____-

بین این انیمه ها کدوم رو شروع کنم و کمک کنید ناکاماهاااا :

My Hero Academia
Mob Psycho 100
Little Witch Academia
The Seven Deadly Sins

بووووو...
نمیدونم کدومو شروع کنم....

@Akiba

واقعا و واقعا هیرو آکادمیا کشش داره امیر ؟
کلیشه نیست تو هیرو و اینجور چیزا ؟
مبارزات خیلی خفنی داره ؟
من پر از شونن هستم هااااااا...
هی میخوام ببینم و هی دراپ میکنم وسط دانلود...

تابستون هم همون Fate رو فقط میشه تحمل کرد...
خخخخخ...
من هیرو آکادمی رو جانشین ناروتو و بلیچ(و مخصوصا ناروتو) میدونم :دی
کاراکترهای دوست داشتنی با قدرت های متنوعی داره، طراحیاشونم جالبه و شدید به دلم میشینه:دی

مبارزه هنوز اونقدر زیاد نداشته، ولی جذاب بودن:دی
کلا من هر هفته برای قسمت بعدش لحظه شماری میکنم :دی
مثل توریکو و یا فیری تیل نیست که با اکراه ببینم:-"
در کل هر شوننی ببینی یک سری کلیشه ها توش هست! با نزدیک 2000چپتر ناروتو و بلیچ و وان پیس که همه خوندیم/دیدیم، هم سخته تو این سبک بسازی و کاملا یونیک باشه:-"

بین اون 4تا هم، هر4تاش رو ببین:))
برای خود من به ترتیب هیرو آکادمی،ناناتسو،لیتل ویچ آکادمی و بعدش موب سایکو 100 :-"

اگه دنبال کمدی هستی گینتاما فوق العادس:D
گینتاما انیمه ی خوبی هستش...ولی برای کسی که تازه انیمه-بین شده، چندان مناسب نیس. بخصوص اینکه بخشی از شوخی هاش troll انیمه های دیگه ـس.
برای دیدن و لذت بردن از گینتاما باید یا چند سالی انیمه دیده باشه یا یه سری انیمه ها رو دیده باشه...
مثلاً شوخی هایی که با ناروتو، بلیچ، وان پیس و از همه مهم تر دراگون بال که میکنه....رو اگه ندیده باشه، لذت چندانی نداره.

.5pb بازی جدیدی رو براساس سری ( Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka ( Danmchi با سبک Exploration-Style Action RPG معرفی کرد !
تنها اطلاعات داده شده تا الان اینه که بازی بر اساس لایت ناول و انیمه ی Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka : Sword Oratoria ساخته میشه .

پ.ن : این چندوقته چقدر خبر خوب اومده ! برا این یکیم هایپم به شدت 8->

5pb. announces Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? dungeon action RPG - Gematsu

===================

قبل از اینکه دوباره اعتراض بشه به اینکه چرا اینجا میزارم خبرو بگم بازیایی که مربوط به انیمه ها و مانگاهاست به نظرم اینجا خبرش گذاشته بشه بهتره چون مسلما احتمال اینکه فناش ( یا کلا کسایی که راجع به انیمش و ... اطلاع دارن ) خبرو اینجا ببینن بیشتره :D

.5pb بازی جدیدی رو براساس سری ( Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka ( Danmchi با سبک Exploration-Style Action RPG معرفی کرد !
تنها اطلاعات داده شده تا الان اینه که بازی بر اساس لایت ناول و انیمه ی Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka : Sword Oratoria ساخته میشه .

پ.ن : این چندوقته چقدر خبر خوب اومده ! برا این یکیم هایپم به شدت 8->

5pb. announces Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? dungeon action RPG - Gematsu

===================

قبل از اینکه دوباره اعتراض بشه به اینکه چرا اینجا میزارم خبرو بگم بازیایی که مربوط به انیمه ها و مانگاهاست به نظرم اینجا خبرش گذاشته بشه بهتره چون مسلما احتمال اینکه فناش ( یا کلا کسایی که راجع به انیمش و ... اطلاع دارن ) خبرو اینجا ببینن بیشتره :D
این یکی برام مهم نیست:-" حالا شاید بازی خوبی در بیاد چون سبک انیمه هم RPGهه...ولی اونقدر کار خفنی نیست:-"
بزرگترین نکته مثبتش اون جرقه هایی بود که از برخورد دو سلاح ایجاد میشد:)) :-" تو کمتر انیمه ای چنین چیزی داریم:-"

راستی این فصل که یک اسپین آف ازش پخش میشد چطور بود؟
ارزش دیدن داره؟
---
دوتا عکس هم از بازی ناناتسو اومد، گرافیکش چندان جالب نمیزد، ملیوداس هم خیلی بد بود! انگار روح نداشت:-" امیدوارم تو عکس اونجوری افتاده باشه فقط:دی

این یکی برام مهم نیست:-" حالا شاید بازی خوبی در بیاد چون سبک انیمه هم RPGهه...ولی اونقدر کار خفنی نیست:-"
بزرگترین نکته مثبتش اون جرقه هایی بود که از برخورد دو سلاح ایجاد میشد:)) :-" تو کمتر انیمه ای چنین چیزی داریم:-"

راستی این فصل که یک اسپین آف ازش پخش میشد چطور بود؟
ارزش دیدن داره؟
---
دوتا عکس هم از بازی ناناتسو اومد، گرافیکش چندان جالب نمیزد، ملیوداس هم خیلی بد بود! انگار روح نداشت:-" امیدوارم تو عکس اونجوری افتاده باشه فقط:D

به نظر من که کار خوبیه شخصیتا و دنیای خوبی داره :D
سبک بازی هم RPG ـه پتانسیلشو داره که یه بازی خوب ازش دربیاد ! ( حداقل برای طرفدارای سری )

اسپین آفه ( Danmachi : Sword Oratoria ) به نظر من که انیمه اصلیو دوس داشتم مسلما ارزش دیدن داره ولی واسه کسی که اونو دوس نداشته احتمالا جالب نباشه اینم
چون اینم وقایعش همزمان با اونه و دروافع یه بخش دیگه از داستانو نشون میده ، مثلا شخصیت اصلی و گروهش تو این کمتر دیده میشن به جاش یه سری شخصیت دیگه که فرعی بودن تو انیمه نشون داده میشن و ... که باعث میشه داستان فصل اول روشن تر بشه .

-------

آره گرافیکش متاسفانه جالب نمیزنه با توجه به اون ۲ تا عکس :(
برعکس Little Witch Academia که خیلی با گرافیکش حال کردم :D

بالاخره دو قسمت آخر Little Witch Academia رو هم دیدم:دی (کلا این دو هفته غیر از هیرو آکادمی چیزی ندیدم:-" وقت نمیشه:| )
بسیار بسیار حال داد! :x ، کلا این انیمه حس خوبی داشت! کاراکترهای دوست داشتنی، سبک گرافیکیشم جالب بود،موضوعشم خوب بود:دی
و جزو معدود انیمه هایی بود که کاراکتر اصلیش...یا بهتر بگیم همه ی کاراکترهاش دختر بودن، و نه تنها با فن سرویس شورش رو در نیوردن یا نخواستن جذب مخاطب کنند، که کلا فن سرویس اون مدلی هم نداشت:دی کلا به خاطر اون مسائل نزدن تو جاده خاکی:-" از معدود انیمه های خیلی پاک بود:))

در کل که بسیار لذت بخش بود! ولی امیدوارم پایان کار نباشه و هر از گاهی فیلمی، OVAـی،چیزی بدن:( دلم نمیخواد حداحافظی کنم باهاشون:-"
امیدوارم بازیشم خوب در بیاد،برای غرب هم بیاد،گرون هم نباشه:)) ... مثلا 20 دلاری باشه:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or