Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
فصل دوم Yahari Ore no Seishun تموم کردم. بعد از چن ماه شروع عالی با انمیه عالی داشتم . فوق العاده بود، مخصوصا شخصیت پردازی Hachiman . اگر تو این مدل چیزی سراغ دارید بگید. ممنون
ReLIFE ببین:-?

drifters قسمت 6
هر قسمت داره بهتر میشه, فقط ایرادش کمدی بیش از حد و شدیدا آبکیه که واقعا در چنین داستان دارک با همچین شخصیت های خشنی به کمدی اونم تا این حد زیاد احتیاج نبود
در کل این کمدی اضافی مسخره رو ازش بگیریم بهترین انیمه ی فصله, نقش اولشم خیلی شخصیت جالبی و متفاوتی داره خوشم اومد, به کسانی که انیمه های تاریخی دوست دارن دیدنشو توصیه میکنم, از هانیبال, نوبوناگا بگیر تا حتی دانته اینفرنو توی این اثر حظور دارن
Dragon Ball Super 66
بهترین آرک دراگون بال سوپر تاکنون که از نظر جذابیت با سری z برابری میکرد, با یکی از مضحک ترین و مسخره ترین پایان های ممکن تموم شد
که در اینجا باید بگم خاک بر toei animation !!!
از الکی گنده کردن ترانکس و اینکه حالت بلوی ناقصش از بلوی کامل گوکو و وجیتا قوی تر شده بود که بگذریم !!! میرسیم به اینکه ترانکس این قدرت که شمشیرش مثل اسپریت بمب شه رو چطور یاد گرفت از غیب ؟! دوم اینکه شمشیرش تو z با یه ضربه ی اندروید 18 شکست اما اینجا در برابر قدرت های 10 برابر اندروید ها مقاومت میکرد
زاماسو هم شدیدا ابکی و مسخره مُرد مطمئنم تو مانگا اینطوری شکست نمیخوره
Blood + قسمت 4
تا اینجاش که چیز خاصی نداشت و تقریبا خسته کننده بود
حالا ببینم جلوتر چطور میشه

Last edited by a moderator:
یک هفته و فقط یک پست:| ، یک زمانی این تاپیک همیشه جزو آخرین پست های انجمن بود اسمش:|
به هر حال...هایکیو فوق العادست:x :x :x این مسابقه رو بعدا دوباره باید نشست و پشت سر هم دید همش رو! :x ، همه ی کارهایی که میکنند و همه ی حرف هایی که میزنند هیجان داره! یک وضعیتیه اصلا:x :x :x

خیلی خوبه:(( :((

این فصل انیمه خوب کمه و برعکس انیمه چرت به وفور پیدا می شه واسه همین تاپیک خلوته فکر می کنم.
مثلا تو تم انیمه هایی که من به شخصه می بینم غیر drifters و ajin واقعا کار خوبی تو این فصل پیدا نمی شه. بقیه دوستان هم وضعشون همینه احتمالا:-??:D

این فصل انیمه خوب کمه و برعکس انیمه چرت به وفور پیدا می شه واسه همین تاپیک خلوته فکر می کنم.
مثلا تو تم انیمه هایی که من به شخصه می بینم غیر drifters و ajin واقعا کار خوبی تو این فصل پیدا نمی شه. بقیه دوستان هم وضعشون همینه احتمالا:-??:D
تا حدی موافقم:D
البته به نظر من 3-4تا کار عالی داریم! بقیشون بیخودن:-"
مثلا من Haikyuu , Bungou Stray Dogs , Natsume و Fune wo Amo رو خیلی باهاشون حال میکنم!:دی هر قسمت از قبلی بهتر:دی

ولی همشون جمعه-شنبه میان:| تو یه روز میبینم و تموم:| پخش نشدن تو هفته:|

جوجو و دریفتر هم بدک نیستن:-"

طی یک حرکت انتحاری فصل سوم Code Geass معرفی شد.
Code Geass - Lelouch of the Resurrection

من برم خودمو بکشم بیام :)

خوب اول اینکه wtf :|
توی لیست تاپ انیمه های من Code Geass خیلی رتبه بالایی داره :D Top 5 :| :D
از پایان فصل 2 من به شدت راضی بودم و برام رفت توی لیست پایانایی که باید بقیه ازش یاد بگیرن و کلا به نظرم خوب بود اونطور تموم شد...
ولی همچنان مثل #@$ هایپ میشویم :D فقط امیدوارم خاطرات خوب رو خراب نکنن :| please :|

طی یک حرکت انتحاری فصل سوم Code Geass معرفی شد.
Code Geass - Lelouch of the Resurrection

من برم خودمو بکشم بیام :)

خوب اول اینکه wtf :|
توی لیست تاپ انیمه های من Code Geass خیلی رتبه بالایی داره :D Top 5 :| :D
از پایان فصل 2 من به شدت راضی بودم و برام رفت توی لیست پایانایی که باید بقیه ازش یاد بگیرن و کلا به نظرم خوب بود اونطور تموم شد...
ولی همچنان مثل #@$ هایپ میشویم :D فقط امیدوارم خاطرات خوب رو خراب نکنن :| please :|

خاک بر سرشون کنن پایان به اون معرکه ای رو میخوان خراب کنن که چی بشه ؟؟ 8-|

--------------------------------------------------------------------------------------------------

@Akiba
واقعا با Haikyuu حال میکنی ؟؟ خیلی بد بود این قسمت !!!

توقع داشتم شیراتوریزاوا خیلی قویتر باشه که فهمیدم همش کشکه /:) ( فقط بلدن هر قسمت بگن چقدر بازیکنای اونا خفنن بعد تهش امتیازو اینا بگیرن :-j)
این قسمتم که اوج فاجعه اونا باید سرو خراب بکنن ، به تور بخورن و ... اما !!! کاراسونو دریغ از یک اشتباه :)) حداقلش اینه که یکم نشون بده اینا با برنامه امتیاز میگیرن نه اینکه اینا همش براشون معجزه بشه اونام اونطرف گند بزنن .
درسته تو انیمه های این فصل شاید خوش ساخت باشه اما پیشبرد بازیا و داستان و ... خیلی داغونه !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or