Animation & Movie Wallpapers & Hi-Res Artworks

حسن یه آیدی uploadfa درست کن. مستقیم کن بعضی هاشون رو. خیلی بهتره...

چقدر دووم میاره ؟

برای یکی دو تا عکس مهم نیست کسی بخواد یه جای دیگه هم اپلود میکنم حالا هر جا ولی برای اپلود همه عکس ها نمیشه همچین کاری کرد

چقدر دووم میاره ؟

برای یکی دو تا عکس مهم نیست کسی بخواد یه جای دیگه هم اپلود میکنم حالا هر جا ولی برای اپلود همه عکس ها نمیشه همچین کاری کرد
والا نمیدونم تا کی ولی میمونه یه مدتی. موندگار اگه میخوای مثلا Persiangig باز بهتره فقط thumb و اینا نمیده بهت.

خب هیچکس درخواست نمیده منم حوصلم سر رفته ( مگه خودم دل ندارم :d ) یه چندتا پوستر میذارم که خودم از طراحی و کیفیتشون خوشم میاد عین ترون ها که واقعآ کار های جالبی بودم و من خودم خیلی خوشم اومد ازشون

Inception

Jonah Hex

خب هیچکس درخواست نمیده منم حوصلم سر رفته ( مگه خودم دل ندارم :d ) یه چندتا پوستر میذارم که خودم از طراحی و کیفیتشون خوشم میاد عین ترون ها که واقعآ کار های جالبی بودم و من خودم خیلی خوشم اومد ازشون

سلام

از aftershack , Blood Brothers و Hero بذارید لطفا :)

ممنون

سلام :d .
از Harry Potter And The Deathly Hallows پارت اول و دوم .:d
ممنون :d .

از پارت دوش قبلآ گذاشتم اینم پارت یکش :

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

سلام

از aftershack , Blood Brothers و Hero بذارید لطفا :)

ممنون

متاسفانه از کارایی که شما خواستید چیزی پیدا نکردم Hero هم خیلی هستش فیلم مال چه سالی بوده ؟​

از فیلم The Nutcracker in 3D چی داری؟:دی

راستی حسن با این اکانت جدیدت میتونی از Advent Children چیزی پیدا کنی؟:دی یا از ان مهمتر از Appleseed ها خصوصا شماره دومش exMachina.

از Vexille هم چیزی گیرت امد بده!:دی

از فیلم The Nutcracker in 3D چی داری؟:دی

راستی حسن با این اکانت جدیدت میتونی از Advent Children چیزی پیدا کنی؟:دی یا از ان مهمتر از Appleseed ها خصوصا شماره دومش exMachina.

از Vexille هم چیزی گیرت امد بده!:دی

فعلآ از چیزایی که گفتی فقط اینا رو پیدا کردم اگه هم نمیتونی دانلود کنی باید صبر کنی اونور اتچ کنم به سایت :

Final Fantasy VII: Advent Children

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or