Nintendo Animal Crossing: New Horizons

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
March 2020
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
109324

Animal Crossing: New Horizons

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo EAD
سبک: شبیه ساز زندگی
تاریخ عرضه: 20 مارس 2020
پلتفرم: Nintendo Switch
عنوان جدید مجموعه انیمال کراسینگ که این بار در یک جزیره استوایی جریان داره که در آن شما دوباره در نقش شهردار (یا این بار جزیره دار) عهده دار آباد کردن این جزیره هستید و تام نوک، تانوکی همیشه همراه شما نیز در ازای مبلغ "عظیمی" از پول به شما کمک می کند تا در مسیر آباد کردن این جزیره و ساکن کردن حیوانات دوست داشتنی مجموعه موفق باشید.

آخرین ویرایش:
دوستان ميخام نيتنتدو اولد بخرم دوتا يكى واسه داداشم اولين باره ميخرم و ميخام اولين بازى اينو بگيريم با هم بازى كنيم بنظرتون مناسبه ؟ انلاينش خوبه ؟ كلا لذت بخشه؟ چيكار ميكنى دونفره ؟ ميشه دو نفره بيلد كنى و پيش برى؟

• Like
Reactions: Z-fan
دوستان ميخام نيتنتدو اولد بخرم دوتا يكى واسه داداشم اولين باره ميخرم و ميخام اولين بازى اينو بگيريم با هم بازى كنيم بنظرتون مناسبه ؟ انلاينش خوبه ؟ كلا لذت بخشه؟ چيكار ميكنى دونفره ؟ ميشه دو نفره بيلد كنى و پيش برى؟

هممممم جالب شد. یکم مجبور شدم فکر کنم تا دقیقا بچینم چجوریه قضیه
انیمال کراسینگ یه بازی جزیره سازیه
و هر کنسول (نه اکانت، هر کنسول) یه جزیره مختص به خودش داره
هم انلاین هم از طریق Local Co-op (کنسول هاتون نزدیک هم باشه) میتونید به جزیره هم سفر کنید.
میشه مشخص کرد هر فردی که به جزیره تون میاد چقدر دسترسی داشته باشه
اگه ببرید تو بخش Best Friend و آزاد بذاریدش (که یه سری تنظیمات ساده است که تو بازی بگردید یادمه راحت میشد پیداشون کرد) داداشت میتونه تو ساخت و ساز و تخریب و تقریبا همه چی اگه اشتباه نکنم کمک ات کنه و عملا بشه شهردار دوم جزیره (اینا یکم جزئیات اش بیشتره) یا میتونی تنها محدودش کنی به گشتن تو جزیره و خرید از مغازه ها.

چون آیتم ها و لباس های موجود تو مغازه ها همیشه واسه هر جزیره در چرخشه (و خب هر جزیره یه میزان خاصی از منابع رو واسه خودش داره طی روز) سر زدن به جزیره همدیگه خیلی میتونه تو سریع پیش رفتن پروسه پیدا کردن آیتم هایی که میخواهید کمک کنه (واسه پول جمع کردن هم همین طور. ولی خب اون خیلی مبحث اش پیچیده است و باید توضیح بدم ترب ها چجور کار می کنن و اینا که خیلی طول می کشه. نوشته بودن تو تاپیک یه پست کلفت در موردشون) چون من خودم خیلی کسی رو نداشتم باهاش آنلاین بزنم (و سرویس آنلاین ام چند ماهی هست تمدید نشده) خیلی اطلاعی از عمق کارهایی که میشه تو بخش آنلاین کرد ندارم. ولی به اشتراک گذاشتن ایده ها پایه بخش آنلاین بازیه. متاسفانه مینی گیم آن چنان نداره بازی که دور همی بازی کنید.

در مورد کلا لذت بخش بودن بازی. کلا خیلی UI بازی نرم و روونه. بازی ایه که سر زدن بهش هر از چند گاهی همیشه حال میده. مخصوصا اگه ایده پرداز باشی که عالیه. اگه هم ایده پرداز نیستی و صرفا شبیه ساز زندگی تو یه جزیره بهشتی میخوای هم بازی به اندازه کافی از لحاظ اتمسفری خوب هست که نگهت داره

در نهایت سبک شبیه سازه و اگه با این سبک بازی ها هیچ کدومتون حال نمی کنید، با این ACNH یکی از بهترین های ژانره، معجزه خاصی قرار نیست رخ بده و یهو عاشقش بشید.
ولی در کل چیزی نیست که نشه پیشنهاد نداد. کار محشریه اورآل. من و داداشم که خیلی باهاش حال کردیم دوره ای که بازیش می کردیم.

هممممم جالب شد. یکم مجبور شدم فکر کنم تا دقیقا بچینم چجوریه قضیه
انیمال کراسینگ یه بازی جزیره سازیه
و هر کنسول (نه اکانت، هر کنسول) یه جزیره مختص به خودش داره
هم انلاین هم از طریق Local Co-op (کنسول هاتون نزدیک هم باشه) میتونید به جزیره هم سفر کنید.
میشه مشخص کرد هر فردی که به جزیره تون میاد چقدر دسترسی داشته باشه
اگه ببرید تو بخش Best Friend و آزاد بذاریدش (که یه سری تنظیمات ساده است که تو بازی بگردید یادمه راحت میشد پیداشون کرد) داداشت میتونه تو ساخت و ساز و تخریب و تقریبا همه چی اگه اشتباه نکنم کمک ات کنه و عملا بشه شهردار دوم جزیره (اینا یکم جزئیات اش بیشتره) یا میتونی تنها محدودش کنی به گشتن تو جزیره و خرید از مغازه ها.

چون آیتم ها و لباس های موجود تو مغازه ها همیشه واسه هر جزیره در چرخشه (و خب هر جزیره یه میزان خاصی از منابع رو واسه خودش داره طی روز) سر زدن به جزیره همدیگه خیلی میتونه تو سریع پیش رفتن پروسه پیدا کردن آیتم هایی که میخواهید کمک کنه (واسه پول جمع کردن هم همین طور. ولی خب اون خیلی مبحث اش پیچیده است و باید توضیح بدم ترب ها چجور کار می کنن و اینا که خیلی طول می کشه. نوشته بودن تو تاپیک یه پست کلفت در موردشون) چون من خودم خیلی کسی رو نداشتم باهاش آنلاین بزنم (و سرویس آنلاین ام چند ماهی هست تمدید نشده) خیلی اطلاعی از عمق کارهایی که میشه تو بخش آنلاین کرد ندارم. ولی به اشتراک گذاشتن ایده ها پایه بخش آنلاین بازیه. متاسفانه مینی گیم آن چنان نداره بازی که دور همی بازی کنید.

در مورد کلا لذت بخش بودن بازی. کلا خیلی UI بازی نرم و روونه. بازی ایه که سر زدن بهش هر از چند گاهی همیشه حال میده. مخصوصا اگه ایده پرداز باشی که عالیه. اگه هم ایده پرداز نیستی و صرفا شبیه ساز زندگی تو یه جزیره بهشتی میخوای هم بازی به اندازه کافی از لحاظ اتمسفری خوب هست که نگهت داره

در نهایت سبک شبیه سازه و اگه با این سبک بازی ها هیچ کدومتون حال نمی کنید، با این ACNH یکی از بهترین های ژانره، معجزه خاصی قرار نیست رخ بده و یهو عاشقش بشید.
ولی در کل چیزی نیست که نشه پیشنهاد نداد. کار محشریه اورآل. من و داداشم که خیلی باهاش حال کردیم دوره ای که بازیش می کردیم.
بقيه اتفاقی مثلا میان جزیره من ؟ یا ما میتونیم جزیره بقیه ناشناس منظورمه .. بریم ؟

.2- پیشرفت میکنی مثلا خیابون میسازی و شهرت بزرگ میشه با ساکنینش ؟

بقيه اتفاقی مثلا میان جزیره من ؟ یا ما میتونیم جزیره بقیه ناشناس منظورمه .. بریم ؟

.2- پیشرفت میکنی مثلا خیابون میسازی و شهرت بزرگ میشه با ساکنینش ؟

1. نه باید حداقل یا تو فرندلیست هم باشید یا کد جزیره همدیگه رو داشته باشید. یه حالت خواب بینی داره که میخوابی میتونی بری تو جزیره یکی رندوم حتی اگه آفلاین باشه طرف
منتها تو این حالت تقریبا هیچ تعاملی با محیط نداری. صرفا میتونی نگاه کنی ببینی طرف جزیره شو چطور ساخته ازش الهام بگیری

2. آره. کلی چیز میز واسه آزاد کردن داره. هی به مرور خیلی دستت باز میشه و ساختمون ها و قابلیت های جدید دستت میاد که باعث میشه نه اول بازی خیلی گیج شی نه آخر بازی حس کنی دستت بسته است

• Love
Reactions: noorihamid99
سلام
بعنوان اولین بازی سوییچ شاید این بازیو بگیرم اما دنبال بازی هستم که طولانی باشه چون احتمالا بخوام کارتریج بخرم پس گرونه :D
نظرتون چیه؟

• Like
Reactions: Z-fan
سلام
بعنوان اولین بازی سوییچ شاید این بازیو بگیرم اما دنبال بازی هستم که طولانی باشه چون احتمالا بخوام کارتریج بخرم پس گرونه :D
نظرتون چیه؟

Animal Crossing بازی به شدت دوست داشتنی ایه
منتهی من مطمئن نیستم خوشت بیاد ازش چون سبکش یکم خاصه. اگه نگاه کردی میدونی بازی چیه و از این سبک خوشت میاد به نظر من حتما بخرش که تا دلت بخواد کار میریزه سرت.

سر و سامون دادن به جزیره ات تو انیمال کراسینگ خیلی حال میده...

ولی من یه چیزی رو هم در مورد بازی بگم
Animal Crossing کلا سری اش جوریه که ساخته شده تا هر روز در کل فقط یه ساعت بازی شه. توضیحش خیلی سخته ولی خلاصه اش اینه که همه چی بازی خیلی با چرخه شب و روزش در ارتباطه (که با ساعت عادی یکیه و یک به یک میره جلو. شب بازیش کنی تو بازی شبه. صبح بازی کنی تو بازی صبحه)
سر همین نمیتونی یهو تو بازی با 7 8 ساعت پشت هم بازی کردن خیلی رشد کنی. قشنگ از یه جا به بعد می بینی دیگه کاری نداری و باید ول کنی تا فردا بری
(یا میتونی تاریخ دستگاه رو بکشی جلو و عقب و کاری کنی سوییچ فکر کنه روز از نو و روزی از نوئه :دی)

به همین خاطر این بازی یکی از بهترین بازی مکمل های سیستمه چون میتونی کنار هر بازی ای، نیم ساعت تو AC هم بچرخی و ببری جلو کارات رو

ولی به عنوان تنها بازی یخورده رو مخه

به خنده داری نینتندو کمپانی نداریم واقعا :دی

15 اکتبر سال 2021 با عرضه آپدیت 2.0 بازی Animal Crossing New Horizons و اعلام رسمی خود سازنده ها، پرونده بازی عملا بسته شد و به قولی Content Complete شد. نه آپدیت نه DLC و نه هیچ چیز دیگه ای قرار نبود برای بازی عرضه شه. تمام
بگذریم :دی
فلش فوروارد به دیروز، 30 اکتبر 2025:

1761922065397.png

آپدیت نسل بعدی Animal Crossing: New Horizons و آپدیت مجانی 3.0 بازی به صورت همزمان 15 ژانویه 2026 قراره عرضه شن

آپدیت نسل بعدی با قیمت 4.99 دلار (و نسخه فیزیکی نینتندو سوییچ 2 بازی به قیمت 64.99 دلار) شامل موارد زیر میشه

• افزایش کیفیت بصری بازی و افزایش رزولوشن اجرایی به 4K (متاسفانه چون بازی از زیربنا و Logic اش رو 30 فریم بنا شده، دولوپرها زیر بار ارتقای فریم ریت واسه بازی نرفتن و تنها رزولوشن ـه که ارتقا پیدا کرده)
  • پشتیبانی از کنترل موس تو مودهای مختلف چینش و مدلسازی
  • افزایش تعداد پلیرها تو بخش آنلاین از 8 به 12 نفر (به شرطی که همه نسخه نینتندو سوییچ 2 رو داشته باشند) و پشتیبانی از گیم چت و دوربین سوییچ 2
  • بازگشت آیتم «Megaphone» از نسخه های قدیمی تر سری به بازی که باهاش می تونید تو میکروفون کنسول اهالی دهکده تون رو صدا بزنید و پیدا کنید.

آپدیت مجانی ورژن 3.0 هم شامل تمامی این موارد میشه

• یه هتل اقامتی جدید تو لنگرگاه جزیره احداث میشه که خانواده Kap'n مدیریت اون رو برعهده دارن. تو این ساختمون شما می تونید با کمک به چینش اتاق ها برحسب علایق و آیتم های داده شده، اهالی بیشتری رو به جزیره تون دعوت کنید و حتی بهشون اقامت کامل بدید.
  • هتل اقامتی جدید بهتون یه سری بلیط در صورت کامل کردن ماموریت هاش میده که باهاش میتونید آیتم های مخصوص بخرید.
  • از طریق اسکن آمیبوها هم میشه اهالی جدید رو به جزیره تون بیارید.
  • تام نوک به شما یه میز مجزا برای کرفت وسایل هتل میده
  • کرفت کردن فلّه ای گویا تو این آپدیت به بازی اضافه شده و مجبور نیستید برای هر آیتم از اول انیمیشن کرفت کردن رو ببینید (خدایا شکرت :دی)
  • موش کور دوست داشتنی سری، Resetti یه دامنه جدیدی از خدمات رو ارائه میده که می تونید باهاش از یه بخش خیلی کوچیک از جزیره تا کل جزیره رو بکوبید و از نو بسازید (آیتم های تخریب شده به Inventory تون برمیگرده)
  • ظرفیت Inventory و انبار خونه تون از 5000 آیتم الان میتونه با دو تا ارتقای دیگه به 9000 آیتم برسه
  • گل، درخت و گیاه ها هم میتونن تو انبار ذخیره شن. (خدایاااا دوبرابر شکرت)
  • مود Slumber Island هم به بازی اضافه شده. شما موقع خواب به دنیای رویای Luna که منتقل میشید دیگه صرفا یه سری دیالوگ عادی نیست. این جا شما می تونید تو یه حالت Creative Mode سه تا جزیره تو سایزهای مختلف رو بسازید و خراب کنید و ایده هاتون رو روش امتحان کنید
  • مود Slumber Island از بخش آنلاین هم پشتیبانی می کنه و با دوستاتون میتونید تو این بخش همزمان جزیره خیالی تون رو دچار تغییر و تحول کنید.
  • بازی سه تا Collaboration جدید داره.
  • Collab بازی با کمپانی Lego شامل یه سری ست متنوع از آیتم و لباس های مختلف با تم لگو میشه
  • Collab بازی با The Legend of Zelda شامل یه ست متنوع از آیتم های و لباس های مختلف میشه بعلاوه دو تا NPC جدید که Minoru و Tulin از نسخه آخر سری اند.
  • Collab بازی با سری Splatoon هم شامل ست متنوع آیتم ها با تم اسپلاتون و دو تا NPC جدید از اون سری میشه

چی بگم
آپدیت به شدت خوبیه و حالا ما که عضو ثابت فن بیس بازی نیستیم، ولی مشخصه همشون دارن از ذوق میمیرن :دی

زمان کرونا جوگیر شدم بازی رو خریدم بعد از چند ساعت به خودم اومدم دیدم واقعا به زور دارم بازیش میکنم. خیلی سعی کردم خودمو قانع کنم تو هم عین بقیه دنیا که دارن توی این پاندمی از بازی لذت میبرن لذت ببر ولی خب نتونستم :دی حالا شاید بعد چند سال با این آپدیت یه شانس مجدد دادم بهش :دی

زمان کرونا جوگیر شدم بازی رو خریدم بعد از چند ساعت به خودم اومدم دیدم واقعا به زور دارم بازیش میکنم. خیلی سعی کردم خودمو قانع کنم تو هم عین بقیه دنیا که دارن توی این پاندمی از بازی لذت میبرن لذت ببر ولی خب نتونستم :دی حالا شاید بعد چند سال با این آپدیت یه شانس مجدد دادم بهش :دی

من اون سال 50 ساعتی راحت پلی تایم داشتم
و بعدها هم یه ده ساعت دیگه ای زدم آروم آروم

بعدا که یکی از رفقا پرسید بازی رو بخره یا نه بهش گفتم اورآل این سخت ترین بازی نینتندوئه. چون وقتی شروعش می کنی به نظر همه چی خیلی سادست.
بعد میای اینترنت و جزایر ملت رو می بینی و با بمبئی ای که خودت ساختی مقایسه می کنی چنان حس ناکافی بودنی بهت دست میده که بازی رو درجا همون جا دراپ می کنی :))

ولی در کل شدیدا امیدم اینه که نسخه بعدی از شر ابزار خراب شدنی خلاص شه. هیچ چیزی به گیم پلی بازی اضافه نمی کرد و صرفا تسک های روزانه رو عذاب آور می کرد. راه های خیلی بهتری برای Relevant نگه داشتن سیستم کرفتینگ بازی وجود داره و خودشون هم به نظرم به این موضوع واقف شدن. (و صدالبته بخش آنلاین هم باید خیلی روون تر شه)
کلا Animal Crossing بازی ایه که قبلا هم گفتم، ساخته شده تا هر روز بیای، خیلی ریلکس یخورده بازی کنی، یخورده پیشروی کنی تا روز دیگه. ولی این آت و آشغالای خراب شدنی واقعا یه مورد رو مخی رو به بازی اضافه می کنه که دقیقا همین جنبه روزانه بودنشو تخریب می کنه و آدم رو از ادامه بازی منصرف می کنه
وگرنه به غیر از اون من هنوزم نظرم اینه خیلی چیز خفنی ساختن با ACNH

• Like
Reactions: Madridista

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or