Nintendo Animal Crossing: New Horizons

سازنده
Nintendo
تاریخ انتشار
March 2020
ناشر
Nintendo
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
109324

Animal Crossing: New Horizons

ناشر: Nintendo
سازنده: Nintendo EAD
سبک: شبیه ساز زندگی
تاریخ عرضه: 20 مارس 2020
پلتفرم: Nintendo Switch
عنوان جدید مجموعه انیمال کراسینگ که این بار در یک جزیره استوایی جریان داره که در آن شما دوباره در نقش شهردار (یا این بار جزیره دار) عهده دار آباد کردن این جزیره هستید و تام نوک، تانوکی همیشه همراه شما نیز در ازای مبلغ "عظیمی" از پول به شما کمک می کند تا در مسیر آباد کردن این جزیره و ساکن کردن حیوانات دوست داشتنی مجموعه موفق باشید.

آخرین ویرایش:
132603

Animal Crossing Devs Are Loving the Doom Crossovers - IGN

سازنده های انیمال کراسینگ هم این حجم خفن از آرت های کراس اور بین AC و Doom Eternal رو دیدن و شدیدا خوششون اومده :x
ای کاش یه ایونت کراس اوری چیزی ببینیم حداقل از این همه ذوق
مثلا میری دفتر نوک و ایزابل یه عروسک گنده از بارون اون ور پیشخون آویزون باشه... بعد یه کلاه Doom Guy هم داشته باشی8->8->

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
حالا بین این همه بحث تخصصی چرا بازی لیک نمیشه پایرتش کنیم>:)>:)>:)>:)
اومدش تو سایت nxbrew
اینم مگنت لینک تورنتش

Code:
magnet:?xt=urn:btih:F93EAF8530B25FC6EC99C28710D595A5A3A2FA3B&dn=Animal+Crossing+New+Horizons+%5BNSP+%2B+XCI%5D&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.trackerfix.com%3A80%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.zer0day.to%3A1337%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.leechers-paradise.org%3A6969%2Fannounce&tr=udp%3A%2F%2Fcoppersurfer.tk%3A6969%2Fannounce

مقایسه قدرت سخت افزاری PS5، XBSX و نینتندو سویچ ;));));))
--------------------
animal crossing شریفه هر دوتاشون رو حریفه :)):)):))

عجب توییتی زد ولی
زیرش هنوز دعواست :)):)):)) میتونن تلاششون رو کنن در هر صورت... سه نسله هیچ کدومشون معادل انیمال کراسینگ رو ندارن چه برسه تو همون سطح کیفی >:)

محض فان :D :

محض تنوع :D :
تو سال 2002 مجله Nintendo Power یک نظرسنجی بزرگ تو خیلی زمینه ها از مخاطب هاش برگزار می کنه. تو یه شاخه اش در مورد بهترین Villain سال می پرسن
و Tom Nook به طرز عجیبی رتبه دوم لیست رو میگیره :D
نشون میده ملت چقدر از صاحب خونه جماعت متنفر اند :D

132863

132864

Nook Guy Demands your Bells >:)>:)>:)>:)

آخرین ویرایش:
جدا این بازی هم اینجا طرفدار داره من 1 تریلر ازش دیدم از سیبیلام خجالت کشیدم حتی راهنمایی هم که ملت harvesmoon می زدن برام عجیب پسرا از این بازیا بکنن:D

قربون سیبیلاش برم من که این بازی های بهش نمیسازه :x ولی وقت ادامه دادن Compilation خرت و پرت های توییتری ـه >:)>:)

(زیرش یه سری ادیت های محشر هم ازش هست :دی)

اینا همه ولی بعدا خاطره میشه :دی

133061

تا این جا هست فعلا هر چی آت و آشغال هست بریزیم توش :دی
گولیور هم کشتن >:) عجب بازی خشنیه ها!!
نیگاه نکنید خونش صورتیه، واسه فاز هنری فانکو پاپ ـشه تا به فضای دانگانرونپا (علی الخصوص نسخه دوم :دی) نزدیک تر بشه >:)

133115

• Like
Reactions: Sepi_60
الان هم اِلی رو تو بازی داریم هم بایلث :x زندگی جزیره ای به همه میسازه >:D<
باید بزنم QR کدهای لباس های این ها رو آزاد کنم :دی

133266

133267

آه راستی در مورد بایلث، یه چیز دیگه اش هم هست :))

کامیونیتی بازی رو شدید دوست دارم، عین خودم دو روزه درگیر غیبت صغری Blathers (موزه دار) و پیدا کردن آهن واسه وا کردن مغازه اند :))
لباس ها و ویدیوهایی که در آوردن خیلی خوبه

الان هم اِلی رو تو بازی داریم هم بایلث :x زندگی جزیره ای به همه میسازه >:D<
باید بزنم QR کدهای لباس های این ها رو آزاد کنم :D

View attachment 133266

View attachment 133267

آه راستی در مورد بایلث، یه چیز دیگه اش هم هست :))

کامیونیتی بازی رو شدید دوست دارم، عین خودم دو روزه درگیر غیبت صغری Blathers (موزه دار) و پیدا کردن آهن واسه وا کردن مغازه اند :))
لباس ها و ویدیوهایی که در آوردن خیلی خوبه
اهنه واقعا رو مخه مخصوصا من که چند بلدم همه سنگای village رو ترکوندم نم دونستم چند روز طول میکشه برگشتنشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or