Angry Birds به ركورد 250 ميليون دانلود دست يافت

WhyAlwaysMe

Started from the bottom now we're here
کاربر سایت
20110519angrybirds.jpg

Rovio امروز تأييد كرد كه بازي قابل دانلود Angry Birds هم اكنون 250 ميليون بار در تمامي پلتفورم هاي موبايل كه بازي در آنها حضور داشته است ، دانلود شده است . اين خبر طي مصاحبه ي Peter Vestebacka با TechCrunch تأييد شد . Vestebackaهمچنين اضافه كرد نسخه ي جديد از اين بازي با نام Angry Birds Magic نيز در آينده عرضه خواهد شد . اطلاعات بيشتر بزودي رونمايي مي شوند .

Source
​

فقط ؟ :d
اگه این فقط انقدر راحت بود که همه همین کار رو میکردن :d
حالا بقیه دلایلش رو بچه ها میتونن ردیف کنن ولی یه سرچ ساده بکنی بازیهای مشابهش میاد ! اون بازی ای که خودم قدیما انجام دادم یادم نیست چی بود ولی مثلآ Crush the Castle رو الآن پیدا کردم که قبل از Angry Birds ساخته شده و دقیقآ همون سبک رو داره ! فقط Angry Birds به جای محیط جنگی و توپ و ... , خوک و پرنده داره ! :دی یا بازی Fragger که خیلی بهش شبیه هست و بازم قبل از Angry Birds اومده !

حالا بقیه دلایلش رو بچه ها میتونن ردیف کنن ولی یه سرچ ساده بکنی بازیهای مشابهش میاد ! اون بازی ای که خودم قدیما انجام دادم یادم نیست چی بود ولی مثلآ Crush the Castle رو الآن پیدا کردم که قبل از Angry Birds ساخته شده و دقیقآ همون سبک رو داره ! فقط Angry Birds به جای محیط جنگی و توپ و ... , خوک و پرنده داره ! :دی یا بازی Fragger که خیلی بهش شبیه هست و بازم قبل از Angry Birds اومده !

خب منم همین رو میگم :d همین خلاقیت و خوش ساخت در آوردن یه بازی کرد هرکسی نیست وگرنه الآن هممون داشتیم بازی میساختیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or