Angry Birds به ركورد 250 ميليون دانلود دست يافت

WhyAlwaysMe

Started from the bottom now we're here
کاربر سایت
20110519angrybirds.jpg

Rovio امروز تأييد كرد كه بازي قابل دانلود Angry Birds هم اكنون 250 ميليون بار در تمامي پلتفورم هاي موبايل كه بازي در آنها حضور داشته است ، دانلود شده است . اين خبر طي مصاحبه ي Peter Vestebacka با TechCrunch تأييد شد . Vestebackaهمچنين اضافه كرد نسخه ي جديد از اين بازي با نام Angry Birds Magic نيز در آينده عرضه خواهد شد . اطلاعات بيشتر بزودي رونمايي مي شوند .

Source

الكي الكي شانس اين بازي گرفت!!
خدايي Cut the Rope بيشتر خلاقيت داره يا اين؟! World Of Goo گيمپلي زيباتري داره يا اين؟!

چقدر من حرصم ميگيره وقتي ميبينم دو تا مجله معروف 4 خط راجع به بازي نوشتن يهو به اين سرعت سر هيچي معروف شد!

همه نسخه هاش رو هم بازي كردم نميگم بازي بديه ولي واقعا در حد فروشي كه كرد نبود
باز اگه همچين چيزي سر مثلا Cut The Rope ميومد دلم نميسوخت

الكي الكي شانس اين بازي گرفت!!
خدايي Cut the Rope بيشتر خلاقيت داره يا اين؟! World Of Goo گيمپلي زيباتري داره يا اين؟!

چقدر من حرصم ميگيره وقتي ميبينم دو تا مجله معروف 4 خط راجع به بازي نوشتن يهو به اين سرعت سر هيچي معروف شد!

همه نسخه هاش رو هم بازي كردم نميگم بازي بديه ولي واقعا در حد فروشي كه كرد نبود
باز اگه همچين چيزي سر مثلا Cut The Rope ميومد دلم نميسوخت

اون Cut the rope و به خصوص World of gooـی که مثال زدی (به خصوص WoG) از هدف اصلی این گیم ها که سرگرم کردن کوتاه برای مخاطب کژوال دور بودن... البته زمان WoG هم این قدر گستردگی پلتفرم نبود...

Angry Birds خدایی بعضی از مراحل هاش خیلی چالش برانگیز بود!
توی season هم تقریباً همین روند رو حفظ کردند.
ولی توی Rio بازی انگار یک جورایی راحت تر شده بود.انگار تخریب پذیری بازی بیشتر شده بود.
حالا با این فصل به فصل دادن Rio دارن همه رو دق میدن! خب بابا یک دفعه همه رو با هم بدین بیرون دیگه!:d

من فقط نسخه اولشو دوست دارم !
دیگه هرچیزو هی تکرار کنن شورش درمیاد دیگه ! وقتی نسخه جدید ازش عرضه میکنن دیگه هیچ تنوعی تو بازی نیستش که ! فقط مراحل جدیدتری اضافه میشه ! کلیات بازی همونه دیگه !
آره منم با نظر بعضی دوستان موافقم که به اندازه معروفیتش بازی خوبی نیست !

کلآ از نظر خلاقیت که رسمآ چیز خاصی نداره ! :دی مطمئنم بازیهایی زیادی قبل از این بودن که دقیقآ همین فرمول رو داشتن (الآن یادم نیست چی بودن ولی توی Mini Clip یکی دوتاشون رو بازی کردم :دی) فقط این Angry Birds به خاطر اینکه خیلی خوش ساخت بود و اعتیادآور , انقدر محبوب شد !

کلآ از نظر خلاقیت که رسمآ چیز خاصی نداره ! :دی مطمئنم بازیهایی زیادی قبل از این بودن که دقیقآ همین فرمول رو داشتن (الآن یادم نیست چی بودن ولی توی Mini Clip یکی دوتاشون رو بازی کردم :دی) فقط این Angry Birds به خاطر اینکه خیلی خوش ساخت بود و اعتیادآور , انقدر محبوب شد !

فقط ؟ :d
اگه این فقط انقدر راحت بود که همه همین کار رو میکردن :d

• Like
Reactions: koorosh
گندش در آمد ...
آخه یه بازی دیگه چقد پتانسیل داره که این همه نسخه ازش میسازن . همون rio هم زیادی بود . حالا یکی دیگه هم میخوان بدن . ترجیح میدادم فقط همون نسخه اول بود . چون بیشترین لذت رو ازش بردم و ساعت ها باهاش عشق کردم .
بسش کنید دیگر لطفا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or