Amnesia: The Dark Descent | PC

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
cover_rose.jpg

Genre: Adventure
Publisher: Frictional Games
Developer: Frictional Games
Release Date: September 8, 2010
Exclusively on: PC

بازی توسط استدیو Frictional Games ساخته شده که سری Penumbra رو توی کارنامه داره
بازی انحصارا روی PC منتشر شده
بازی یه ادونچر ترسناک هست مثل سری Penumbra
بازی تشکشیل شده از تعدادی زیادی پازل
رنگ آمیزی محیط ها و اتمسفر بسیار جذاب و ترسناک طراحی شده
در حین انجام بازی فقط صدای محیط شنیده میشه
مثلا زمانی که در یک زیر زمین که کفش رو آب کاملا در بر گرفته در حال قدم زدن هستید افکت آب به زیبایی تمام شنیده میشه و البته حس تنهایی و ترس شما رو چند برابر می کنه
اطلاعات بیشتر مثل داستان بازی رو بعدا میزارم

لینک دانلود بازی

شات های بازی

آخرین ویرایش:
تا وقتی انسان هایی روی کره زمین هستند که تا حرف گرافیک میشه میان و همین DARKSIDERS رو با CRYSIS مقایسه می کنن بعد هم میگن پس گرافیک نداره دیگه . نباید انتظار بیشتری داشت .

آخه DARKSIDERS کجا CRYSIS کجا چه ربطی به هم دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نگفتم گرافیک AMNESIA مزخرفه گفتم در حد و اندازه هایی نیست که ازش تعریف کنن (از لحاظ گرافیک)

تا وقتی انسان هایی روی کره زمین هستند که تا حرف گرافیک میشه میان و همین DARKSIDERS رو با CRYSIS مقایسه می کنن بعد هم میگن پس گرافیک نداره دیگه . نباید انتظار بیشتری داشت .

آخه DARKSIDERS کجا CRYSIS کجا چه ربطی به هم دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من نگفتم گرافیک AMNESIA مزخرفه گفتم در حد و اندازه هایی نیست که ازش تعریف کنن (از لحاظ گرافیک)
شما بازیش کن همین نظرت هم عوض میشه

به جز گرافیک که در سبک ادوننچر اصلن اهمیت نداره ( البته به نظر من ) بازی چطوره با مقایسه با هم سبکاش؟ ارزش بازی کردن رو داره؟!!!
56.gif

به جز گرافیک که در سبک ادوننچر اصلن اهمیت نداره ( البته به نظر من ) بازی چطوره با مقایسه با هم سبکاش؟ ارزش بازی کردن رو داره؟!!!
56.gif
کی گفته بازی گرافیک پایین داره! اصلا اینطور نیست در بدترین شرایط گرافیک بازی معمولیه.
فعلا که بازی رو شروع کردم خوب به نظر میاد. زودتر بازی رو بگیرید و شروع کنید :d

>:d<واییییییییی
آقا بشدت این بازی رو به دوستان توصبه میکنم.مخصوصا شب!اونم روی یه LCD بزرگ و سینما خانگی...وقعا لذت یخش و هیجان انگیز و ترسناکه!
جو و اتمسفر فوق العاده اس

منم الان دارم بازی رو انجام میدم
فوق العاده هست
مو روی تن آدم سیخ میشه
بعد از عمری یه بازی ترسناک پیدا شد که واقعا ترسناکه
اکیدا توصیه می کنم مرحله اول رو نادیده بگیرید و پا به زیرزمین پوشیده از اب بزارید تا ترس رو با تمام وجود احساس کنید

دهن من داره سرویس میشه با این بازی:d من از بعد silent hill 3 تا امروز که این بازی رو انجام دادم اینقدر نترسیده بودم.اصلا یه حس و حال دیگه ای داره لامصب. دل غنسول بازا بسوزه:d

یه چیزی
من الان با دیدن تریلر ها دیدم که گامای بازی به شکل اشتباهی تنظیم شده و باید خودتون دستی تنظیم کنید
گاما باید روی 1.25 باشه .خداییش من هیچی نمی دیدم الان کلا چشام باز شد!

واقعا بازی جالبی هست. بازیهای قبلی این شرکت هم خوب بودند (Penumbra)
اون قسمت زیر زمین هم خیلی هیجان داشت, باید از دست یه موجود نامرئی فرار کنی در حالی که فقط ردپاهاشو توی آب میبینی و جالبتر اینکه, اگه روی اجسام بری و از آب بیای بیرون, نمیتونه آسیبی بزنه
(کلی ترس و هیجان باهاته تا اینکه ازش خلاص بشی و 6-7 تا درب رو هی باز کنی تا از دستش فرار کنی)

من اون قسمتی که سه تا چرخ دنده رو باید بچرخونی گیر کردم, میگه دستگاه هنوز یه چیزی کم داره. چی کم داره ؟ اون کنارش هم یه کوره هست چی باید توش ریخت ؟

واقعا بازی جالبی هست. بازیهای قبلی این شرکت هم خوب بودند (Penumbra)
اون قسمت زیر زمین هم خیلی هیجان داشت, باید از دست یه موجود نامرئی فرار کنی در حالی که فقط ردپاهاشو توی آب میبینی و جالبتر اینکه, اگه روی اجسام بری و از آب بیای بیرون, نمیتونه آسیبی بزنه
(کلی ترس و هیجان باهاته تا اینکه ازش خلاص بشی و 6-7 تا درب رو هی باز کنی تا از دستش فرار کنی)

من اون قسمتی که سه تا چرخ دنده رو باید بچرخونی گیر کردم, میگه دستگاه هنوز یه چیزی کم داره. چی کم داره ؟ اون کنارش هم یه کوره هست چی باید توش ریخت ؟
او قسمت باید چرخ دنده هایی که توی اطراف محیط هست رو پیدا کنی و در جای خودش قرار بدی
داخل کوره ازون زغال هایی که توی اتاق کنار کوره هست بریزی
3 تا دونه قطعه های رنگی پیچ گوشتی(!) مانند هست که باید توی اون دستگاهی که روش یه مربع و دایره و مثلث داره بزاری.توی همون اتاق بین راه پله

• Like
Reactions: raya2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or