America's Army: True Soldiers انحصاری برای 360 در حال ساخت...

rezaigi2004

کاربر سایت
Red Storm اعلام کرد بازی America's Army: True Soldiers در سبک First-Person Shooter به طور انحصاری برای X360 در تاریخ September 2007 توسط Ubisoft منتشر میشود.

americas-army-true-soldiers-20070611044823540.jpg

americas-army-true-soldiers-20070611044823087.jpg

americas-army-true-soldiers-20070611044817446.jpg

ولی یه چیزی که واضحه اینه که،این بازی در سپتامبر منتشر میشه که هم فروش خودشو ببره بالا و هم فروش 360 رو.
پر سر و صداترین بازی این نسل ( یا اگه خیلی تخفیف بدیم یکی از 3 بازی مطرح این نسل ) Halo 3 هست و مایکروسافت کاملآ میدونه که فروش کنسولش به خاطر این بازی توی سپتامبر یا یه ماه قبلش خیلی بیشتر میشه و این موضوع از الآن تضمین شده هست. پس چه دلیلی داره که بیاد یه بازی دیگه توی همین ماه برای کنسولش بده بیرون که دقیقآ سبکشون هم یکی باشه ؟ همون طور که کیانوش گفت ناشر بازی , هروقت بخواد بازی رو منتشر میکنه و مطمئن باش اگه انتشار بازی دست Microsoft بود توی ماهی که بهترین بازیش میاد , منتشرش نمیکرد.

البته هیچ ناشری مغز خر نخورده بازیشو با هالو3 بده بیرون ;)
این بازی هم ماجرا داره این بازی به سفارش ارتش امریکا ساخته شده و پولشم کامل اونا دادن و برای pc بصورت مجانی هست و همه میتونن اونو دانلود کنن و رو کنسول هم احتمالا قیمتش پایینتر باید باشه از استاندارد 60 دلار
البته علت اینکار ارتش امریکا هم علاقه مند کردن جوانها برای ملحق شدن به ارتشه;)

پ.ن:این بازی رو اگه مثلا 30 دلار یا حتی 20 دلار بدن خیلی فروش میکنه البته هنوز قیمت اعلام نشده

البته هیچ ناشری مغز خر نخورده بازیشو با هالو3 بده بیرون ;)
این بازی هم ماجرا داره این بازی به سفارش ارتش امریکا ساخته شده و پولشم کامل اونا دادن و برای pc بصورت مجانی هست و همه میتونن اونو دانلود کنن و رو کنسول هم احتمالا قیمتش پایینتر باید باشه از استاندارد 60 دلار
البته علت اینکار ارتش امریکا هم علاقه مند کردن جوانها برای ملحق شدن به ارتشه;)

پ.ن:این بازی رو اگه مثلا 30 دلار یا حتی 20 دلار بدن خیلی فروش میکنه البته هنوز قیمت اعلام نشده
این بازی انحصاری برای 360 هستش و اصلا نسخه PC در کار نیست (فعلا که نیست حالا شاید بعدا باشه) میشه منبع بدی که بازی برای PC هم میاد اونم مجانی؟؟
ارتش آمریکا هم فقط اسپانسر بازیه نه چیزی بیشتر.
از اول هم ما همینو گفتیم که چقدر اینا احمق بودن که بازی رو توی ماه سپتامبر دارن رو 360 عرضه می کنن چون این بازی اگه قرار بود فروش خوبی هم داشته باشه اینجوری دیگه کسی نگاهشم نمیکنه.

پر سر و صداترین بازی این نسل ( یا اگه خیلی تخفیف بدیم یکی از 3 بازی مطرح این نسل ) Halo 3 هست و مایکروسافت کاملآ میدونه که فروش کنسولش به خاطر این بازی توی سپتامبر یا یه ماه قبلش خیلی بیشتر میشه و این موضوع از الآن تضمین شده هست. پس چه دلیلی داره که بیاد یه بازی دیگه توی همین ماه برای کنسولش بده بیرون که دقیقآ سبکشون هم یکی باشه ؟ همون طور که کیانوش گفت ناشر بازی , هروقت بخواد بازی رو منتشر میکنه و مطمئن باش اگه انتشار بازی دست Microsoft بود توی ماهی که بهترین بازیش میاد , منتشرش نمیکرد.
کسی که هالو میخره،کنسول 360 رو فقط بخاطر همین بازی نخریده و هالو همینجور که گفتی فروشش تضمینه.
اوج فروش کنسولها آخر ساله و همیشه بهترین بازیها آخر سال میان.
اینم شاید بقول خودت حس رقابت بهشون دست داده جو گیر شدن...مایکروسافت هم بدش نمیاد بازیهای انحصاریشو تو چند ماه آخر سال عرضه کنه چون فروش بیشتری میکنه کنسولش.

کسی که هالو میخره،کنسول 360 رو فقط بخاطر همین بازی نخریده و هالو همینجور که گفتی فروشش تضمینه.
اوج فروش کنسولها آخر ساله و همیشه بهترین بازیها آخر سال میان.
اینم شاید بقول خودت حس رقابت بهشون دست داده جو گیر شدن...مایکروسافت هم بدش نمیاد بازیهای انحصاریشو تو چند ماه آخر سال عرضه کنه چون فروش بیشتری میکنه کنسولش.
البته خیلی ها به خاطر همین Halo 3 میرن این کنسول رو میخرن.دوست من نمونه همین آدماست که با کارت گرافیک 8800 و CPU و رم و ... خفن خیلی دلش میخواد Halo 3 رو بازی کنه و میدونه که مایکروسافت این بازی رو کمتر از 2 سال دیگه ( و احتمالآ بیشتر ) برای PC منتشر نمیکنه , پس چاره ای جز خرید X360 نداره و البته من خودم XBOX 1 رو به خاطر Halo 1 خریدم و نه هیچ چیز دیگه.

این بازی انحصاری برای 360 هستش و اصلا نسخه PC در کار نیست (فعلا که نیست حالا شاید بعدا باشه) میشه منبع بدی که بازی برای PC هم میاد اونم مجانی؟؟
ارتش آمریکا هم فقط اسپانسر بازیه نه چیزی بیشتر.
از اول هم ما همینو گفتیم که چقدر اینا احمق بودن که بازی رو توی ماه سپتامبر دارن رو 360 عرضه می کنن چون این بازی اگه قرار بود فروش خوبی هم داشته باشه اینجوری دیگه کسی نگاهشم نمیکنه.

اینا یه سری هستن که اول اسمشون America's Army هست که یه شمارش قبلا مجانی واسه pc به اسم America's Army: Special Forcesاومده البته امتیاز خوبی نگرفت از این لینک میتونید دانلود کنید
http://www.americasarmy.com
http://www.gamespot.com/pc/action/americasarmysf/index.html

اینم لینک خبر البته این بازی نوامبر پارسال واسه pc اومد
البته اینم لینک خبر واسه همین بازی رو 360 که البته اخرشم گفته که هنوز قیمت این بازی معلوم نیست ولی 100 در صد قیمت خیلی پایینه!
پ.ن:البته من ریزه کاری هارو نمیدونم چیه و قرارداد چطوری بوده ولی چیزی که معلومه اینه که این بازی هدفش چیز دیگس و بیشتر میخوان علاقه جون هارو به جنگ جلب کنن و دنبال پول نیستن وگرنه با هیلو همزمان نمیدادن بازی رو

آخرین ویرایش:
البته خیلی ها به خاطر همین Halo 3 میرن این کنسول رو میخرن.دوست من نمونه همین آدماست که با کارت گرافیک 8800 و CPU و رم و ... خفن خیلی دلش میخواد Halo 3 رو بازی کنه و میدونه که مایکروسافت این بازی رو کمتر از 2 سال دیگه ( و احتمالآ بیشتر ) برای PC منتشر نمیکنه , پس چاره ای جز خرید X360 نداره و البته من خودم XBOX 1 رو به خاطر Halo 1 خریدم و نه هیچ چیز دیگه.
خب اون 10 میلیونی که 360 خریدن چی؟
کسی که میخواد واسه هالو3 کنسول بخره نمیاد از 2 سال قبلش کنسول بخره.صبر میکنه تا زمان عرضش هم ارزون تر شده 360 هم کیفیت بهتر شده و هم کاری میکنه که مایکروسافت بفهمه واسه هالو اومده کنسول خریده!
پس اون 10 میلیون هستن که هر بازی رو که واسه 360 اومد،درجا بخرن.;)

پس اون 10 میلیون هستن که هر بازی رو که واسه 360 اومد،درجا بخرن.
البته از اون 10 میلیون نصف ببشترشون به دلایل مختلف از جمله گرون بودن بازی نمیان در یک ماه 2 تا بازی Fps برای کنسولشون بخرن. از میان این 2 هم که برنده کاملا مشخصه!

البته از اون 10 میلیون نصف ببشترشون به دلایل مختلف از جمله گرون بودن بازی نمیان در یک ماه 2 تا بازی Fps برای کنسولشون بخرن. از میان این 2 هم که برنده کاملا مشخصه!
البته کلمه "درجا" اینجا اشتباه بود چون اگه قرار باشه هر کی درجا بازی اومد بخره که باید هر بازی 360 نزدیک به 10 میلیون فروش کنه!!
البته تا جایی که الان من خوندم نوشته بود بازی فقط توی US منتشر میشه پس فکر کنم حرف محمد درست باشه و هدف از ساخت و انتشار این بازی چیز دیگه ایه.
پس با این وجود این بازی فروش زیادی هم نخواهد داشت.

اینا یه سری هستن که اول اسمشون America's Army هست که یه شمارش قبلا مجانی واسه pc به اسم America's Army: Special Forcesاومده البته امتیاز خوبی نگرفت از این لینک میتونید دانلود کنید
http://www.americasarmy.com
http://www.gamespot.com/pc/action/americasarmysf/index.html

اینم لینک خبر البته این بازی نوامبر پارسال واسه pc اومد
البته اینم لینک خبر واسه همین بازی رو 360 که البته اخرشم گفته که هنوز قیمت این بازی معلوم نیست ولی 100 در صد قیمت خیلی پایینه!
پ.ن:البته من ریزه کاری هارو نمیدونم چیه و قرارداد چطوری بوده ولی چیزی که معلومه اینه که این بازی هدفش چیز دیگس و بیشتر میخوان علاقه جون هارو به جنگ جلب کنن و دنبال پول نیستن وگرنه با هیلو همزمان نمیدادن بازی رو
من همه اینا رو می دونم. من گفتم این بازی (نه شماره قبلیش) انحصاری برای 360 میاد. ما راجع به کل این سری بازی حرف نمی زنیم راجع به این بازی حرف می زنیم.
ارتش آمریکا هم اسپانسر اصلیه بازیه، اگرم میخوای دلیل اصلی عرضه این بازی توی ماه سپتامبر رو بدونی اینه که بازی رو می خوان حول و حوش 11 سپتامبر و برای تبلیغات مبارزه با تروریسم و حادثه 11 سپتامبر بدن بیرون. اما چیزی که هست و بحث اولیه ما بوده اینه که عرضه این بازی توی ماه سپتامبر یه اشتباه محضه چون توی اون ماه توجه گیمرهایی که 360 دارن به Halo 3 معطوفه. توی اون ماه شرکت های دیگه روی کنسول های دیگه می ترسن بازی عرضه کنن مبادا توی هیاهوی عرضه Halo 3 گم بشن حالا اینکه دیگه یه بازی FPS ه و روی 360 هم قراره بیاد.
اینیم که میگی پول مهم نیست براشون منم موافقم چون تبلیغ ارتش آمریکاست اما همون تبلیغ هم اگه بتونه نظر افراد بیشتری رو جلب کنه خیلی موفق تره. هدف هر چی که می خواهد باشه، عرضه این بازی توی ماه سپتامبر اشتباه محضه.
فروش بیشتر این بای صرفا برای سود کردن نیست. فروش بیشتر یعنی تونستی این بازی رو در دسترس افراد بیشتری قرار بدی و به اون هدف که تبلیغ هرچه بیشتر اون مسائل (مبارزه با تروریسم و قدرتمند بودن ارتش آمریکا و ...) بوده رسیدی، مثل این میمونه که یه تبلیغ تلویزیونی رو 1 میلیون نفر ببینن یا اینکه 10 هزار نفر ببینن. مسلمه که اولی بهتره.

آخرین ویرایش:
تازه یه چیزه دیگه هم که هست اینه که از اون 10 میلیون نصفیشون اصلا FPS باز نیستن. FPS باز ها هم که معلومه انتخابشون چیه.

سال 2004 یه سری بازی خیلی خوب توی هیاهوی عرضه Halo 2 گم شدن، بازی هایی مثل MGS3 و Metroid Prime 2. تازه این بازی ها از سری بازی های خیلی خیلی معروفن و روی یه کنسول دیگه غیر از Xbox میومدن. این که دیگه قضیه اش کاملا مشخصه چی میشه. :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or