Amazon پلت فروم های ممکن را برای GTA V نشان داد !

Urinal Mint

کاربر سایت
3675xrfgj41kzpquu19.jpg

Grand Theft Auto V برای PC در کار نخواهد بود ؟!

Amazon به تازگی صفحه ی جدیدی برای پیش فروش عنوان آینده Rockstar؛ یعنی Grand Theft Auto V باز کرده است. آخرین بازی ای که Rockstar در وب سایت خود تایید کرد. و حتی یک شمارش معکوس هم که در 2 نوامبر به پایان می رسد برای تریلر این بازی نشان داده شد. Amazon بازی GTA V را برای دو کنسول Playstation 3 و Xbox 360 آماده کرده است. شما می توانید تصاویری از Box Art های این بازی را به طور موقت برای 360 و PS3 مشاهده کنید.

متاسفانه سایت Amazon هنوز Box Art سیستم عامل PC را قرار نداده است که این می تواند به این باشد GTA V جزء بازی های PC نیست.

Xbox 360:

PS3:

یادآوری برای تاریخ انتشار تریلر:

kkktbx0op2ysfgl1wd5n.jpg

منبع: http://www.examiner.com/video-game-n...d-theft-auto-v

والا من GTA 4 رو هم روی دو کنسول و هم PC با آخرین درجه تنظیمات بازی کردم تنها تفاوتش توی رزولوشن بود .
آخه مگه میشه؟ واقعاً تکسچرها و جزئیات گرافیکی در نسخه PC بسیار عالی هستند، نسخه PC کیفیت خیلی بیشتری نسبت به نسخه‌های کنسولی داشت.

والا من GTA 4 رو هم روی دو کنسول و هم PC با آخرین درجه تنظیمات بازی کردم تنها تفاوتش توی رزولوشن بود .

خیر ، کیفیت تکسچرها هم خیلی بهتر بود . البته تفاوت های ریز زیادی داشتن ولی عمده هاش همون روزلوشن و تکسچرها بودن و البته کیفیت بهتره Shadows
خیلی جالبه شمایی که اینقدر روی بازی ای مثه آنچارتد دقت میکنید متوجه این تغییرات نشدید !

GTA هميشه هدف اصليش كنسول بوده و قطعا خواهد بود.
از همون شماره هاي اوليش تا الان. هميشه بعد از يه مدت روي PC مياد

GTA روی PC متولد شد نه کنسول البته همونطور که گفتم برای PC هم بعد از یک تاخیر چند ماهه منتشر میشه شکی نیست

یکی از عمده ترین تفاوت ها view distance و جزئیات خیلی بیشتر روی PC بوده

GTA روی PC متولد شد نه کنسول البته همونطور که گفتم برای PC هم بعد از یک تاخیر چند ماهه منتشر میشه شکی نیست

دیگه تولده یه بازی رو pc مهم نیست. تنها چیزی که اهمیت داره پوله. رو کنسول پول درمیارن.
وقتی چند میلیون رو کنسول سود داشته باشه و رو pc به زحمت به 1 میلیون برسه شما حاضر بودی رو pc بدی؟

دیگه تولده یه بازی رو pc مهم نیست. تنها چیزی که اهمیت داره پوله. رو کنسول پول درمیارن.
وقتی چند میلیون رو کنسول سود داشته باشه و رو pc به زحمت به 1 میلیون برسه شما حاضر بودی رو pc بدی؟

بله می دونم مهم نیست جهت اطلاع دوستمون نوشتم
داستان gta با بقیه یکمی فرق خود من اورجینال باز نیستم اما همیشه gta رو اورجینال گرفتم چون واقعا لذت بردم ازش
اگر همزمان هر 3 نسخه منتشر بشن مطمئنم که فروش روی pc هم خیلی بیشتر از 1 میلیون میشه وقتی با چند ماه تاخیر نسخه pc میاد و بازم موفق میشه نشون میده که طرفدارای واقعی بازی کم نیستن
gta همیشه اصل لذتش روی pc بوده اینو اکثر اونایی که هر 2 نسخه رو بازی کردن میگن ولی تاخیر چند ماهه باعث میشه اونایی که نمی تونن صبر کنن نسخه کنسولی بگیرن

اه چرا مهد کودکا باز نمیشن؟:((
شما چیزی به نام dx11 به گوشتون خورده؟مطمئنا نه اگرم خورده باشه دلیل این حرفتون اواتارتونه و بس:|تا حالا عکسای crysis2 با dx11 رو دیدی؟پیش نهاد می کنم بری این تاپیکو ببینی اونوقت دیگه این حرفو نمیزنی:>

والله من dx11 نمی دونم چیه! ولی اینو میدونم که تعداد بازی هایی که با DirectX 11 قابل اجرا هستند به اندازه انگشت های دستم نیستند! سازنده هایی مثل crytek دیگه از این به بعد احتمالاً بازی هایی که میسازه رو در انحصار کنسولا بکنه اونوقت شما دارین در مورد dx11 حرف میزنید! همون crytek که یک زمانی(2004) Farcry رو ساخت که بازی های کنسولی در مقابلش ماله دو نسل قبل بودن یا بازی هایی مثل crysis . یا FEAR یا Unreal tournament 2004 یا Mafia یا Quake یا... که این بازی ها همشون تو اون سال ها بهترین بازی سال میشدن. ولی الان اکثر بازی های خوب واسه PC پورت میشن. یا اصلاً نمیان.

اگر بخوايم اينطوري حساب كنيم تقريبا همه ي بازي ها روي PC متولد شدند و خود كنسول ها هم از PC ها بوجود مي آيند ، بازي هارو با PC ميسازن و خيلي چيزاي ديگه!

شكي نيست كه روي پي سي زيباتر از كنسول بود.
ولي يادمون رفته كه چه گريه اي ازمون در آورد تا اجرا شد... ده جور كرك و صد جور تنظيمات گرافيك و

والله من dx11 نمی دونم چیه! ولی اینو میدونم که تعداد بازی هایی که با DirectX 11 قابل اجرا هستند به اندازه انگشت های دستم نیستند! سازنده هایی مثل crytek دیگه از این به بعد احتمالاً بازی هایی که میسازه رو در انحصار کنسولا بکنه اونوقت شما دارین در مورد dx11 حرف میزنید! همون crytek که یک زمانی(2004) Farcry رو ساخت که بازی های کنسولی در مقابلش ماله دو نسل قبل بودن یا بازی هایی مثل crysis . یا FEAR یا Unreal tournament 2004 یا Mafia یا Quake یا... که این بازی ها همشون تو اون سال ها بهترین بازی سال میشدن. ولی الان اکثر بازی های خوب واسه PC پورت میشن. یا اصلاً نمیان.
چن تا برات اسم ببرم؟بفرما:crysis2,dirt3,deus ex:human revolution,gf3,fear3,f12011,red faction:Armageddon,lost planet 2,h.a.w.x2,total war:shogun,civilization v,dirt 2,homfront,f1 2010,gf:bc2,dragon age 2 بسه دیگه خدارو شکر؟نه؟crytek هم اگه بخواد انحصاری بسازه برا کینکت میسازه مثل ryse;)همین c2 هم مقایسه کنی pc و کنسولو خندت میگیره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or