Amazon پلت فروم های ممکن را برای GTA V نشان داد !

Urinal Mint

کاربر سایت
3675xrfgj41kzpquu19.jpg

Grand Theft Auto V برای PC در کار نخواهد بود ؟!

Amazon به تازگی صفحه ی جدیدی برای پیش فروش عنوان آینده Rockstar؛ یعنی Grand Theft Auto V باز کرده است. آخرین بازی ای که Rockstar در وب سایت خود تایید کرد. و حتی یک شمارش معکوس هم که در 2 نوامبر به پایان می رسد برای تریلر این بازی نشان داده شد. Amazon بازی GTA V را برای دو کنسول Playstation 3 و Xbox 360 آماده کرده است. شما می توانید تصاویری از Box Art های این بازی را به طور موقت برای 360 و PS3 مشاهده کنید.

متاسفانه سایت Amazon هنوز Box Art سیستم عامل PC را قرار نداده است که این می تواند به این باشد GTA V جزء بازی های PC نیست.

Xbox 360:

PS3:

یادآوری برای تاریخ انتشار تریلر:

kkktbx0op2ysfgl1wd5n.jpg

منبع: http://www.examiner.com/video-game-n...d-theft-auto-v

یه gta و یه pc این چرت و پرت ها کیلیو چنده :d
هر بازی که روی کنسول حرام نباشه ولی این یکی خداییش روی کنسول حرامه
شدیدا موافقم اکثر بازی ها رو پی سی کیفیت بالاتری دارن و رو پی سی تجربه بهتری میشن ولی این یکی واقعا با همه بازی ها فرق میکنه به دلیل وسعت محیطش رو کنسول یک افتضاح به تمام معنا هست من بیشترین تغییری که تو گرافیک یک بازی نسبت به کنسول دیدم تا همین لحظه gta iv و gta eflc بوده و بس این همه هایپ رو بازی هایی مثل کرایسیس 2 و بتل3 شد ولی هیچ وقت فرق به مانند این بازی نیست

سره IV گفت واسه pc نمیاد همه زدن زیره خنده
پلتفرم اصلیه GTA فقط PC ــه و بس !!
این صحبت ها دیگه قدیمی شده! یه زمانی در حضور PC کنسول ها باید میرفتن جلو بوق میزدن!(حتی در زمان اوجشون) ولی الان دیگه با اینکه سخت افزار کنسول ها ماله 5 - 6 ساله قبله اما PC باید بره جلو بوق بزنه! اونم فقط برای اینه که سازنده ها رغبتی برای ساختن بازی مختص PC نشون نمیدن بدلیل فروش کم. مثالش هم زیاده Crysis - Call of Duty -GTA - ... این بازی ها رو PC یه زمانی قابل قیاس با کنسول ها نبودن.

این صحبت ها دیگه قدیمی شده! یه زمانی در حضور PC کنسول ها باید میرفتن جلو بوق میزدن!(حتی در زمان اوجشون) ولی الان دیگه با اینکه سخت افزار کنسول ها ماله 5 - 6 ساله قبله اما PC باید بره جلو بوق بزنه! اونم فقط برای اینه که سازنده ها رغبتی برای ساختن بازی مختص PC نشون نمیدن بدلیل فروش کم. مثالش هم زیاده Crysis - Call of Duty -GTA - ... این بازی ها رو PC یه زمانی قابل قیاس با کنسول ها نبودن.
اه چرا مهد کودکا باز نمیشن؟:((
شما چیزی به نام dx11 به گوشتون خورده؟مطمئنا نه اگرم خورده باشه دلیل این حرفتون اواتارتونه و بس:|تا حالا عکسای crysis2 با dx11 رو دیدی؟پیش نهاد می کنم بری این تاپیکو ببینی اونوقت دیگه این حرفو نمیزنی:>

روی PC که می یاد شکی نیست اما با تاخیر اول می ذاره خوب فروششو رو کنسولا بکنه بعد به PC گیمرا حال می ده با کیفیت بیشتر.
بلـــه روی PC با یک پورت مزخرف میاد،که صد تا وصله پـینه و پـچ اینها بریزی باز هم بازی به درستی اجرا نشه.واقعا این یکی هم بخواد مثل GTA4 برای PC بیاد،میشه گفت راک استار بزرگترین ظالم ـه نسل هفتم در مقایل پلتفرم pc بود.حتی از یوبی سافت بدتر.

اه چرا مهد کودکا باز نمیشن؟:((
شما چیزی به نام dx11 به گوشتون خورده؟مطمئنا نه اگرم خورده باشه دلیل این حرفتون اواتارتونه و بس:|تا حالا عکسای crysis2 با dx11 رو دیدی؟پیش نهاد می کنم بری این تاپیکو ببینی اونوقت دیگه این حرفو نمیزنی:>
کلی نشستم برات تایپ کردم ولی میدونم کل حرفی که باید بهت بزنم اینه: برو با بازی های مالتی پلت فرم pc حال کن که 80% از نسخه کنسولی ضعیف ترند...

رفتی با dx11 که چند ماه بعد عرضه اومده حال میکنی؟ وا... دل خوشی داری

اون دوره pc سالاری رو خدا بیامرزه

کلی نشستم برات تایپ کردم ولی میدونم کل حرفی که باید بهت بزنم اینه: برو با بازی های مالتی پلت فرم pc حال کن که 80% از نسخه کنسولی ضعیف ترند...

رفتی با dx11 که چند ماه بعد عرضه اومده حال میکنی؟ وا... دل خوشی داری

اون دوره pc سالاری رو خدا بیامرزه
حرف اخرتو بد جور قبول دارم ولی اون درصدت کاملا اشتباهه;)چنتا بازی برات نام میبرم که بدونی اینطور نیست:metro 2033,dirt3,crysis2 dx9,gf3اینا pc شون بهتر از کنسول بود حالا اونایی که فرقی نمیکردند یا اگه فرق می کردن فرقشون در حد لگ و افت فریم بود:gta iv,cod series,portal2و خیلی بازیایی که یادم نمیان(حافظه دارم؟یا گچ؟)حالا شما چن تا از بازیایی که کنسولیشون بهتر بود رو بگو;)

همین GTA IV که اساتید دم از داغون بودن پورتش رو PC میزنند چندین برابر نسخه کنسولی با کیفیت تر بود، درسته که با خیلی از سخت افزارها به خاطر پورت بدش همخونی نداشت و در بسیاری از سیستم ها مشکل افت فریم داشت ولی جزئیات گرافیکیش ده‌ها برابر نسخه کنسولی بود.
در ضمن R* شرکت پول پرستیه مطمئناً برای فروش بیشتر هم که شده نسخه PC برای این بازی منتشر میکنه، فقط تعجب میکنم چرا RDR رو هنوز هم برای PC منتشر نکرده!

البته یه چیزی هم که هست GTVIV با اون وضع خراب سال 2008 PC تو فروش بازم خیلی خوب فروخت رو PC . حالا این اگه بیاد با توجه به این که استیم هم مطمئن باشین خیلی برای بازی تبلیغ خواهد کرد اگه تحت استیم باشه ، مطمئن باشین خوب می فروشه . من فک نکنم از سودش بزنه راک استار.

والا من GTA 4 رو هم روی دو کنسول و هم PC با آخرین درجه تنظیمات بازی کردم تنها تفاوتش توی رزولوشن بود .
یا بازی نکردید یا بد بازی کردید یا دقت نکردید یا یا تنظیمات پایین بوده چون تفاوت غیر قابل توصیفه ببخشیدا از دست من دلخور نشید یه وقت:">

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or