Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

یکی نبود که جواب سوال منو بده اگه متوجه نمیشید چند تا عکس بذارم :(
سلام من اونجا بازی که برفک های روی نقشه زیاد میشه (یه بیست سیتایی میشه)بعد باید بری پیش یه ساختمون وقتی میری اونجا نمیتونم زیاد نزدیک شم وقتی چشمامو میبندم یه چیزی جلوی راه گرفته (همون که شبیه یه دیوار سفیده )کسی میدونه باید چیکار کنم ؟

یکی نبود که جواب سوال منو بده اگه متوجه نمیشید چند تا عکس بذارم :(
سلام من اونجا بازی که برفک های روی نقشه زیاد میشه (یه بیست سیتایی میشه)بعد باید بری پیش یه ساختمون وقتی میری اونجا نمیتونم زیاد نزدیک شم وقتی چشمامو میبندم یه چیزی جلوی راه گرفته (همون که شبیه یه دیوار سفیده )کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
جواب:

شما بايد به سمت اون برفك ها بري (ريشه هاي شيطان) و بعد اونارو بسوزوني تا نيروت بالا بره دقيق يادم نيست اما بايد يك نيرو كه وقتي استارتو ميزدي بالا سمت چپ يا راست نوشته بود اگه اشتباه نكنم بايد تا پنجاه يا چهل ميرسيد با سوزوندن هر ريشه بالا ميرفت اگه درست يادم باشه خودش بهت پيام ميداد كه نيروت به حد لازم رسيده بعدم به سمت ديوار ميري و از يك گوشش كه سطح پايين تره يك بمب با بطري فشنگ پارچه درست ميكني و از بالاش ميندازي سمت ريشه ها بعد از سوختن ريشه ها ديوار ناپديد ميشه اميدوارم كارت راه بيفته.

جواب:

شما بايد به سمت اون برفك ها بري (ريشه هاي شيطان) و بعد اونارو بسوزوني تا نيروت بالا بره دقيق يادم نيست اما بايد يك نيرو كه وقتي استارتو ميزدي بالا سمت چپ يا راست نوشته بود اگه اشتباه نكنم بايد تا پنجاه يا چهل ميرسيد با سوزوندن هر ريشه بالا ميرفت اگه درست يادم باشه خودش بهت پيام ميداد كه نيروت به حد لازم رسيده بعدم به سمت ديوار ميري و از يك گوشش كه سطح پايين تره يك بمب با بطري فشنگ پارچه درست ميكني و از بالاش ميندازي سمت ريشه ها بعد از سوختن ريشه ها ديوار ناپديد ميشه اميدوارم كارت راه بيفته.
یه 60 تایی از اون نیرو ها جمع کردم میرم اونجا هرچی که میگردم سطح پایینی پیدا نمیکنم قبلا از اینهم یه همچین پیام کهi fell now we can do itرو میداد که میگه احساس میکنم الان میتونیم انجامش بدیم
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید :(:love:

یه 60 تایی از اون نیرو ها جمع کردم میرم اونجا هرچی که میگردم سطح پایینی پیدا نمیکنم قبلا از اینهم یه همچین پیام کهi fell now we can do itرو میداد که میگه احساس میکنم الان میتونیم انجامش بدیم
اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید :(:love:
جواب:
راستيتش زياد خاطرم نيست اما تا اونجا كه حافظم ياري بده از سمت چپش انداختم همونجا دورش پر بطري خالي و دستمال شما يك كوكتل يا يك بمب بساز يخورده عقب برو تنظيم كن بعدم از بالاش همون سمت چپ پرتابش كن جوري كه بيفته سمت ريشه ها خودم يادمه 3 4 بار انداختم تا رد شد شرمنده بيشتر از اين حافظم ياري نداد شما سعيتو بكن انشاالله كه جواب بده.

آقا ازتون ممنونم :love:باید اون اسپشیال آی رو تا 80از 100 برسونی بعد که میری اونجا اونجا اون موقع معلوم میشه کجا دیوار کوتاه اگه اسپشیال آی کمتر از 80 باشه معلوم نمیشه
خلاصه ردش کردم:smile:

آقا دوباره یه جا دیگه گیر کردم :(
اونجا بازی که یه اتاق دایره مانند هست که از وسط سقفش یه نور میاد و کنار اون اتاق یه راهرو هست (شبیه غار)ته اون راهرو یه سنگ جلوی راه گرفته که یه سری نوشته روشه کسی میدونه باید چی کار کنم
http://www.tinypic.info/viewer.php?file=51qzp92xg1pdfsq2rkds.jpg
http://www.tinypic.info/viewer.php?file=f239mwb4yn6kdas1b7gq.jpg
امیدوارم که متوجه بشید
اول روی لینک کلیک کنید و بعد دوبازه روی عکس کلیک کنید

آخرین ویرایش:
آقا دوباره یه جا دیگه گیر کردم :(
اونجا بازی که یه اتاق دایره مانند هست که از وسط سقفش یه نور میاد و کنار اون اتاق یه راهرو هست (شبیه غار)ته اون راهرو یه سنگ جلوی راه گرفته که یه سری نوشته روشه کسی میدونه باید چی کار کنم
http://www.tinypic.info/viewer.php?file=51qzp92xg1pdfsq2rkds.jpg
http://www.tinypic.info/viewer.php?file=f239mwb4yn6kdas1b7gq.jpg
امیدوارم که متوجه بشید
اول روی لینک کلیک کنید و بعد دوبازه روی عکس کلیک کنید
جواب:
شما توي اون اتاقي كه دور تا دورش مشعل يكي از مشعل هارو بردار و اون چيز چوبيرو كه وسط اتاق بسوزون بعد از سوزوندن اون استوانه سنگي كه بالاشه ميفته شما اونو بردار بعد وارد غار شو يك جا از قار زاويه دوربين اگه يادم باشه عوض ميشد همونجا با اون استوانه سنگي كه دستته بزن تو ديوار ديوار خراب ميشه و ادامه قضايا.

آخرین ویرایش:
جواب:
شما توي اون اتاقي كه دور تا دورش مشعل يكي از مشعل هارو بردار و اون چيز چوبيرو كه وسط اتاق بسوزون بعد از سوزوندن اون استوانه سنگي كه بالاشه ميفته شما اونو بردار بعد وارد غار شو يك جا از قار زاويه دوربين اگه يادم باشه عوض ميشد همونجا با اون استوانه سنگي كه دستته بزن تو ديوار ديوار خراب ميشه و ادامه قضايا.
:love:ممنون:love:
کل بازی رو تموم کردم آخرش خیلی بد تموم شد
آخر که زدم دختر کشتم بعد خودمونم که اونجوری شدیم و زدیم پیرمردرو کشتیم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or