Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

سلام
Episode 3 . سکانس 4 چه جوری باید به آنبولانس برسی؟هیچ راهی نداره:confused:
منظورت همون جاست که میپری بعد دوربین گیر میکنه فکر کنم مشکل از سورس های بازی بوده که دانلود شده من از وست گرفتم.از روی ناچاری مجبور شدم اون سکانس رو رد کنم

MGS
ممنون بابت راهنمايي مشكل حل شد.
حالا به يك مشكل تازه بر خوردم
Episode 8 اول بازي اونجايي كه يك ديوار مجازي وقتي چشماتو ميبندي ميبينيش كه نميشه ارش رد شد بايد چي كار كرد چه جوري ازش رد شد(نكنه بايد كل اون نقطه هاي برفكي از بين برد) ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

ببین برای رد شدن از اینجا باید درجه VISION پنجاه باشه من خودم نفهمیدم اینجا رو چه جوری باید رد کرد به 50 که رسید سکانس رو زدم رفت بعدی (انقدر حالم از این بازی گرفته شد میخواستم هر چه زودتر تموم بشه)

سلام
اين كه ميگن ميشه مرحله هارو رد كرد، آيا تاثيري رو بازي داره؟ بالاخره يه فكري بايد پيش خودشون كرده باشن كه اين قابليت رو اضافه كردن، بايد يه جايي يه اثري بذاره.

تشكر

سلام
اين كه ميگن ميشه مرحله هارو رد كرد، آيا تاثيري رو بازي داره؟ بالاخره يه فكري بايد پيش خودشون كرده باشن كه اين قابليت رو اضافه كردن، بايد يه جايي يه اثري بذاره.

تشكر
دیگه اچیومنت اون اپیزود رو نمیگیری.فکر نمیکنم روندی تو داستان داشته باشه چون داستان خطیه فقط بعضی از معماها چنتا راه برای حل کردنش داره

من دیروز بازی رو تموم کردم - من میگم Gameplay وزن خاصی نداره !!!!
یعنی بعضی از قسمتها جذاب میشه و در بعضی از قسمتها خسته کننده و سطحی
ولی در کل بازی بدی نبود من که خوشم اومد -----------:cheesygri مخصوصا Episode 1 - 8

منم بازی رو گرفتم در کل بازی خوبیه و ارزش بازی کردن رو صد در صد داره.
نقاط منفی بازی شامل طراحی نه چندان جالب کاراکتر اصلی - نبود عاملی به نام ترس - و طراحی بد زاویه ی دوربین که این منفی ترین نکته است که ادم رو اوایل اذیت می کنه ولی بعد بهش عادت می کنی البته کنترل کاراکتر هم زیاد جالب نیست ولی بعد از مدتی طبیعی میشه.

گرافیک بازی خیلی خوبه و رنگ بندی هم عالیه یه چیزی تو مایه های بایو شاک
درسته که بخشی از گیم پلی مشکل داره ولی همین گیم پلی نو اوریهای جالب و جدیدی داره که باعث میشه از بازی کردن لذت ببری
فیزیک بازی فوق العاده خوبه و حرفی برای گفتن باقی نمی مونه
همین طور معماهای بازی هم خوب کار شده و استاندارد
داستان بازی هم که عالیه و از نقاط مثبت بازیه
در کل 2عامل کارگردانی و گیم پلی باعث شده که این بازی نمره ی کامل نگیره !!!! و گرنه در کل بازیه خوبیه که برای عاشقان این سبک بعد از مدت ها راضی کنندست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or