Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

من امروز صبح تمومش کردم 7 ساعت طول کشید....
ولی اصلا اونطور که فکر میکنم و نبود و نچسبید اگر دلتنگ و عاشق این سبک هستید بازی رو تهیه کنید ضرر نکردید.واقعا بی تجربگی سازندگان رو تو این بازی احساس میکنید:sick:

Help

بازي باگ زياد داره و به نظرم موهاي Edward خيلي مسخرس و ايراداي ديگه كه دوستان گفتن اما جداي همه اينها بنظرم داستان جذابي داره.
از دوستاني كه بازي تمام كردن آخراي Episode 7 "Path Of Light كه ميگه ريشه هاي شيطان پيدا كن و از بين ببر تا Spectral Vision البته اگه درست تايپ كردم به 30 برسه بايد چي كار كرد كجا دنبالش بگرديم

کسی تا حالا با مشکل لود نشدن بازی روبه رو شده ؟
خیلی وقتا وقتی میخوام دوباره بازی رو لود کنم تو لود گیر میکنه و لود نمیشه و باید از بازی بیام بیرون و ...

از دوستاني كه بازي تمام كردن آخراي Episode 7 "Path Of Light كه ميگه ريشه هاي شيطان پيدا كن و از بين ببر تا Spectral Vision البته اگه درست تايپ كردم به 30 برسه بايد چي كار كرد كجا دنبالش بگرديم
اونجا که دایرهای برفکی هست

کمک
داخل پارکینگ مرحله ی اول بعد از تصادف و انفجار ماشین گیرکردم:((

برو از تو قفسه فندک بردار بعد چراغ قوه رو روشن کن رو زمین نگاه کن روی زمین یک خط بنزین افتاده برو عقب و سر خط بنزین رو آتیش بزن بعد ماشین منفجر میشه حالا برو جلو تقریبا آخرای راه سمت چپ یک صندلی افتاده بردار برو به سمت ماشینی که آتیش گرفته برو صندلی رو آتیش بزن بعد سریع برو آخر پارکینگ که یه گاراژ هست سمت راستش چندتا تخته چوب جلو راه رو گرفتن اونارو با صندلی آتیش بزن.;)

به دوستایی که همه چی بازیو تو گرافیکش میبینن این بازیو پیشنهاد نمیکنم ولی داستانو گیم پلی واقعا فوق العاده است.درباره ترسناکی بازی هم کلا تمام بازیای این نسل این طوریه من که هنوز توشون بازی واقعا ترسناک ندیدم.تو صفحه قبل TRIANGELS جان گفت که قفل الکترونیکی درو شکونده HOTWIRE کرده درو باز کرده ولی من دیدم شماره های 3-4-9 روشون خونیه تمام 9 حالت این 3 تا دگمه رو امتحان کردم در باز شد کلا بازی خیلی روند خطی نداره و ازادی عمل دارید.به نظر من واقعا بازی عالییه به فیزیک بازی هم باید 100/100 داد ولی خب گرافیک در اون حدی که فکر میکردم نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or