Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

منم بازیرو گرفتم الان قسمت ماشین سواریش هستم بازییه بدی نیست ولی کنترلش یکم مشکل داره شایدم مشکل از منه درضمن وسط بازی میشه چند مرحله رفت جلوتر:confused:
این دیگه خیلی جالب بود

game play بازي به شدت ضعيفه ولي فيزيك بازي 3 تا 4 نسل جلو هست :cheesygri.
نورپردازي هم عاليه.
بازي تركيبي از اول شخص و سوم شخصه كه يك نمور آدم رو اوايل گيج ميكنه.

game play بازي به شدت ضعيفه ولي فيزيك بازي 3 تا 4 نسل جلو هست :cheesygri.
نورپردازي هم عاليه.
بازي تركيبي از اول شخص و سوم شخصه كه يك نمور آدم رو اوايل گيج ميكنه.

اقا لطف میکنی درباره سطح ترس بازی هم بگی که در چه حده ؟:cheesygri
بعد من شنیدم بازی حالت فیلمی داره یعنی نمیشه مبارزات تن به تن کرد ؟
با تشکر

بازي زياد ترسناك نيست ببين ديگه كسي از اينكه يك زامبي كه قيافش به هم ريختس نميترسه .
ترس فقط توي FEAR و alan wake معني داره ترس زير پوستي.
اشاره به ضعفهاي انسان .
ولي بازي جو ترسناكي داره خوبه.

آخه اینا رو بخونید.

You want to love it, but it just keeps letting you down, and in the end that's the impression that sticks to the wall and stays there.
We so wanted to like this game but it kept slapping us in the face with bad controls, repetitive puzzles and the annoying inventory.
As much as Alone In The Dark deserves to be criticised for its problems, it equally deserves to be lavished with praise for some outstanding ideas and set-pieces. A gracious failure, AITD should stand as a lesson for other developers to see what they should be striving for.

ادم نظر اینا رو می خونه از بازی به کل نا امید می شه. در ضمن مشکل کنترل از شما نیست از خود بازیه. من خودم بی خیال خرید دارم می شم.

نظرات من که عجیب منتظر این بازی موندم !!!!!:
1.بازی روند خوبی داره .منظورم از نظر حالت سینمایی یا اتفاقات است ! برای مثال همان شروع بازی بسیار جالب و هیجان انگیز است !!!!! در اکثر نقاط بازی هم اتفاقات جالبی روی میدهد.
2.GamePlay بازی یه جوری است !!!! بعضی موقعها برای حل معماهایی 100 درصد ادم گیج میشه چون که از شکل دنیای واقعی استفاده کردن !مثلا همون اوایل یه درب رمز دار بود که باید با تیر میشکوندیمش و با سیم های داخل کار رو ردیف میکردیم !!! از این حالت در بازی زیاد و به نوعی حالت معمایی سری های قدیمی منتها به یک شکل دیگر حفظ شده است !!! اما بازی در کل خیلی ترسناک نیست - بعضی موقعها اکشن بازی شدت میگره و به نظر من بعضی قسمتها از نظر اکشن به نظر من قابل تحسین مثل زمانی که با ماشین از تو خیابانهای New York عبور میکنیم !!!
اما من با Gameplay بازی بسیار سرگرم شدم -بازی تنوع هم داره - مخصوصا زمانی که شما به Central PArk میرسید بسیار خوب و عالی میشود و تازه بازی معلوم میشود - بازی به صورت Episode و قابلیت Selection داره الا 3 قسمت اخر بازی- !!!!! (کنتر بازی هم مقداری سخت است بهش تصلت پیدا کردن):biggrin1:
3.گرافیک بازی بسیار خوبه و به نظر من به روزه - نور پردازیها و این مسائل هم خوبم.
4.موتور فیزیک بازی را باید خودتان ببیند.:cheesygri

کنترل بازی و دوربین بازی فاجعه است و انیمیشن ها خیلی باگ دارن.رانندگی بازی زیاد جالب از اب در نیومده.:sick:
داستان بازی جذابه و بسیار جالب پیش میره.
نواوری های زیادی داره مثلا combine کردن ایتم ها بسیار خوب از اب دراومده مثلا شما میتونید با چاقو بطری بنزین رو سوراخ کنید و یه چسب دو لبه بهش بزنید و به سمت دشمنها پرت کنید با این کار بطری به دشمن میچسبه و رد بنزین روی زمین تا دم هدف پخش میشه و حالا با فندک به راحتی میتونید اونا رو اتش بزنید.اینجور نواوریها زیاد داره و مخصوصا تو یه سری چیزهای کلیشه ای نواوری بوجود اورده و مانند بازی هایی مانند God of war دارای صحنه های سینماتیک قوی هست و این صحنه بسیار خود نمایی میکنن.سیستم درمان کردن خودتون هم خوبه به طوری که هر کجای بدنتون که زخم شده باشه به راحتی با آنالوگ میتونید ببینید و با اسپری و باند و چسب خودتون رو درمان کنید.
ولی چیزی که Alone in the dark رو به نظر از موفقیت باز داشت.کنترل ضعیف و روان نبودنش.و یه چیز دیگه شما برای هر کار ساده حتی برای پرش باید معادلات زیادی انجام بدید.گرافیک بازی در حد یه بازی معمولیه.

در کل نظر من اینه که این بازی نواوری های کوچک زیاد داره مثلا تو حالت اول شخص با فشار دادن انالوگ میتونید پلک بزنید که برای واضح کردن تصویر موقعی که وضعیت سلامتیتون خوب نیست و یا برای پاک کردن خون و... که دشمنان میپاشن از روی صورتتون باید پلک بزنید.ولی چیزی که سازنده ها رو غافل کرده روان نبودن کنترل و بازیه و همچنین اضافه نکردن یه چاشنی بزرگ به گیم پلی به طور مثال مبارزات زیاد چنگی به دل نمیزنه.
در کل بازی کردنش بسیار بهتر نکردنشه و میشه در کمبود این سبک این بازی مرهمی دونست.اگر بازی رو بخرید بیشتر خوشحال میشید تا پشیمون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or