Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

خوب چی شد کسی بازی نکرد! تو نقد Xbox World 360 نوشته که درسته بازی اون چیزی نیست که وعده داده شده بود اما هنوز هم ارزش پولی رو که براش دارین می دین داره.

دوستان Xbox World 360 نوشته که ممکنه بازی اون چیزی نباشه که وعده دادن اما این دلیل نمی شه که ارزش اون پولی که براش می دین رو نداشته باشه ( فکر کنم منظورشون 5 تومان باشه! تبریک می گم جهانی شدیم! :cheesygri)

به نظر من با نقد 2-3 سایت نمیشه چیزه دقیقی فهمید - اما من هنوزم به این بازی امید دارم. وقتی ودیوهای Gameplay بازی رو که به صورت Chapter بود از Gametrailers گرفتم به نظر بازی بسیار زیبایی بود مخصوصا Gameplay بازی !
با این حال باید گفت که باید منتظر موند ! در ضمن لینک دانلود بازی هم اومده و Free Region است .:cheesygri

اخه 5-6 هزارتومن که بیشتر نیست ! پول دور ریختن نداره که! اگه PS3 بود اونوقت شاید پول دور ریختن داشت !!!
من که خودم 100 درصد میخرم !!!هنوزم فکر میکنم بازیه خوبیه :cheesygri

اخه 5-6 هزارتومن که بیشتر نیست ! پول دور ریختن نداره که! اگه PS3 بود اونوقت شاید پول دور ریختن داشت !!!
من که خودم 100 درصد میخرم !!!هنوزم فکر میکنم بازیه خوبیه :cheesygri

اره ..تازه من که از پرتو میخرم...4 تومن :cheesygri ولی کلا خب اگه ارزش نداشته باشه فایده نداره..میمونه گوشه کمد خاک میخوره :cheesygri

بازي رو گرفتم.............. با روانتون بازي ميكنه عجب چيزيه شاخ فقط اين جمله پشت جلدو ميگم خودتون كف كنيد:
They Said Central Parl was form the people...They Lied

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or