Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

من هنوز وقت نكردم دمو رو دانلود كنم ولي عكس هايي رو كه امين زحمتشو كشيده بود ديدم يه چند تا مساله به نظرم امد ميگم:
عكس ها از لحاظAAخيلي مشكل داشت!!
نور پردازي بازي اصلا در حد عكس هاي اوليه نيست!!!
محيط ها خيلي پرجزئيات نيستند
اين دمو احتمالا بر پايه نسخهPS2بايد باشه!
افكت هاي اتش اين بازي ان طور كه تعريف ميكردن نيست
بافت ها كيفيت خوبي نداره
در هنگام نشانه گيري دوربين بازي وضعيت بدي پيدا مي كنه(من اين وطوري حس مي كنم!):biggrin1:
كي با نظراته من موافقه:-"؟؟؟

من هنوز وقت نكردم دمو رو دانلود كنم ولي عكس هايي رو كه امين زحمتشو كشيده بود ديدم يه چند تا مساله به نظرم امد ميگم:
عكس ها از لحاظAAخيلي مشكل داشت!!
نور پردازي بازي اصلا در حد عكس هاي اوليه نيست!!!
محيط ها خيلي پرجزئيات نيستند
اين دمو احتمالا بر پايه نسخهPS2بايد باشه!
افكت هاي اتش اين بازي ان طور كه تعريف ميكردن نيست
بافت ها كيفيت خوبي نداره
در هنگام نشانه گيري دوربين بازي وضعيت بدي پيدا مي كنه(من اين وطوري حس مي كنم!):biggrin1:
كي با نظراته من موافقه:-"؟؟؟
عکسها رو که دیدم شُکه شدم :eek:. این که بیشتر به بازی های نسل قبل شبیه. نامید کننده ست. اون همه حرف و حدیثی که میزندن چی بود پس.

پ.ن. شاید بعدا گفتن Lead Platform بازیps2 بوده.

من دموی این بازیو بصورت hd گرفتم به نظرم گرافیکش اصلاَ بد نیست نمیدونم چجوری می گید بده و آتیش هم خوبه توش نسبت به بقیه بازیها اما گیم پلی دوربین بازی خوبه اما یه مواقعی میتونید اول شخص کنید که امیدوارم در حالت سوم شخص هم بشه شلیک کرد چون چیزایی که می گفتن با این چیزی که من دیدم خیلی فرق داشت خودشون می گفتن گیم پلی خیلی شبیه اویل 4 هستش ولی اصلاَ اینطوری نیست در بعضی حرکات هم فیزیک خوبه اما موقع ضربه زدن به در و اجسام میتونم بگم انگار از ضربه زدن فریم به فریم عکس گرفتن و واقعاَ افتضاحه :sick:.
خلاصه فقط دعا کنید خرابش نکنن چون عنوان خوبی بود در نسخه قبلیش چون خیلی شبیه اویل بود ولی اگه بخواد اینطوری بره جلو بهتره اصلاَ ریلیز نشه .

باتشکر

درود
هر چقدر به عرضه این عنوان خوش ساخت نزدیک میشم، اطلاعات جالب و عجیب تری منتشر میشه که هویت واقعی این اثر رو نشون میده. نواوری های هوشمندانه بهمراه فیزیک قوی باعث میشه گیم پلی در AitD تعریف جدیدی باشه برای این ژانر از بازی های.
برای نمونه، بازیباز میتونه هر Object رو که در دست داره توسط LS با اطراف حرکت بده. مثلا باید از مسیری عبور کنید که مقداری اب درش جم شده و کابل برق درون ان افتاده. در اینجا میتونید توسط هر وسیله که طول مناسبی دارد ( میله، لوله، شمشیر!، پایه ی از میز و ... ) کابل را گرفته و ان را طوری قرار دهید که خطر رفع شود.
در مکانهای تاریک ( تاریک به معنی واقعی کلمه ) میشه از فیزیک عالی بازی کمک گرقت. برای مثلا میتوان صندلی رو برداشته ان را روی اتش موجود در محل قرار داده و بعد از شعله ور شدن استفاده کنید، یا توسط اسپری و فندک شخصا ان را اتش بزنید، یا از یک میز را خورد کنید و از یکی از پایه های ان به عنوان مشعل استفاده کنید.
یکی از نقات فوت و نواوری ها این است که خود بازیباز باید به مداوای آسیب دیده گی های کارکتر بپردازد. مثلا توسط اسپری مخصوص محلزخم و یا خراشیدگی را ضد عفونی کنید.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg

پ.ن. عکسهای بالا فقط برای اینکه مطلب بهتر درک بشه، یه وقت نزنید تو کار بحث گرافیکی :biggrin1:.

تاريخ انتشار Alone In Dark اعلام شد

شركت Atari امروز رسما اعلام كرد بازي Alone In Dark در تاريخ June 20 در اروپا و June 24 در آمريكا منتشر خواهد شد.
پيش از اين قرار بود اين بازي در ماه May منتشر شود كه به دليل هرچه بهتر شدن بازي تاريخ انتشار آن به تعويق افتاد.
مسوولين آتاري در مورد اين تاخير گفته اند:
" ما تاريخ انتشار بازي را به تاخير انداختيم تا استوديوي Eden Games بتواند نهايت تلاش خود را براي هرچه بهتر شدن اين بازي انجام دهد. ما قصد داريم تجربه انجام يكي از بهترين بازي ها را به گيمر ها القا كنيم."
لازم به ذكر است تاريخ انتشار اعلام شده مربوط به پلتفرمهاي X360 ، PC ، PS2 و Wii است و قرار است تاريخ انتشار نسخه ي PS3 نيز به زودي اعلام شود.
باتشکر از احمدرضا جون

Alone in the Dark بايد 2-3 ميليون بفروشد
رييس جديد كمپاني Infogrames يعني David Gardner بسيار به بازي Alone in the Dark اميدوار هست . وي طبق يك صحبت كوتاهي كه با خبرگذاري Reuters فرانسه داشته به اين نكته اشاره كرده .

وي ميگه : ما انتظار داريم كه اين عنوان { AITD } در طول سال مالي امسال براي پلتفرم هاي مختلف چيزي در حدود 2 الي 3 ميليون نسخه بفروشد . وي در ادامه ميگه اولين هدف وي و تيم تيم مديريتي بازگشت كمپاني به حالت break-even هست { نه سود نه زيان }.وي ميگه : ما پول زيادي از دست داديم و ميخواهيم جلوي از دست دادن پول رو بگيريم . اولين هدف تيم مديريتي اينه كه business شركت به سمت درجه break-even ببرند

بازي Alone in the Dark درباره شخصيت به نام Edward Carnby هست و اتفاقات كه براي وي در New York's Central Park ميافته . بازي در June 20 براي اروپا و June 24 براي امريكا براي Wii, PlayStation 2, XBox360 و PC عرضه خواهد شد . نسخه PS3 فعلا تا تاريخ نا معلومي عقب افتاده است.

باتشکر از دوست عزیزم کسری

Xbox World 360 review : 73/100

یک سایت دیگم بهش 4/5 داده

تبریک می گم. هر چه قدر به زمان عرضه این بازی خوش ساخت نزدیک می شیم بیشتر می فهمیم که خوش ساخت نیست :d به نظر من درسته بازی نوآوری داری اما این دیگه زیادی. فیلم های بازی فوق العاده اند اما به عنوان یک ابداع نه به عنوان یک بازی خیلی جذاب. (هوش مصنوعی که افتضاحه). اما در هر صورت باید صبر کنیم تا نظر بقیه منابع رو ببینم و مهمتر، خودمون بازی کنیمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or