Alone in the Dark: Near Death Investigation - Xbox360 Version

اخرین قسمت روش چندی سال پیش روی PS1 که اسمش فکر کنم New Nightmare بود بازی کردم .خیلی حال داد . هم ترسناک بود هم فکری . اما دلم میخواست اکشنش بیشتر باشه که به نظر میرسه توی این قسمت که جدیده اکشنش بیشتر شده باشه. من فکر میکنم این بازی بعد زا Alan Wake و SILENT HILL IV جاش است .
البته به تظر میرسه نوعاوریهای جالبی داشته باشه . من که جز این سه بازی : Alone In The Dak-Alan Wake -Silent Hill IV منتظر هیچ بازی دیگه ای تغریبا نیست.

همه صحبتهای دوستان درست
ولی تا یه یگم پلی دمو درست حسابی ازش نیاد همه این چیزها حدس و گمان ـه.

پ.ن. گرافیک و نورپردازیش از روی همین شاتها کلی حرف برای گفتن داره :love:.

اطلاعات جدید از بازی، تهیه و تنظیم از 619 عزیز

ين بازي بزرگ مي خاد هممون متعجب كنه اطلاعات زير بخانيد تا متوجه حرف من بشويد
1-شما در نقش Edward Carnby هم هستيد
2-سيستم اتش گرفتن بازي فوق العادست
3-ورژن 360 با pc و ps3 هيچ فرقي نداره
4-eden games با پورت كردن بازي روي pc مشكل داره به خاطر هماهنگ موس و كيبرد كه داره رفع ميشه
5-داستان بازي مثل سريالهاي lost و heroes ميمونه
6-به جرات بيشترين جزيات صورت مال اين بازي هست {صورت و اجزاي ان }
7-بيش از 1500 عكس از central park واقعي براي ساخت central park استفاده شده
8-موتور بازي هاواك كه خيلي روش كار شده
9-درهاي چوبي شكسته ميشوند و اهني ها اسيب ميبينند
10-شما ميتونيد ايتم ها رو save كنيد
11-دشمنانه شما زامبي هستند { تقريبا }
12- از هر شيي ميتوانيد به عنوان اسلحه استفاده كنيد
13- شما قابليت سوار شدن ماشين رو داريد وحتي ميتونيد موج راديو عوض كنيد
14-فيزيك ماشين سواري بازي فيزيك Test Drive Unlimited هست { واقعا عالي }
15-شاخه هايي از بازي همراه با داستان از سريال هاي 24 و prison break بر گرفته شده
16-مراحل جديدي به بازي اضافه شده
17 - گفته ميشه فيزيك بازي از half life 2 بيشتره { اگه اين جوري بهترين بازي سال ميشه}
18-هر چيزي رو كه ميبينيد ميتونيد بر داريد
19-بازي يك بازي تمام هاليووديست
20- در نهايت بازي 3 ماه اول 2008 مياد
موفق باشيد

سال 72 من اولین نسخه اش رو روی pc تموم کردم سال 77 3 اش رو تموم کردم.80 هم برای پلی استیشن اومد ولی به جذابیت قبلی ها نبود.رزیدنت اویل و بسیاری ازبازی های که تو آبجکت تو اسلاید از پیش رندر شده حرکت میکردند از alone in the dark تقلید کرده بودند.

سال 72 من اولین نسخه اش رو روی pc تموم کردم سال 77 3 اش رو تموم کردم.80 هم برای پلی استیشن اومد ولی به جذابیت قبلی ها نبود.رزیدنت اویل و بسیاری ازبازی های که تو آبجکت تو اسلاید از پیش رندر شده حرکت میکردند از alone in the dark تقلید کرده بودند.
واقعا ترسناكترين بازي پلی استیشن1 بود مخصوصا با دختره كه ميرفتي هي از ايننه يكي اسمشو صدا ميزد يادم اونموقع براي اينكه نترسيم با رفيقم دو تايي بازي ميكرديم تازه شب هم جرات نداشتيم بزنيم:laughing:
اما با مرد هم خيلي باحال بود چراغ كه رو شن ميكرد جن ها ميومدند

تو نسخه ps1سخت ترين معماي بازي همان قسمتي بود كه بايد ان چيزي كه تو نور بگه رو رو سنگها پياده كني من يه 5ماهي انجا گير كردم!!!!!!
يا رو تو نوار مي گفت هولا مولا همولا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خيلي ولي جالب بود!!!

اگه گرافيك واقعي رو ميخواهين بريد توي cvg يه تيكه 10 سثانياي از بازي همه جا سايتش هست
كلا cvg هر روز يا چند روز يه بار يه تريلر 10 ثانيه اي كوچيك از هر بازي رو ميذاره

اگه گرافيك واقعي رو ميخواهين بريد توي cvg يه تيكه 10 سثانياي از بازي همه جا سايتش هست
كلا cvg هر روز يا چند روز يه بار يه تريلر 10 ثانيه اي كوچيك از هر بازي رو ميذاره
میشه لینکش رو بدی؟!
من تو این سایت نمیرم و اصلا نمیدونم چطویه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or