Alone in the dark 5: PC Thread

در سال 2005 شما تجربه یک بازی ماجراجویی هیجان انگیز برای کنسول های نسل قبل با سخت افزارهای نسل قبل را به اسم Indigo Prophecy داشتید که جزو یکی از امتیازها برای سایت های مختلف است که نقد و بررسی آن را در آرشیو خود داشته باشند.و جدیدا هم عنوان های پر سروصدایی مثل Resident Evil 5 و Condemned 2: Bloodshot معرفی شدند که بیشتر روی قسمت اکشن/ترس و ماجراجویی تمرکز دارند.ولی به نظر شما بزرگترین بازی در ژانر ترس چیست؟
نیازی به فکر کردن نیست که استاد این سبک, Eden Studios با بازی جدید خود یعنی Alone in the Dark است.

aitd5_preview.jpg

یک لقمه بسیار بزرگ برای بازی های رایانه ای.ومطمئننا PC باز های قدیم با عنوان Alone in the Dark آشنا هستند.همه جیز به دهد 90 بر می گردد(زمانی که بازی ها بر روی فلاپی عرضه می شدند).Alone in the Dark یک بازی بسیار جذاب بر روی Pc در ژانرsurvival/horror بود.اون زمان هیچ یک از دو عنوان Silent Hill یا Resident Evil هیچ ادعایی در مقابل پدرخواننده سبک survival/horror نداشتند.این بازی تقریبا در یک دهه و نصف قبل تاثیر بسیاری بر روی این سبک بازی ها داشت و هنوز هم دارد.
alone-in-the-dark-5.jpg

Carnby_MET--screenshot_viewer_medium.jpg

اگرچه در سال 1992 با چند ادامه, باعث ضربه به پیکره کلی Alone in the Dark شد.ولی حالا همه چیز تغییر کرده.Eden قصد دارد در Q1 2008 با عرضه Alone in the Dark یک دنیا را نمایش دهند که نمایش دهند که بیشتر از Hawaii و ماشین های خوش ساخت سرشان می شود.این موضوع هم کاملا واضح است که Atari (ناشر بازی) اعتماد کاملی به Eden (سازنده بازی) دارد.این اطمینان هم به خاطر عنوان قبلی ATARI و Eden Studios یعنی Test Drive است.atari هم به Eden چراغ سبز را به امید ساخت یک بازی فوق العاده مثل Indigo Prophecy را داد.

سبک survival/horror/adventure یک نوع ژانر است که ساخت یک بازی بر مبنای آن کار دشواری است و به همین خاطر ما سال تا سال شاید فقط یک یا دو عنوان از این سبک را ببینیم.ولی یکی از بهترین عنوان های این سبک بازی ها منتشر خواهد شد.و Eden هم از این بابت هیچ نگرانی ای ندارد و با نمایش های جدید خود از این بازی این نداشتن نگرانی را به ما هم منتقل کرده.

XBW49.prev_alone.must1--screenshot_viewer_medium.jpg

Eden از یک انجین اختصاصی ساخت خود برای گیم پلی بازی استفاده کرده که امکان تجربه یک اول شخص را همراه با سوم شخص به ارمغان آورده.قسمت اول شخص بیشتر برای غوطه وری بیشتر در بازی طراحی شده ولی ما می دانیم که بعضی چیزها در سبک survival بر روی بازی به صورت سوم شخص بهتر جواب می دهد.پس Eden هر دو نما را در بازی خود پوشش می دهد.ولی موتور جدید Eden مانور کمی بر روی قسمت گیم پلی بازی دارد و بیشتر بر روی نورها تمرکز دارد.Alone in the Dark تقریبا دارای نکات نوری بیشمار است.افکت های نوری یکی از بهترین و تاثیر گذارترین راه ها برای منتقل کردن هس ترس هستند که به نحو احسن در Alone in the Dark کار شده اند.کنتراست بین منابع نوری و مناطق تاریک و شکاف ها در پارک مرکزی New York بیشترین چیزی است که Alone in the Dark روی آن تمرکز کرده.یک مثال خوب زمانی است که بازیکن تست کننده یک لامپ فلورسنت را بر میدارد.و گاز درون این لامپ بلند افکت های ملایمی از نور را از خود ساطح کرد.ساختن چنین افکت هایی در فناوری دیجیتال بازی های کاپیوتری بسیار سخت است ولی Eden با اعتماد به نفس بالا, اطمینان کامل به انجین جدید خود دارد.وقتی کاراکتر دست خود را که باهاش لامپ فلورسنت را گرفته بود تکان می داد.منطقه تاریک اطراف او به زیبیی هر چه تمام تر تحت تاثیر تور این لامپ قرار می گرفت.این کاملا مشخص است که لامپ محیط اطراف قهرمان بازی را به صورت real-time روشن می کند ولی عکس العمل آن از صرف منابع دیگر,خیلی سخت قابل باور است.اگر واقعا این افکت ها و کنتراست بین تاریکی و روشنایی به طور کامل و در حد تریلرهای جدید بازی در بازی کار شده باشند باید از تکنولوژی هایی که Eden در Alone in the Dark استفاده کرده قدردانی شود.

REAL_WORLD_RULES_CHAIRFIRE_02--screenshot_viewer_medium.jpg

دیگر افکت متحیر کننده بازی که از یک لامپ فلورسنت در گیم پلی بیشتر تاثیر دارد,افکتی که تقریبا از مد اقتاده,افکت آتش.ولی آتش در Alone in the Dark دقیقا به همان پیچیدگی آتش واقعی طراحی شده که شما به راحتی نمیتوانید چنین افکتی را در دیگر بازی ها -که اهمیتی برای به این بزرگترین کشف انسان های غار نشین قائل نیستند-ببینید.نکته مهم درباره آتش در این بازی این است که کوچکترین ماده قابل اشتعالی در این بازی اگر شرایط مناسب را داشته باشد با کوچکترین جرقه ای آتش می گیرد.کمی در این باره فکر کنید.تنها چیزی که می تواند از آتش گرفتن یک ماده تحت گرما در این دنیا جلوگیری کند نبود اکسیژن است و تا اون جایی که ما می دونیم NYC یک شهر در خلا نیست.(هنوز)یک شهر پر از دار و درخت و سازه های ناتمام و حتی مردم.و آتش هم در Alone in the Dark ازپیش تعیین شده نیست.پس یکی از ساده ترین قوانین فیزیکی شکل میگیرد:حرارت+هوا+ماده قابل اشتعال=آتش سوزی.مثال ما برای این سیستم آتش سوزی بازی این است که زمانی که یک صندلی چوبی با یک منبع آتش اتصال پیدا کرد به سرعت سوخت.چوب سفید یا صنوبر یکی از بیشترین موادی است که برای خانه سازی استفاده می شود ولی این چوب حتی سریع تر از یک شایعه اینترنتی در معرض آتش سوزی قرار گرفته و می سوزد.شما می توانید به زیبایی های آتش در زمان آـش سوزی یک ساختمان نگاه کنید در حالی که بی خبر از آن هستید که همین بی توجهی شما به سوختن یا نسوختن یک ساختمان باعث به وجود آمدن پایان متفاوتی در آخر بازی می شود.

1_FREEDOM_BELVEDERE_final--screenshot_viewer_medium.jpg

Eden پس از نمایش مبتکرانه تکنولوژی های فیزیکی و گرافیکی اش به ما فرصتی اندکی داد تا بفهمیم چه طور می توانیم در مراحل بازی زنده بمانیم.این قسمت مربوط به دو طراح زیرک و باهوش بازی یعنی Steve Hawking و MacGyver می شود.شما با لیست معمولی از ابزار ها و اسلحه ها در Alone in the Dark روبرو نیستید.همه چیز ممکن است خواب و خیال باشد.خبر خوش این است که انجین گیم پلی Alone in the Dark به بازیکن این امکان را می دهد تا خودش به طور آزاد راه های زنده ماندن را کشف کند.به طور قطع شما یک اسلحه اصلی در اختیار دارید ولی استفاده سنتی از آن در Alone in the Dark به سختی مفید واقع می شود.برای مثال تست کننده بازی ابتدا با اسلحه یک تیر به سمت یک بطری که شامل یک گاز قابل اشتعال بود شلیک کرد سپس گاز از آن بطری خارج شده و تست کننده با فاصله گرفتن از آن منطقه یک تیر دیگر به آن طرف شلیک کرد.بمب!!!به خاطر جلوه های ویژه زیبایی که در بازی کار شده بود یک انفجار واقعی را شاهد بودیم که واقعا زیبا بود.واقعا جذاب.

سیستم inventory(لیست موجودی ها) هم در Alone in the Dark منحصر بفرد است.به جای دیدن آیکن های معمولی مثل بازی های دیگر,دیدی بازی به حالت اول شخص در آمده سپس شما داخل کت یا کیف خود را نگه می کنید و به دنبال وسیله مورد نیازتان می گردید.
aloneinthedark5.jpg

By Master_behi
Genre: Horror Action Adventure
Release Date: Jun 24, 2008
932100_74676.jpg

موفق باشید
محمد;)

باز من گیر کردم. تو episode 3 جایی که همه جا دره هست یه ماشینم میفته تو دره چیکار کنم باید ؟ 2 تا راه داره اونم بسته شده:confused: ممنون میشم کمکم کنید.

باز من گیر کردم. تو episode 3 جایی که همه جا دره هست یه ماشینم میفته تو دره چیکار کنم باید ؟ 2 تا راه داره اونم بسته شده:confused: ممنون میشم کمکم کنید.

یه ماشین پیدا کن از همونجایی که ماشینه میوفته تو دره بپر اون طرف;)

می بینم که حرف و حدیث درباره ی گیم پلی بازی زیاده یک قسمت از بخش گیمپلی نقد بازی alone in the dark 5 رو که خودم دارم اماده میکنم در این تاپیک میذارم ...

گیمپلی :

مفتضحانه ترین بخش این بازی واتاری با ایده ی نو اورانه ولی کاملا احمقانه ی خود یک بازی کاملا TPS را به یک بازی FPS می خواست تبدیل کند به طوری که شما در همه جای بازی می توانید با فشردن کلید TAB زاویه ی دید را عوض کنید شاید در نظر اول ایده ی جالبی به نظر برسد ولی برای بازی های TPS که ما از زاویه ی دورتری شاهد تکسچر ها هستیم وقتی زاویه نزدیکتر شود شاهد بی کیفیتی شدید تکسچر ها میشوید اگر این نکته را هم فراموش کنیم مشکل دیگر این است که در بازی های TPS ای که شما نمی توانتید زاویه ی دید را کنترل کنید برای مثال DEVIL MAY CRY 4 و همین بازی برای کنترل شخصیت دکمه به حالت زاویه ی تصویر در می ایند برای مثال اگر کلید سمت چپ را بزنید بازیکن به سمت چپ می رود ولی در این بازی اگر کلید سمت چپ را فشار بدید بازیکن هم به سمت چپ خود میرود که این هم مشکل تمام عیاری است... البته مشکل دوربین به مرور زمان بهتر میشود (( در کل در مواقعی که دوربین در پشت سر کاراکتر قرار میگیرد )) لیست لوازم بازی به صورت بسیار زیبایی با باز کردن جلیقه ی تان نمایان میشود که در انجا میتوانید با ترکیب کردن مواد سلاح های بسیار خلاقانه ای را بسازید در کل ازادی عمل در سلاح ها و روش های قتل در بازی بیداد میکند مثلا برای یک درست کردن مواد منفجره چند راه هست :

1-یک شیشه ی خالی را با بنزین پر کرده و در اتش بیندازید

2- باک یک ماشین را با چاقو. سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته و کوکتول مولوتوف درست کنید .

3- باک یک ماشین را با چاقو. سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته یک نوار چسب دولایه بر روی شیشه زده و با یک پلاستیک چسپان وصل کنید و یک بمب درست کنید..

4-- باک یک ماشین را با چاقو سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته یک نوار چسب دولایه بر روی شیشه زده و با یک پلاستیک چسپان وصل کنید و سپس یک جعبه گلوله برای ترکش به ان بچسپانید.

اینها فقط روش هایی برای درست کردن مواد انفجاری از یک شیشه ی خالی بود حالا طرز ساخت از اسپری و حشره کش و اسپری بیحس کننده بماند .

شما در این نسخه میتوانید ماشین نیز برانید که به یازی بسیار هیجان میدهد . برای بیشتر کردن سلامتی هم فقط کافیست با یک اسپری یا بانداژ خودتان زوی زخمتان بیندازید که بسیار جالب است. یکی دیگر از راه های کشتن استفاده از اجسام هست اجسام چوبی که قابلیت اشتعال دارند به خوبی میسوزند و قدرت تخریب بالایی دارند شما میتوانید با بلند کردن موس و حرکت دادن ان درست مثل دست بازیکن عمل کنید که بسیار جالب طراحی شده است .... ادامه دارد

می بینم که حرف و حدیث درباره ی گیم پلی بازی زیاده یک قسمت از بخش گیمپلی نقد بازی alone in the dark 5 رو که خودم دارم اماده میکنم در این تاپیک میذارم ...

گیمپلی :

مفتضحانه ترین بخش این بازی واتاری با ایده ی نو اورانه ولی کاملا احمقانه ی خود یک بازی کاملا TPS را به یک بازی FPS می خواست تبدیل کند به طوری که شما در همه جای بازی می توانید با فشردن کلید TAB زاویه ی دید را عوض کنید شاید در نظر اول ایده ی جالبی به نظر برسد ولی برای بازی های TPS که ما از زاویه ی دورتری شاهد تکسچر ها هستیم وقتی زاویه نزدیکتر شود شاهد بی کیفیتی شدید تکسچر ها میشوید اگر این نکته را هم فراموش کنیم مشکل دیگر این است که در بازی های TPS ای که شما نمی توانتید زاویه ی دید را کنترل کنید برای مثال DEVIL MAY CRY 4 و همین بازی برای کنترل شخصیت دکمه به حالت زاویه ی تصویر در می ایند برای مثال اگر کلید سمت چپ را بزنید بازیکن به سمت چپ می رود ولی در این بازی اگر کلید سمت چپ را فشار بدید بازیکن هم به سمت چپ خود میرود که این هم مشکل تمام عیاری است... البته مشکل دوربین به مرور زمان بهتر میشود (( در کل در مواقعی که دوربین در پشت سر کاراکتر قرار میگیرد )) لیست لوازم بازی به صورت بسیار زیبایی با باز کردن جلیقه ی تان نمایان میشود که در انجا میتوانید با ترکیب کردن مواد سلاح های بسیار خلاقانه ای را بسازید در کل ازادی عمل در سلاح ها و روش های قتل در بازی بیداد میکند مثلا برای یک درست کردن مواد منفجره چند راه هست :

2- باک یک ماشین را با چاقو. سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته و کوکتول مولوتوف درست کنید .

3- باک یک ماشین را با چاقو. سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته یک نوار چسب دولایه بر روی شیشه زده و با یک پلاستیک چسپان وصل کنید و یک بمب درست کنید..

4-- باک یک ماشین را با چاقو سوراخ بنزین را در شیشه ریخته یک بانداژ یا پارچه بر روی ان انداخته یک نوار چسب دولایه بر روی شیشه زده و با یک پلاستیک چسپان وصل کنید و سپس یک جعبه گلوله برای ترکش به ان بچسپانید.

اینها فقط روش هایی برای درست کردن مواد انفجاری از یک شیشه ی خالی بود حالا طرز ساخت از اسپری و حشره کش و اسپری بیحس کننده بماند .

شما در این نسخه میتوانید ماشین نیز برانید که به یازی بسیار هیجان میدهد . برای بیشتر کردن سلامتی هم فقط کافیست با یک اسپری یا بانداژ خودتان زوی زخمتان بیندازید که بسیار جالب است. یکی دیگر از راه های کشتن استفاده از اجسام هست اجسام چوبی که قابلیت اشتعال دارند به خوبی میسوزند و قدرت تخریب بالایی دارند شما میتوانید با بلند کردن موس و حرکت دادن ان درست مثل دست بازیکن عمل کنید که بسیار جالب طراحی شده است .... ادامه دارد

هم نظرات خوبی داره. هم ایراد ها رو گفته
کلا REVIEW منصفی است
بدونید هیچ بازی تا بحال به زیبایی ALONE IN THE DARK 2008
ساخته نشده تا بحال
این بازی چون شبیه هیچ بازی دیگری نیست یه کم برای بعضی ها
حضمش مشکله ولی کم کم داره علاقمندان این بازی زیاد میشه

هم نظرات خوبی داره. هم ایراد ها رو گفته
کلا REVIEW منصفی است
بدونید هیچ بازی تا بحال به زیبایی ALONE IN THE DARK 2008
ساخته نشده تا بحال
این بازی چون شبیه هیچ بازی دیگری نیست یه کم برای بعضی ها
حضمش مشکله ولی کم کم داره علاقمندان این بازی زیاد میشه
درسته.ولی گیم بلی هم زیباست و اصلا بایین نیست.من که مرده این بازی هستم.از همتون بیشتر.راستی مقداری هم ممکنه بخاطر سختی بازی باشه.البته میشه بازی تموم کرد و آن چنان سخت نیست وقتی استراتژی مناسب داشته باشی و بتونی با موس به راحتی مبارزه کنی.راستی شما میتونین در بازی blockهم بکنین برای این کار مثلا اگه میله دستتون هست اونو رو به جلو ببرین.

رفقا من تو مرحله 5 هستم همون جایی که از دیوار ها لیزر در اومده .... اون جا گیر کردم که اون موجود بدگوشته میاد و خون زمین ریخته رو لیس میزنه و میره ... هی میره هی میاد و کاری با ما نداره. چه کار باید کنم...

رفقا من تو مرحله 5 هستم همون جایی که از دیوار ها لیزر در اومده .... اون جا گیر کردم که اون موجود بدگوشته میاد و خون زمین ریخته رو لیس میزنه و میره ... هی میره هی میاد و کاری با ما نداره. چه کار باید کنم...
یه شیشه شراب از توی یخچال ور دار سرش دستمال کاغذی بزن و دورش چسب بعد با فندک اتیش بزن و طرف اون موجود پرت کن.بهش میچسبه.

ببخشد که این بحث رو اینجا آوردم. ولی یه مقدار جو منو گرفته...:cheesygri کسی میدونه این شرکت هایی مثل دارینوس و ماگماسافت چجوری این بازی ها رو دوبله فارسی میکنند و یا از چه نرم افزارهایی استفاده می کنند. اگه اطلاعاتی دارید و یا تاپیکی در این باره هست بگید ممنون میشم.

گیمپلی :

آقا شماره 4 رو ميشه دقيق تر توضيح بدي؟
البته هنوز امتحان نكردم. ببين درست ميگم:
يك بطري شيشه‌اي يا پلاستيكي پر از مايع قابل اشتعال + هرجور پارچه + چسب دوطرفه + گلوله

ضمنا اين اسپري بيحس كننده كدومه؟ من فقط ضد زنگ anti-rust و پشه كش anti-mosquito و medical spray ديدم تا حالا!! كاربردهايي هم كه برام داشته استفاده همزمان با فندك يراي ايجاد شعله و پرتاب - شليك بوده؟ چيزي رو جا انداختم احيانا؟

آقا شماره 4 رو ميشه دقيق تر توضيح بدي؟
البته هنوز امتحان نكردم. ببين درست ميگم:
يك بطري شيشه‌اي يا پلاستيكي پر از مايع قابل اشتعال + هرجور پارچه + چسب دوطرفه + گلوله

بله همینه کاربرد گلوله هم ایجاد ترکش هستش مخصوصا اگه در اطراف زامبی های زیادی وجود داشته باشند
ضمنا اين اسپري بيحس كننده كدومه؟

همون اسپری که به زخمات میزنی (medical spray ) ترجمه ی درستش اسپری درمانی یا درمانگر هستش ولی درکل چون چنین چیزی وجود نداره این اسمو روش گذاشتم ...

یکی درباره پایان های بازی توضیح میده(خیلی بی سر و ته بود):biggrin1:

هنوز این بازی رو تموم نکردم البته چون روی زمان پایانش شرط بستم تموم کات سین ها رو پروندم ولی این بین فقط تو مسج ها حالیم شد کاراکتر 100 سال داره درسته ؟؟؟

اگه می خواید از وخشت بمیرید حتما مرحله ی Room 943 رو تو تاریکی بازی کنید ...

ولی این بین فقط تو مسج ها حالیم شد کاراکتر 100 سال داره درسته ؟؟؟
خب همین هم درست نفهمیدی چون ادوارد متولد 1924 هست و بازی هم توی سال 2008 اتفاق می افته پس ادوارد 84 سالشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or