Alone in the dark 5: PC Thread

در سال 2005 شما تجربه یک بازی ماجراجویی هیجان انگیز برای کنسول های نسل قبل با سخت افزارهای نسل قبل را به اسم Indigo Prophecy داشتید که جزو یکی از امتیازها برای سایت های مختلف است که نقد و بررسی آن را در آرشیو خود داشته باشند.و جدیدا هم عنوان های پر سروصدایی مثل Resident Evil 5 و Condemned 2: Bloodshot معرفی شدند که بیشتر روی قسمت اکشن/ترس و ماجراجویی تمرکز دارند.ولی به نظر شما بزرگترین بازی در ژانر ترس چیست؟
نیازی به فکر کردن نیست که استاد این سبک, Eden Studios با بازی جدید خود یعنی Alone in the Dark است.

aitd5_preview.jpg

یک لقمه بسیار بزرگ برای بازی های رایانه ای.ومطمئننا PC باز های قدیم با عنوان Alone in the Dark آشنا هستند.همه جیز به دهد 90 بر می گردد(زمانی که بازی ها بر روی فلاپی عرضه می شدند).Alone in the Dark یک بازی بسیار جذاب بر روی Pc در ژانرsurvival/horror بود.اون زمان هیچ یک از دو عنوان Silent Hill یا Resident Evil هیچ ادعایی در مقابل پدرخواننده سبک survival/horror نداشتند.این بازی تقریبا در یک دهه و نصف قبل تاثیر بسیاری بر روی این سبک بازی ها داشت و هنوز هم دارد.
alone-in-the-dark-5.jpg

Carnby_MET--screenshot_viewer_medium.jpg

اگرچه در سال 1992 با چند ادامه, باعث ضربه به پیکره کلی Alone in the Dark شد.ولی حالا همه چیز تغییر کرده.Eden قصد دارد در Q1 2008 با عرضه Alone in the Dark یک دنیا را نمایش دهند که نمایش دهند که بیشتر از Hawaii و ماشین های خوش ساخت سرشان می شود.این موضوع هم کاملا واضح است که Atari (ناشر بازی) اعتماد کاملی به Eden (سازنده بازی) دارد.این اطمینان هم به خاطر عنوان قبلی ATARI و Eden Studios یعنی Test Drive است.atari هم به Eden چراغ سبز را به امید ساخت یک بازی فوق العاده مثل Indigo Prophecy را داد.

سبک survival/horror/adventure یک نوع ژانر است که ساخت یک بازی بر مبنای آن کار دشواری است و به همین خاطر ما سال تا سال شاید فقط یک یا دو عنوان از این سبک را ببینیم.ولی یکی از بهترین عنوان های این سبک بازی ها منتشر خواهد شد.و Eden هم از این بابت هیچ نگرانی ای ندارد و با نمایش های جدید خود از این بازی این نداشتن نگرانی را به ما هم منتقل کرده.

XBW49.prev_alone.must1--screenshot_viewer_medium.jpg

Eden از یک انجین اختصاصی ساخت خود برای گیم پلی بازی استفاده کرده که امکان تجربه یک اول شخص را همراه با سوم شخص به ارمغان آورده.قسمت اول شخص بیشتر برای غوطه وری بیشتر در بازی طراحی شده ولی ما می دانیم که بعضی چیزها در سبک survival بر روی بازی به صورت سوم شخص بهتر جواب می دهد.پس Eden هر دو نما را در بازی خود پوشش می دهد.ولی موتور جدید Eden مانور کمی بر روی قسمت گیم پلی بازی دارد و بیشتر بر روی نورها تمرکز دارد.Alone in the Dark تقریبا دارای نکات نوری بیشمار است.افکت های نوری یکی از بهترین و تاثیر گذارترین راه ها برای منتقل کردن هس ترس هستند که به نحو احسن در Alone in the Dark کار شده اند.کنتراست بین منابع نوری و مناطق تاریک و شکاف ها در پارک مرکزی New York بیشترین چیزی است که Alone in the Dark روی آن تمرکز کرده.یک مثال خوب زمانی است که بازیکن تست کننده یک لامپ فلورسنت را بر میدارد.و گاز درون این لامپ بلند افکت های ملایمی از نور را از خود ساطح کرد.ساختن چنین افکت هایی در فناوری دیجیتال بازی های کاپیوتری بسیار سخت است ولی Eden با اعتماد به نفس بالا, اطمینان کامل به انجین جدید خود دارد.وقتی کاراکتر دست خود را که باهاش لامپ فلورسنت را گرفته بود تکان می داد.منطقه تاریک اطراف او به زیبیی هر چه تمام تر تحت تاثیر تور این لامپ قرار می گرفت.این کاملا مشخص است که لامپ محیط اطراف قهرمان بازی را به صورت real-time روشن می کند ولی عکس العمل آن از صرف منابع دیگر,خیلی سخت قابل باور است.اگر واقعا این افکت ها و کنتراست بین تاریکی و روشنایی به طور کامل و در حد تریلرهای جدید بازی در بازی کار شده باشند باید از تکنولوژی هایی که Eden در Alone in the Dark استفاده کرده قدردانی شود.

REAL_WORLD_RULES_CHAIRFIRE_02--screenshot_viewer_medium.jpg

دیگر افکت متحیر کننده بازی که از یک لامپ فلورسنت در گیم پلی بیشتر تاثیر دارد,افکتی که تقریبا از مد اقتاده,افکت آتش.ولی آتش در Alone in the Dark دقیقا به همان پیچیدگی آتش واقعی طراحی شده که شما به راحتی نمیتوانید چنین افکتی را در دیگر بازی ها -که اهمیتی برای به این بزرگترین کشف انسان های غار نشین قائل نیستند-ببینید.نکته مهم درباره آتش در این بازی این است که کوچکترین ماده قابل اشتعالی در این بازی اگر شرایط مناسب را داشته باشد با کوچکترین جرقه ای آتش می گیرد.کمی در این باره فکر کنید.تنها چیزی که می تواند از آتش گرفتن یک ماده تحت گرما در این دنیا جلوگیری کند نبود اکسیژن است و تا اون جایی که ما می دونیم NYC یک شهر در خلا نیست.(هنوز)یک شهر پر از دار و درخت و سازه های ناتمام و حتی مردم.و آتش هم در Alone in the Dark ازپیش تعیین شده نیست.پس یکی از ساده ترین قوانین فیزیکی شکل میگیرد:حرارت+هوا+ماده قابل اشتعال=آتش سوزی.مثال ما برای این سیستم آتش سوزی بازی این است که زمانی که یک صندلی چوبی با یک منبع آتش اتصال پیدا کرد به سرعت سوخت.چوب سفید یا صنوبر یکی از بیشترین موادی است که برای خانه سازی استفاده می شود ولی این چوب حتی سریع تر از یک شایعه اینترنتی در معرض آتش سوزی قرار گرفته و می سوزد.شما می توانید به زیبایی های آتش در زمان آـش سوزی یک ساختمان نگاه کنید در حالی که بی خبر از آن هستید که همین بی توجهی شما به سوختن یا نسوختن یک ساختمان باعث به وجود آمدن پایان متفاوتی در آخر بازی می شود.

1_FREEDOM_BELVEDERE_final--screenshot_viewer_medium.jpg

Eden پس از نمایش مبتکرانه تکنولوژی های فیزیکی و گرافیکی اش به ما فرصتی اندکی داد تا بفهمیم چه طور می توانیم در مراحل بازی زنده بمانیم.این قسمت مربوط به دو طراح زیرک و باهوش بازی یعنی Steve Hawking و MacGyver می شود.شما با لیست معمولی از ابزار ها و اسلحه ها در Alone in the Dark روبرو نیستید.همه چیز ممکن است خواب و خیال باشد.خبر خوش این است که انجین گیم پلی Alone in the Dark به بازیکن این امکان را می دهد تا خودش به طور آزاد راه های زنده ماندن را کشف کند.به طور قطع شما یک اسلحه اصلی در اختیار دارید ولی استفاده سنتی از آن در Alone in the Dark به سختی مفید واقع می شود.برای مثال تست کننده بازی ابتدا با اسلحه یک تیر به سمت یک بطری که شامل یک گاز قابل اشتعال بود شلیک کرد سپس گاز از آن بطری خارج شده و تست کننده با فاصله گرفتن از آن منطقه یک تیر دیگر به آن طرف شلیک کرد.بمب!!!به خاطر جلوه های ویژه زیبایی که در بازی کار شده بود یک انفجار واقعی را شاهد بودیم که واقعا زیبا بود.واقعا جذاب.

سیستم inventory(لیست موجودی ها) هم در Alone in the Dark منحصر بفرد است.به جای دیدن آیکن های معمولی مثل بازی های دیگر,دیدی بازی به حالت اول شخص در آمده سپس شما داخل کت یا کیف خود را نگه می کنید و به دنبال وسیله مورد نیازتان می گردید.
aloneinthedark5.jpg

By Master_behi
Genre: Horror Action Adventure
Release Date: Jun 24, 2008
932100_74676.jpg

موفق باشید
محمد;)

خیلی خیلی ممنون از کمکتون:love:
========================
the lord
:اگه شما بازیت 2 تا دیویدی هست و دی وی دی 2 را نصب نکردی بازیو پاک کن و بعد از نصب دیویدی 1 دی وی دی 2 را هم نصب کنید.به احتمال زیاد بازیو از وست گیم خریدید؟آخه مال وست دی وی دی 1 کلا بازیو نصب میکنه و finish میده و باید خودمون دی وی دی 2 را اینستال کنیم

من این بازیو چند بار نصب کردم و پاک کردم ولی مشکلم حل نشد.
مشکلم اینه که صدای کاراکترهای بازیو ندارم .همه صدا ها هستن جز کاراکترها چیکار باید بکنم.
بازیشم ایزی اینستاله فقط توی cd چندتا پوشه zip هست که باز نمیشن

مهم در مورد صدا:

*صدای بازی به صورت سه بعدی (مثلا دالبی است)
علت اینکه صدا ها صحبت ها نمی اد ولی موزیک و
راه رفتن میاد برای من هم
اتفاق افتاد رو کشف کردم. اینجوری که معلومه
صدای صحبت با CENTER پخش میشه
و اکثرا هم دو بلندگو هستند و خیلی ها هم برداشتن
option ها ی کارت خیلی دست کاری و انگولک کردن
برا همین اون صدای سنتر از دو طرف پخش نمیشه
بهتره کمی با منو های کارت صوتی تون اگه
چند خروجی هست ور برید. من یه چیزی رو اشتباه
تنظیم کرده بودم درست شد و الان صدا با 5 بلندگو کاملا
سه بعدی و درست پخش میشه
اگه دیدید درست نشد یه بلندگو به خروجی سنتر / ساب
وصل کنید ببینید ازش صدا میاد. اگه اومد با دلگرمی
کار کنید تا درست بشه.
الان با CREATIVE 5.1 دارم بازی می کنم صدای بازی خیلی
خوبه و جهت ها هم کاملا درسته. فک می کنم این بهترین
راهنمایی که در مورد این نوع اشکال صدا
یعنی - نشنیدن صدای صحبت ها ولی شنیدن موزیک و افکت ها-
می تونم بکنم. راجع بقیه اشکالات صدا یا مشکلات فنی
سایر اساتید هم نظرتاشونو فرمودن که

* یه اشکال هم
من پیدا کردم اینه که رو VISTA اگه با لینک بازی رو
اجرا کنیم بازی اجرا نمیشه و پنجره crash یعنی همون
send to مثلا میاد. ولی وقتی بری دایرکتوری (فولدر)
بازی که تو programfiles /atari
قرار داره و رو alone.exe کلیک کنیم بازی تو ویستا درست اجرا میشه
برای Xp آیکون و شرتکات درست عمل میکنه
کسانی که بازی رو سیستم ضعیف اجرا می کنند رو XP سویچ
کنن بازی فریم هاش نرم تر اجرا میشه. دلیلشو نمی دونم ولی
براشون بهتره

Delay

دوستان یه سوال شمام وقتی قسمت تاکسی شو بازی میکنید اینقدر کنده؟ منظورم اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم تقریبا 1 ثانیه بعد عمل میکنه که کلی بازی رو برام سخت و اعصاب خورد کن کرده.لطفا یه تبادل نظری با من داشته باشین

دوستان یه سوال شمام وقتی قسمت تاکسی شو بازی میکنید اینقدر کنده؟ منظورم اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم تقریبا 1 ثانیه بعد عمل میکنه که کلی بازی رو برام سخت و اعصاب خورد کن کرده.لطفا یه تبادل نظری با من داشته باشین
احتمالا سیستمت نمیکشه.ببین میتونی تنظیمات بازی بیاری بایین.resulotionهم بیار بایین.

سلام
من دوباره یه جای دیگه گیر کردم تو مرحله 9 یه جای هست که دورش پر مشعله بهد وسطش یه ستون چوبی هست که روش یه ستون سنگی هست بعد یه راه هست که با یه سنگ بسته شده روش یه چیزای درباره مشعل نوشته روشم یه شکلهای هست
کسی میدونه اینجا باید چیکار کنم:confused:
ممنون میشم کمک کنید

با سلام

اون تاکسی نیست. ماشین آزمایش رانندگی است .
(همون زرده منظورته)
لطف کن مشخصات سیستم رو بده تا ببینیم دلیل کم آوردن چیه
من یه چیزی که برا خودم بود این بود که با کارت ضعیف قسمت های
ماشین بازی بسیار سخت تا حتی غیر ممکن هست .
چون timing طوریه که اگه نکشه شما از موضوع عقب می مونی و
میسوزی. این حالت تو اکثر بازیها حتی تو Prince هم برا قسمت های
زمانی هست.
پس فعلا مشخصات و نوع ویندوز مورد استفاده؟

سلام
من دوباره یه جای دیگه گیر کردم تو مرحله 9 یه جای هست که دورش پر مشعله بهد وسطش یه ستون چوبی هست که روش یه ستون سنگی هست بعد یه راه هست که با یه سنگ بسته شده روش یه چیزای درباره مشعل نوشته روشم یه شکلهای هست
کسی میدونه اینجا باید چیکار کنم:confused:
ممنون میشم کمک کنید
ببخشید اشتباه کردم همون مرحله 8 هست فقط قسمت بعدیشه:blushing:
حالا کسی نمیدونه باید چیکار کنم:confused:

ببخشید اشتباه کردم همون مرحله 8 هست فقط قسمت بعدیشه:blushing:
حالا کسی نمیدونه باید چیکار کنم:confused:
اول ستون وسطی رو با مشعل بسوزون بعد یه وسیله واسه خراب کردن دیوار باقی میمونه میری داخل تونل نرسیده به کتیبه دیوارو خراب می کنی (سمت راست) و ......;)

با سلام

اون تاکسی نیست. ماشین آزمایش رانندگی است .
(همون زرده منظورته)
لطف کن مشخصات سیستم رو بده تا ببینیم دلیل کم آوردن چیه
من یه چیزی که برا خودم بود این بود که با کارت ضعیف قسمت های
ماشین بازی بسیار سخت تا حتی غیر ممکن هست .
چون timing طوریه که اگه نکشه شما از موضوع عقب می مونی و
میسوزی. این حالت تو اکثر بازیها حتی تو Prince هم برا قسمت های
زمانی هست.
پس فعلا مشخصات و نوع ویندوز مورد استفاده؟
همون ماشین چون داداشم بازی میکنه من در جریانش نیستم :cheesygri
اما سیستم :
cpu quad 6600 2.4
2 GB ram
geforce 8600 512 MB DDR3
WIN XP

این بازی رو صد بار نصب کردم بازم unlock code می خواد:mad:اخه من نمی فهمم اساتید چه جوری این بازی رو اجرا کرده اند:mad:paul.dllکه باید باشه تا کرک alone.exe وا شه روش قفله=
paul.dll10.1.10secuROM PA Unlock DLL for Activate and Play
اگه شما هم اینو دیدین و می گید من راست می گم کمکم کنید و بگید باید چیکار کنم اگه هم فکر می کنید از خودم در میارم قال قضیه رو بکنید بگید دروغ می گی که منم برم دی وی دیهای بازی رو تیکه تیکه کنم:mad:

همون ماشین چون داداشم بازی میکنه من در جریانش نیستم :cheesygri
اما سیستم :
cpu quad 6600 2.4
2 GB ram
geforce 8600 512 MB DDR3
WIN XP

سیستم که مشکلی نداره
با ضعیف تر از این حرفا هم مشکلی زیاد ایجاد نمیشه
شما اشکال رو تو

1- خرابی نسخه بازی از بنیان
2- خرابی ویندوز
3- به راه و تنظیم نبودن سخت افزار (مثلا دستکاری
سر خود تو Bios setup(
4- اجرای همزمان با بعضی برنامه ها مثل ضد ویروس ها
یوتیلی های دیسک - یا وجود تروجان و ویروس
و هر برنامه ای قدرت سی پی یو میدزده

یه نصب ویندوز و اجرای دوباره باز راهکارهای جدیدی برای
من و اساتید گرام میده.
کلا این حالت غیر عادی است و نباید اینجوری باشه. حتی اون رانندگی رو
من با کارت 7600GS ام تموم کردم (رانندگی منظورمه) ولی الان تو 8600gt
خیلی بهتره
چون زمان بندی درسته و خرابی از سرعت عمل
جلو نمی افته.

این بازی رو صد بار نصب کردم بازم unlock code می خواد:mad:اخه من نمی فهمم اساتید چه جوری این بازی رو اجرا کرده اند:mad:paul.dllکه باید باشه تا کرک alone.exe وا شه روش قفله=
paul.dll10.1.10secuROM PA Unlock DLL for Activate and Play
اگه شما هم اینو دیدین و می گید من راست می گم کمکم کنید و بگید باید چیکار کنم اگه هم فکر می کنید از خودم در میارم قال قضیه رو بکنید بگید دروغ می گی که منم برم دی وی دیهای بازی رو تیکه تیکه کنم:mad:

والا ببنینید
اولا مشکلی که خیلی ها دارند اینه که Base بازی از دیسک
خرابه و توسط شرکت ها خیلی انگولک و خراب شده
بعد اینکه بعضی ها کرک درست رو ندارند و یا روش کرک زدن
رو نمی دونن.
این صحبت به فرض درست بودن کرک و برنامه اصلی است
لازم به ذکر هست که کپی دیسک اورژینال DVD9 بازی
یه چیزی حدود 7 و خورده ای گیگ هست و
setup اولیه نیاز به یه وصل شدن کوچولو به اینترنت داره
و بعدش دیگه نیازی نیست و خودش هم منتظر میمونه
این تا اینجا......
بعد کرک که شامل 4 تا فایل است که فرمودین و عینا باید در دایرکتوری