Aliens vs. Predator | Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
درود!

aliens-vs-predator-20090603083238457.jpg

مشخصات بازی:

Genre : Action FPS
Platform: X360 | PS3 | PC

Realese : February 2010
Developed by : Rebellion
Published by : Sega

AVP رو همه میشناسند ! این موجودات خشن سالهات که تونستند با فیلم ها (که البته همیشه جزو بدترین ها بوده !!) و بازی های زیادی طرفداران زیادی در سراسر دنیا پیدا کند . ظاهرا Sega قصد داره این بار این موجودات رو روی کنسول های خانگی ما بیاره !
داستان این بازی ، داستان فیلم سوم این سری هست و از روی این فیلم برداشته شده !
این بازی بر خلاف بازی های قبلی AVP (که 2 قسمت برای بازی داشتن)دارای 3 قسمت هست ! یعنی : Predator ، Colonel Merines و قسمت جدید که شامل Alien ها می شود و تمرکز بیشتر Rebellion روی این بخش از گیم پلی بازی هست چون در بازی های قبلی 2 حالت Predator و Marine خوب کار شده و بیشتر این بازی جهت طرفداران Alien ها هست !(گرچه بسیار منفور هست !:دی)

آخرین ویرایش:
به به چقدر اينجا پر باره :biggrin1: خوبيه اين بازي اينه كه ميشه با 3 حالت بازي كرد ! يكي با همون انسان ها كه بازي ميشه FPS ! يكي Aliens يكي هم Predator كه به نظر من بازي با Aliens ها خيلي جذاب ميشه ! البته FPS هم حال ميده كه با انسان ها ميري ! اون Predator هم كه قبلا بازي كرديم باهاش ! :biggrin1:

من شماره های قبلی رو بازی نکردم.کسی میتونه یه کم دربارش توضیح بده!!؟:biggrin1:
نژاد انسانو که میشه حدس زد چجوریه.یه کم درباره ی دو تا نژاد دیگه توضیح میدین!؟:biggrin1:

دوستان من به یک نکته ی جالبی رسیدم .فیلمی هم دقیقا با همین نام با بازی آرنولد شوارتزنگر ساخته شده . این بازی اقتباس از اون فیلم هست . چون همین موجود فضایی رو که در عکس میبینید هم در فیلم حضور داشت .

دوستان من به یک نکته ی جالبی رسیدم .فیلمی هم دقیقا با همین نام با بازی آرنولد شوارتزنگر ساخته شده . این بازی اقتباس از اون فیلم هست . چون همین موجود فضایی رو که در عکس میبینید هم در فیلم حضور داشت .
اون یه فیلم جدا بودش ! ربطی به این بازی و سری AVP اگه درست یادم باشه نداره !
فقط اون Predator داره اینم داره .

بحث حالا عوض نشه فقط توضیح میدم
کلا این سری فیلم predator تو ایران یک زمانی غوغا کرد و به اسم غارتگر معروف شد که فکر کنم 2 تا فیلم بود ولی فیلمهای بیگانه فکر کنم 5 تا بود که بعدش یک فیلم به نام alien VS predator ساخته شد که واقعا اگر ندیدید نصف عمرتون بر فناست ( البته از نظر من) خیلی فیلم مهیجی هست.
حالا من زاد راجع به این بازی تحقیق نکردم ببینیم موضوع سر همون فیلم هست یا نه ولی تو فیلم غارتگر بر بیگانه پیروز میشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or