Aliens vs Predator - PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Aliens vs Predator - PC
-------------------------​

Developer: Rebellion
Publisher: SEGA
Genre: Action / FPS
Platforms: PC - 360 - PS3
Release Date: 16 February 2010
Play Modes: Single / Multiplayer(Lan-Online)
ESRB: 18+ | Media: 1 DVD
http://www.sega.com/avp/

-------------------------​

بیگانگان علیه غارتگر
========================​

تیم سازنده ی این بازی همان تیمیست که بازی اصلی را در سال 1999 منتشر کرد. در بازی سه نوع نژاد متفاوت برای انتخاب وجود دارد که این تنوع بر جذابیت بازی و افزایش گیم پلی بازی می افزاید.
اکثر ساعات بازی در مناطق گرمسیری و پر از درخت و جنگل های سرسبز و زیبا , سپری میشود و شما را به یک بازی شکار و طعمه ی هیجان انگیز دعوت می کند.​

سه نژاد موجود در این بازی :
Marine - Predator - Alien​

در نقش تفنگ دار دریایی , شما با جوی تشنج آور و ترسناک روبرو میشوید که نور و روشنایی تنها دوست شما هست !!! شما آخرین امید بشریت و انسانها هستید و تا بن دندان مسلح شده اید تا با آخرین تکنولوژی موجود برای اسلحه ها به جنگ رقیبان بروید.​

به عنوان غارتگر , شما به آرامی در سایه ها و از بالا می خزید و با کمک هیکل ورزیده ی خود قربانی های خود را از بالای درختان غافلگیر میکنید. در حالی که مجهز به سلاحهای عجیب و غریب و سیستم ردیابی منحصر بفردی هستید , افتخاری بی نهایت شما را در رویارویی با قربانیانتان همیاری می کند.​

و در نهایت در نقش کشنده ترین نژاد موجود در تمام کهکشانها , یعنی بیگانگان , بصورتی مهیب و هیولا گونه و با کمک آرواره های پولادین و پنجه های تیغ آسا , تمامی موجودات دیگر را نیست و نابود میکنید.​

تصاویری از بازی :​

آخرین ویرایش:
اصلا امیدی به این بازی نیست rebelion اگه تونست میانگینش رو از 5 بالاتر بیاره...
تریلراش خیلی ضایع بود در کل یه بازی متوسط رو به پایین ...
حیف این IP که دست اینا افتاد...
کاش OBSIDIAN اون بازی که گفته بود رو می ساخت .. حیف...

کلا فیلم بیگانه در برابر غارتگر که بد ترین فیلم زندگیم بود احتمالا بازیشه میشه بیخود ترین بازی زندگیم. تریلر هاش خبر از افتضاح سال میداد.

این بازی قرار بود 16 فوریه بیاد اگه شما نسخه اصلی رو خریدید یا دانلود کردید خبرش رو بدید که ما هم دست به کار خرید یا دانلودش بشیم . من خیلی منتظر این بازی بودم خصوصا این که می شه تفاوت DX10 و 11 رو ی بار دیگه تست کرد با این بازی . تو دیرت 2 که چیزی ندیدیم حالا ببینیم تو این یکی چه فرقی می کنه .

هر کی خرید بگه کی و از کجا بازی رو تهیه کرده تا بقیه هم تهیه کنن .

با تشکر .

من الان دارم بازی میکنم واقعا گرافیکش خوبه.اما راستش رو بخواید به نظر من غیر از گرافیکش هیچ چیزه دیگه نداره که از بازی خوشم بیاد و کاملا بازی معمولی هست.
در ضمن بازی رو یکی از دوستام دانلودش کرده بود و بازی به فضایی حدودا 14 گیگ نیاز داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or