Aliens: Colonial Marines | Xbox 360

Gearbox نشون داده بازی ای که لفتش می ده رو گند می زنه بهش

من خودم هنوز بازی نکردم اما توی فروم های خارجی خیلی از این بازی بد تعریف کردن

Duke Nukem Forever هم لفتش داد به اون فاجعه تبدیل شد
فكر نكنم ديگه در حد Duke بد باشه.چون اون سازنده هاش چند بار عوض شدو مشكلات ديگه.حالا من امروز بازيرو ميگيرم ميام نظرمو ميگم

از همون اول معلوم بود بازی خوبی نمیشه.اگر یک تریلر از بازی میدید متوجه میشدید.
برای خرید اینجور بازیا باید منتظر امتیازات موند.

Gearbox نشون داده بازی ای که لفتش می ده رو گند می زنه بهش

من خودم هنوز بازی نکردم اما توی فروم های خارجی خیلی از این بازی بد تعریف کردن

Duke Nukem Forever هم لفتش داد به اون فاجعه تبدیل شد

بازی duke رو که 3d realms لفت داد در اصل...
بازی هم که اومده، دارم دانلود میکنم امشب یه کم میرم ببینم چجوریاس

منم بازيرو گرفتم 5 دقيقه بيشتر بازي نكردم تو اين 5 فقط ميشه به گرافيك بازي اشاره كرد كه مثل بازي هاي اول نسلي شده:|

لطفا عزیزانی که بازی کردن بگن بازی ارزش خریدن رو داره یا نه؟؟؟

راستش من در حد 30 دقیقه بازی کردم، اصلا جالب نبود. بار اولی که یه alien میبینی دو زار هیجان نداره. مث اسکل ها رو دو پا راه میرن میان طرفتون...بعضی وقت ها هم یواش یواش میان سمتتون انگار نه انگار! گرافیکش هم که چنگی به دل نمیزنه. به نظر من صبر کنید تا بازی های دیگه بیان، پولتونو بذارید واسه MGR

این بازی 2 مشکل اساسی داره

1-گرافیک

اما مشکلی که در گرافیک در مقابلش هیچه:

2-AI

واقعا این بازی از نظر AI تعطیلههههههههههههههههههههههههه

این بازی 2 مشکل اساسی داره

1-گرافیک

اما مشکلی که در گرافیک در مقابلش هیچه:

2-AI

واقعا این بازی از نظر AI تعطیلههههههههههههههههههههههههه
منم ميخواستم همينو بگم كه گفتي.حالا گرافيكو ميشه تحمل كرد ولي هوش مصنوعي بازي مخصوصا ياران خودي خيلي رو عصابه.بازم بازي از شماره قبليش بهتر شده ولي همچنان يك بازي خيلي معموليه كه براي طرفداراي عنوان شايد جالب باشه.من كه خيلي به بازي اميد داشتم ولي اونجوري كه بايد ميشد نشد.

واقعا بازي بدي شده علاوه بر اشكالات هوش مصنوعي و گرافيك بايد به صدا گذاري بسيار بده بازي هم اشاره كرد مخصوصا أصلحه هاي بازي كه واقعا بد كار شدند.هر چي بازيرو ادامه ميدم اشكالات بازي بيشتر نمايان ميشن:|

Last edited by a moderator:
سلام دوستان منم 30 دقیقه ای بازی کردم وقتی تکسچرهای بی کیفیت بازی رو دیدم حالم بد شد از gearbox انتظار بیشتری داشتم شاید اگه 2 سال پیش میومد مورد پسند بود ولی تو این نسل جزو بدترین هایی بود که بازی کردم متاسفم ...

بازی رو تموم کردم ... :D
من فقط از برخی جاهای روایت داستانش خوشم اومد و آپگرید کردن اسلحه هاش به نظرم جالب بود .
گرافیک بازی افتضاح بود . و دقیقا مثل Quake 4 بود از لحاظ گرافیکی با این تفاوت که بین این 2 تا بازی 8-9 سال اختلاف انتشار هستش :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or