Alien: Isolation | PC

عنوان جدیدی از سری Alien در راه است و این بار این وظیفه به عهده استدیوی موفق The Creative Assembly است که پیش از این روی عناوین Total War کار می کرده است. اطلاعات زیادی از بازی تا کنون در دسترس نیست اما به نظر می رسد داستان این بازی حول حور شخصیت آماندا ریپلی، دختر الن ریپلی در فیلم Alien میچرخد. نکته جالب توجه این است که در بیشتر قسمت های بازی به جای درگیری با تعداد زیادی Alien تنها با یک نمونه از آن درگیر هستیم.
Alien: Isolation با الهام گیری از عناوین موفق Dishonored و BioShock قصد دارد ترکیبی از شوتر اول شخص با ترس و مخفی کاری را ارائه دهد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Sega[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]The Creative Assembly[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,XONE,PS4,X360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Alien: Isolation[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
Code:
Alien.Isolation-CODEX

بازی با حجم 18 گیگ! منتشر شد. ولی نمیدونم چرا من هر چی به عکسهای بازی نگاه می کنم احساس می کنم با یه بازی خیلی بیخود طرفیم. عکساش منو یاد بازی نه چندان جالب mass effect میندازه. در کل به نظر نمی رسه بازی خوبی باشه...

Code:
Alien.Isolation-CODEX

بازی با حجم 18 گیگ! منتشر شد. ولی نمیدونم چرا من هر چی به عکسهای بازی نگاه می کنم احساس می کنم با یه بازی خیلی بیخود طرفیم. عکساش منو یاد بازی نه چندان جالب mass effect میندازه. در کل به نظر نمی رسه بازی خوبی باشه...

داداش این اگه بده ، چه ربطی به ME داره؟:|ME یه شاهکاره.

داداش این اگه بده ، چه ربطی به ME داره؟:|ME یه شاهکاره.

سخت نگیر داداش.;;) نظرمو گفتم. هر کسی ممکنه از بازی ای خوشش بیاد یا بدش بیاد. من نتونستم با اون بازی ای که میگی شاهکار ارتباط برقرار کنم. چون عکساشون خیلی شبیه هم بود و چون از ME خوشم نیومد احتمال میدم که از Alien Isolation هم خوشم نیاد. همین ;)

وای اشکم در اومد. ME یکی از بهترین بازیهای این نسل چه از نظر داستان چه از نظر گیمپلی بود. وقتی از روی عکس راجغ به یه بازی نظر میدن دیگه چی میشه گفت ؟)x

وای اشکم در اومد. ME یکی از بهترین بازیهای این نسل چه از نظر داستان چه از نظر گیمپلی بود. وقتی از روی عکس راجغ به یه بازی نظر میدن دیگه چی میشه گفت ؟)x

بابا دل نازک! ;;)
مثل اینکه هنوز نظر شخصی برات مفهوم پیدا نکرده: بازی X برای من بهترین بازی جهانه ولی برای تو بدترین بازیه. افتاد یا نه؟!
در مورد Alien: I هم بعد از نصب و اجرای بیش از 3000 بازی, دیگه اینقدر توانایی دارم که از روی عکس یه چیزایی تشخیص بدم. در ضمن فقط عکسها نیستن. این دو تا امتیاز از دو سایت معروف, خیلی چیزها رو مشخص میکنه:

دوستاني عزيز ،‌ مساله ي سليقه ي شخصي توي لذت بردن از يه بازي خيلي خيلي تاثير گذاره . باورتون ميشه من هيچ وقت نتونستم با مجموعه ي dragon age , skyrim ارتباط برقرار كنم ولي wicher و mass effect‌ خيلي خيلي بهم حال داد . يا metal gear rising به مزاق خيلي ها جالب نبود اما جزو بهترين بازي هاي زندگي منه و يا بازي byonetta‌ كه ديگه شاهكاره از نظر من اما خيلي ها اصلا نمي تونن باهاش ارتباط برقرار كنن . همه ي اين بازي هايي كه گفتم امتيازات بالايي دارن . اما سليقه ي مخاطب تعيين كننده ي ميزان لذت بخش بودن اونهاس . پس انقدر سخت نگيريم و به سلايق و نظرات همديگه احترام بزاريم :)

سلام اقا ما همون اول بازی گیر کردیم همون جایی که بعد از سقوط و یک جا هم اتش گرفته و یک دریچه کنارش هست ولی داخل دریچه هیچ دری نداره

این بازی را دریابید!

حیف است به خدا به خاظر امتیاز دو سایت به این شکل باشه ، این سری بازی به جد ارزش یکبار تمام کردن را دارد.

حداقل تاپیک مشکلاتش را بزنید!

رفقایی که بازی کردن بگن وضعیت فریم دهیش چطوره رو پی سی ؟

متا ، تا به این لحظه

98178459543408167796.jpg

خیلی هم عالی

آخرین ویرایش:
خوشم مياد هرکس هرچه مینویسه یک عده ای میپسندند بعضیها هم نظر موافق وهم مخالف رو میپسندند!!! درکل ممنونم که میپسندید. اونهایی که بازی کردن راجع به گرافیک موزیک داستان گیم پلی یک توضیح بدن ممنون

اقا ما گیر کردیم چقدر گنگه این بازی اصلا معلوم نیست کجا باید بری چیکار کنی اول بازی که در قفله میگه برو دنبال منبع برق کسی بازی کرده بگه چجوریاست ممنون

من انتظار متای زیر 8 داشتم که به احتمال زیادم همین می شه 1 سری ایرادت کلی داره که به لذت بازی صدمه می زنه اما قطعا ارزش بازی کردن رو داره متای نزدیک 8 هم برای بازی های الان خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or