Fratos کاربر سایت Jun 14, 2012 #1 درود City Interactive اولین شاتها از عنوان جدیدش رو منتشر کرد. Alien Fear با استفاده از Unreal-Engine 3 ساخته میشه و پائیز امسال بصورت دیجیتالی عرضه میشه. بیشتر...
درود City Interactive اولین شاتها از عنوان جدیدش رو منتشر کرد. Alien Fear با استفاده از Unreal-Engine 3 ساخته میشه و پائیز امسال بصورت دیجیتالی عرضه میشه. بیشتر...
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Jun 14, 2012 #2 نمی دونم چرا ولی احساس میکنم Halo رو با Dead Space قاطی کردن این دراومده
Fratos کاربر سایت Jun 14, 2012 #3 اینها فک نکنم اسکریت شات باشه اگرم هست از روی یه تریلر کاملا CGI برداشته شده. توی این نسل همچین چیزآئی حکم خواب رو داره . نوشته شده توسط Jeff Hardy!: نمی دونم چرا ولی احساس میکنم Halo رو با Dead Space قاطی کردن این دراومده بیشتر... اگر در ترکیب کردن المانها موفق و رایج درست عمل کنن، باید چیز جالبی دربیاد.
اینها فک نکنم اسکریت شات باشه اگرم هست از روی یه تریلر کاملا CGI برداشته شده. توی این نسل همچین چیزآئی حکم خواب رو داره . نوشته شده توسط Jeff Hardy!: نمی دونم چرا ولی احساس میکنم Halo رو با Dead Space قاطی کردن این دراومده بیشتر... اگر در ترکیب کردن المانها موفق و رایج درست عمل کنن، باید چیز جالبی دربیاد.