alex navarro هم از gamespot جدا شد!!

• Thread starter Thread starter Erebus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Erebus

کاربر سایت
واقعا باید به حال gamespot تاسف خورد. یکی دیگه از بهترین منتقدین و نویسندگان این سایت هم از این سایت جدا شد. alex navarro که خودم شخصا خیلی دوستش داشتم و یکی از بهترین نویسندگان gamespot بود از این سایت جدا میشه. بدین ترتیب نویسنده درست و حسابی دیگه ای باقی نمیمونه به جز ryan davis و تا یه حدی هم ricardo torres که با این وضعیت اونها هم احتمالا به زودی جدا میشن.

آخرین ویرایش:
خاك بر سر gamespot كنم ديگه تا ته اعتبارش كشيده شد !
فكر كنم اينايي كه از سايت خارج شدند جمع بشن و يه سايت ديگه بوجود بيارن كه به نظرم واقعا عالي ميشه .

فكر كنم اينايي كه از سايت خارج شدند جمع بشن و يه سايت ديگه بوجود بيارن كه به نظرم واقعا عالي ميشه .
این طور که داره پیش میره احتمالش خیلی زیاده. ولی مشکلی که هست اون معدن بزرگیه که از قدیم توی Gamespot جمع شده و 99% بازیها از 10 سال پیش نمره بندی شدن و ... اگه اینا یه سایت جدید بزنن فکر نکنم دیگه همچین کاری بکنن و باید از این به بعد به نمره هاشون توجه کرد.
میگم این Gamespot خودش درشو تخته کنه سنگین تره !

فكر كنم دليلش اين باشه اطراف پشت پرده اي ميخوان اين سايت طرف يك سري رو بگيره و اين ها نمي خوان!!!
چون واقعا gamespotداره خيلي نامردي نمره ميده واز سايتي مثله gsبعيده!!!

با سلام

MTV Multiplayer در مصاحبه با Alex Navarro حرف های جالبی منتشر کرده. Navarro وقتی در مورد ارتباط کمپانی ها با reviewer ها صحبت میکرده گفته:
من نامه ای رو در اختیار دارم که از یه مسئول PR (روابط عمومی) پیرامون انتشار یه بازی Wii ارسال شده:
اگر review (شما) دارای امتیاز 9.0 یا بالاتر است, فورا میتوانید منتشر کنید. اگر امتیاز پائین تر از 9.0 است, میتوانید لطفا تا روز انتشار دست نگه دارید؟19 نوامبر؟ تشکر.
و این اولین بازی نبود که من چیزی شبیه این دریافت میکردم.
Navarro افزوده: GameSpot هم review خود (ازین بازی) را بر پایه یک کپی خریداری شده از store منتشر کرد.

---------------------------------------
متن اصلی:
Video Game Company To Wii Reviewer: Save The Panning For Later, Okay?

The subject of how game companies communicate with game reviewers came up a few times while I interviewed former GameSpot reviewer Alex Navarro. And wouldn’t you know that, without missing a beat, he was able to produce a memorable note he received a couple of years ago.
This, he said, demonstrated the way the communication sometimes works. “I have a note in my hand that came from a PR person surrounding a certain Wii launch game,” Navarro told me.
This is the note he was sent by a publicist whom he declined to name:
If the review is 9.0 or higher you can post immediately. Lower than 9.0, could you please hold until launch day, November 19th? Thanks.
“And that’s not the first time I got something like that,” he told me. Navarro said GameSpot ran their review for this game based on a copy bought in a store. And they panned it.​

اینکه امتیاز یه Review رو تحت تاثیر فشار عوض کنن بده ولی کلا من با سیاست نسبتا جدید Gamespot که قبل از اومدن بازی , معمولا Reviewهای هیچ بازی رو منتشر نمیکنه موافقم چون اون کسیم که بازی رو Review میکنه آدمه ممکنه یه سلیقه خاصی داشته باشه به همین خاطر بهتره که اول به عهده خود گیمر باشه تا راجب خریدن یا نخریدن بازی مورد نظرش تصمیم بگیره بعد بیاد عقیده دیگران رو هم بسنجه.تا اینکه تحت تاثیر امتیاز سایتا از یه خریدی منصرف بشه یا نشه.

آخرین ویرایش:
دوستان بهتره بدونید همه ی افرادی که از این سایت جدا می شن بخاطر آبروریزی و این حرف ها نمی رن بیرون. بلکه خیلی هاشون از گیم اسپات جدا شدن و به کمپانی هایی مثل EA یا SEGA یا ... پیوستند. چون این افراد هم گیمر های حرفه ای هستند و بدشون نمیاد بازی بسازن، مخصوصا اینکه منتقد هم بودند و بازی خوب رو از بازی بد تشخیص می دن.
البته بعد از اخراج Jeff Gerstmann چند تا از افراد دیگه بخاطر اعتراض به اخراج او خودشون رفتند بیرون. Jeff Gretsman هم بعد از جدا شدن بهمراه Ryan Davis که چند ماه بعد جدا شد یک سایت به نام Giant Bomb ساختند که مثل گیم اسپات راجع به بازیه و تا حالا یه سری Review هم داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or