Alan Wake VS heavy rain

دوست دارید کدام یک از این دو بازی را بازی کنید؟

• alan wake

رای‌ها: 34 59.6%
  • heavy rain

رای‌ها: 23 40.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    57
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ایشون راست میگن !! sadra-hhh رو میگم !! کاملاً فن PS3 هستن !!;)

سلام ! sadra-hhh خوبی !!

من آلن ویک رو بازی میکنم به دو دلیل یکی اینکه اصلاً PS3 ندارم ! دو اینکه گیم پلی هوی رین جالبه ولی یه جوریه !! من رو یاد QTE های نینجا بلید میندازه !! یعنی حس میکنم بیشتر داری فیلم نگاه میکنی تا بازی !! البته میدونم که هدف سازنده هم همین بوده ولی واقعاً نمی دونم چجور تجربه ای میتونه باشه !! و از طرف دیگه آلن گیم پلی نو آورانه ولی آشنا داره که با داستان قوی و حس وحشت همراه شده !! و البته هر دوشون گرافیک خوبی دارن ولی وقتی هوی رین رو نگاه میکنم حس مکینم خیلی بیشتر از چیزی که روی محیط بازی کار کردن روی صورت کاراکترها وقت گذاشتن !! و یکم نا متعادل شده گرافیک بازی !!

البته همه اینهایی که گفتم رو خوندید ؟ ولی دلیلی ندارم که حرفهام درسته !!:biggrin1:

هردوتاشون خوبند ولی با HR بیشتر حال کردم چون چندین پایان مختلف داره گرافیکشم خیلی جالب بود!چنین سبکی هم تا حالا بازی نکردم می خوام بدونم چجوریه :biggrin1: آها نه سیستم درست حسابی دارم نه X360 دارم:biggrin1:

سبکه هر دوتاشون متفاوته!
بعد هم کدوم آدمه عاقلی که هر دو کنسول رو داره این بازیها رو ول میکنه؟ هر 2 شون از امیدهایه فروشه میلیونین!
ولی من بشخصه بخاطر تمه تخیلی که تو hr وجود داره خیلی دوسش دارم!

البته اینجا شده محل فنبوی بازی یه سری که البته جای خوبی هم براشون به نظر میرسه! که بی پروا شروع به اظهار نظرهای مغرضانه بکنند! (واقعیه یه نگاهی به بعضی پستها بندازید!)

ضمنا فقط زاویه دوربین این دو بازی حالت سوم شخص داره وگرنه هیچ وجه تشابهی با هم ندارن.
ولی من بشخصه بخاطر تمه تخیلی که تو hr وجود داره خیلی دوسش دارم!
hr و تم تخیلی؟ احتمالا منظورت AW نیست محمد؟:دی

دوستان راست میگن !! هر دو بازیه عالی خواهند شد ! منتهی در سبک های متفاوت !! بهتر بود عنوان نظر سنجی میشد « دوست دارید کدومیکی رو زودتر بازی کنید ؟!! » :biggrin1:

و تم تخیلی؟ احتمالا منظورت AW نیست محمد؟
خیر در اواسط بازی اون کاراگاه قدرتهای خاصی رو پیدا میکنه که یکم داستان رو تغییر میده!

اگه بر اساس تم تخیلی بخوای حساب کنی aw از اولش تخیلیه:دی کلا داستانش توهم و تخلیه:)
پسر جان من نگفتم که چون تخیلیه:biggrin1: بازیایه تخیلی زیاده اما اگه تمه مخصوصی که تو فارنهایت بود رو دیدی(که حتما دیدی) میدونی من چی میگم!
هر چند در هر صورت این 2 عنوان فروش خیلی بالایی تو پلتفورمه خودشون میکنن

من که نرسیدم رای بدم ولی اگه میشد یه heavy rain رای میدادم!!

ببخشيد ولي يه جورايي نظر سنجي مسخره ايه , يه جورايي هر دو عالي هستن.....

ولي اگه بنا باشه هفت تير بزارن پشت سرم! كه يكي رو انتخاب كنم من :

(Alan wake (Up رو انتخاب ميكنم .....

نظر خود من رو Alan wake هست چون ps3 ندارم

آخرین ویرایش:
من هیچ کدوم رو دوست ندارم ولی گیم پلی آلن ویک قابل تحمل تره!!:eek:

به نظر من بازی heavy rainبه درد بچه ها که تعدادشون هم کم نیست نمیخوره چون در رده ی اول باید زبانت قوی باشه و در رده ی دوم داستان بسیار پیچیده ای داره که البته alan wake هم داستان خوبی داره اما به پای heavy rain نمیرسه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or