Alan Wake | PC

EC.png

Remedy بالاخره رسما تایید کرد Alan Wake در Q1 2012 برای PC نیز عرضه خواهد شد ، این پک علاوه بر دارا بودن نسخه ی اصلی 2 DLC عرضه شده برای XBLA به نام های The Signal و The Writer را نیز دارا خواهد بود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and fifa13
خیلی خوب شد که از GFWL استفاده نمیکنه عالی شد ! میتونیم امیدوار باشیم که MP3 هم استفاده نمیکنه !
باید شاهد نور پردازی فوق لاده ی این بازی باشیم!

یکی از اون بازیاست که من همیشه افسوس میخوردم که چرا واسه ی pc ساختش کنسل شد و منو تو خماریش گذاشت. دیگه هیچ وقت فکر نمیکردم بخوان واسه ی pc بسازنش. یکی از بزرگترین آرزوهای گیمیریم بود. واقعا دستشون درد نکنه.

خیلی خوب شد که از GFWL استفاده نمیکنه عالی شد ! میتونیم امیدوار باشیم که MP3 هم استفاده نمیکنه !
باید شاهد نور پردازی فوق لاده ی این بازی باشیم!
همم این به MP3 چیکار داره؟ :دی.

خداکنه، کلا این سیستم رو جمعش کنند بره، یکی این GFWL و یکی هم این Origin از مزخرف ترین سیستم های فروش و استفاده تو قرن هستند :|/

همینطور که دوست عزیزمون حمید رضا گت بازی در ماه فبریه منتشر میشه پس چیز زیادی نمونده ! من خودم روی ایکس باکس دارم بازی رو اما همش 1 چپتر رفتم جلو و وقتی که شنیدم این بازی برای PC میاد دیگه خودمو برای PC اماده کردم !

این تاپیک هم مهم میکنیم !

رمدی یه PC کار هست. البته این موتورش بار اوله که داره روی PC میاد ولی از یه طرف هم چون این موتور از اولشم PC رو نشونه رفته بود میشه تا حدودی اطمینان داشت که بازی چیز خوبی از آب در میاد
فقط نمی دونم چرا واینستادن این امریکن نایتمر هم بیاد بعد یهو یه کامپلیت ادیشن بدن روی PC :دی دیگه 5 ساعت گیم پلی که ارزش نداره. همون روی بازی میزاشتن فروشش بیشتر می شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or