ALAN WAKE 2 هم در دستان MICROSOFT خواهد بود!

SaDrA-HhH

Loyal Member
alanwake4.jpg

ALAN WAKE 2 هم در دستان MICROSOFT خواهد بود!

طی نشستی با EUOROGAMER شرکت فنلاندی REMEDI گفته است که اگر شماره دومی از AW در کار باشد باز هم MICROSOFT ناشر آن خواهد بود!

oskari hakkinen ميگويد: با همکاری ما با MGS اين بازی مختص برند XBOX و PC خواهد بود .

MSحمايت بسيار زيادی از ما کرد تا اين عنوان يک عنوان اختصاصی برای X360 باشد. آن ها احساس ميکنند که اين عنواندر سطح مقام آنهاست مانند بازيهايی مثل GEOW و HALO!

آن ها فکر ميکنند که بازيهای FIRST PARTY بالا برنده پرستيژ دستگاه آن هاست و ما فکر ميکنيم بازی ما در سطح مقام X360 هست!
البته ما هيچ صحبتی مبنی بر عرضه يک ادامه برای اين بازی نداريم اما علاقه زيادی برای اين کار داريم.

و در آخر ميگويد: ما و MS هنوز در فاز lunch بازی خود هستيم! و بازی اصلی تازه به بازار آمده است و ما هنوز در حال نظارت بر بازی اصلی هستيم!

فروش AW خيلی ضعيف بوده است و hakkinen در اين باره ميگويد: واژه پديده به ظاهر اين بازی ميخورد و يک نوع جذابيت رو به تکامل در اين بازی وجود دارد که آن را حفظ خواهد کرد.

و وقتی هم که از احتمال عرضه نسخه دوم روی PC سؤال ميشود ميگويد: خوب نيست در اين مورد اظهار نظر کنيم چون شايد محقق نشود ولی امکان آن وجود دارد!

این دوست ما نگفت سبک جدید، گفت سبک خاص. الان دیگه سبکه جدید تو صنعته گیم معنی نداره، فوقش اینه که چند سبکو با هم تلفیق کنن مثلا یه شوتر با المانهایه RPG و ... این بازی هم در اصل یه psychological thriller بود و نمیشه گفت مثلا مثله یه شوتر یا یه پلتفرمر یه بچه 2 ساله تا پیرمرده 80 ساله با سبکش حال بکنن. شما ببین تو یه سال چند تا بازی تو سبک Alan Wake تولید میشه و چند تا بازی تو سبکهایه مثلا شوتر یا RPG یا پلتفرمر یا ریسینگ یا ... مشخصه مخاطبه سبکه AW کمتره... در ضمن درسته گیم پلی Alan Wake با RE4 یه شباهتهایی داشت ولی اینکه بگین همون گیم پلی رو داره ببخشید ها ولی یه نمه خنده داره. از سیستمه نشونه گیری بگیر تا نقشی که نور تو AW بازی میکنه (همن چراغ قوه در اصل اولین و مهمترین اسلحه شماست) تا باز بودنه محیطه بازی (درسته AW یه سندباکس به معنایه واقعی نبود ولی از لحاظه وسعت قابله قیاس با RE4 نیست) و ... خداییش اگه زمین تا آسمون فرق نکنن ولی اینقدر فرق دارن که من سعی میکنم اسمه این دو تا بازی رو حتی تو یه جمله با هم نیارم.

چراغ قوه باعث ميشه يه بازی رو همه نپسندن؟ محيط باز اگه باعث همه پسند شدن بازی نميشد GTA انقد نميفروخت!
سيستم نشونه گيری هم مثل سيستم قفل شدن خودکار بود که تو خيلی بازيها ديديم!

در کل هيچ منطق دليلی نميتونه ايراد داشتن و فروش کم اين بازيو توجيه کنه!

از HR که سبک خاص دار تر که نداشتيم اما 6 برابر AW فروخت (1/5 مليون نسخه)!

بعد از اون همه سال کار روی بازی و اونهمه هايپ و هياهو وقتی يه بازی بياد ميآنگينش بشه 84! نمره کامل قابل ثبت يکی داشته باشه و آخرم 200 هزار نسخه بفروشه دست کمی از شکست نداره!

بعد از AW که من خودم انتظار يه فوق شاهکار داشتم بعد چند سال !آخرشم يه بازی خوب بازی کردم باعث شده سر MAFIA2 و حتی GT5 هم نگران بشم!

بعد از اون همه سال کار روی بازی و اونهمه هايپ و هياهو وقتی يه بازی بياد ميآنگينش بشه 84! نمره کامل قابل ثبت يکی داشته باشه و آخرم 200 هزار نسخه بفروشه دست کمی از شکست نداره!
چه منبع موثقی اعلام کرده که AW کلا 200 هزارتا فروخته؟!
من تاجایی که یادمه فقط تو آمریکا 200-300 هزارتا فروخته بود!

چراغ قوه باعث ميشه يه بازی رو همه نپسندن؟ محيط باز اگه باعث همه پسند شدن بازی نميشد GTA انقد نميفروخت!
سيستم نشونه گيری هم مثل سيستم قفل شدن خودکار بود که تو خيلی بازيها ديديم!

در کل هيچ منطق دليلی نميتونه ايراد داشتن و فروش کم اين بازيو توجيه کنه!

از HR که سبک خاص دار تر که نداشتيم اما 6 برابر AW فروخت (1/5 مليون نسخه)!

بعد از AW که من خودم انتظار يه فوق شاهکار داشتم بعد چند سال !آخرشم يه بازی خوب بازی کردم باعث شده سر MAFIA2 و حتی GT5 هم نگران بشم!

من نمي دونم شما كي مي خواي دست از اين پسته هاي بي محتوات برداري حداقل دوتا اطلاعات درست به مردم بده كه اينقدر پست هات خوندش سخت نباشه

اولا تا الان بيش از 650 هزار نسخه فروش داشته

دوما بازي ترسناك كلا فروشش خيلي كمه نمونش DEAD SPACE كه كلا تا الان 1 مليون فروش داشته(فقط روي 360) پس اصلا مقايسش با HR نمي دونم چيه شايد اونم ترسناكه

سوما بازي نوراوري ها و جو خوبي داشت اما درست ازش استفاده نشد و كلي پتانسيل داره تا بتونه توي نسخه ي دوم به درستي پيادش كنه

ديگه بازي هايي مثل KANE AND LYNCH كه نسخه ي اولش هيچي نداشت ادامه پيدا كرد هرچي باشه ALAN WAKE خيلي از اين جور بازي ها جلوتر هست

عد از اون همه سال کار روی بازی و اونهمه هايپ و هياهو وقتی يه بازی بياد ميآنگينش بشه 84! نمره کامل قابل ثبت يکی داشته باشه و آخرم 200 هزار نسخه بفروشه دست کمی از شکست نداره!
الان از کجا به این نتیجه رسیدی که فروش AW انقدر بوده؟:دی
اتفاقا این طور بازیا تو اروپا فروش بهتری دارن تا آمریکا. (آمریکایی ها بیشتر شوتر دوست دارن:دی)
AW بیش از 600,000 و HR هم حدود 1.3 میلیون فروخته، که من فکر میکنم درصد زیادی از دلیلش برمیگرده به سلیقه Xbox دارها که به عناوین شوتر بیشتر علاقه دارند.

خواهشا از این حرف های مسخره نمیدونم سبکش خاص بود، یا اصلا یک سبک جدید بود و عامه مردم ان رو درک نمیکردن و فقط یک عده قلیلی از گیمرها قادر به درک این ابر شاهکار بودن نزنید!

دیگه هرچقدر هم که سبکش جدید بود یا به قول شما خاص بود وضعیتش بدتر از Heavy Rain که نبود! یکی نقدش میکرد بهش میداد 100 یکی دیگه میداد 50! (مدارکشم موجوده، نشون بدم؟ :دی) اما خیلی خوب فروشش رو داشت!

من قصد ندارم بگم AW بازی بدی بود چون اصلا نبود و من هرچند قصد نداشتم اما فقط بخاطر این بازی رفتم یه X360 دیگه خردیم اما دیگه دوست ندارم فروش بدش رو که بیشتر به خاطر نا امید کننده بودنش بود (دقت کنید ناامید کننده اصلا برابر با بد نیست. مثلا همه انتظار دارن یک بازی فوق شاهکار باشه اما در نهایت فقط عالی میشه که این میشه نا امید کننده چون انتظارات رو براورده نکرده) رو گردن عواملی مثل نمیدونم سبک خاص، وجود چراغ قوه، کجی زمین و ... بندازم!

خدا رو شکر که یکی از بازیهای FP مایکروسافت فروش چند میلیونی نکرد و بهونه گیرتون اومد!:))
-------
در ضمن شماره یک بازی برای این اینقدر طول کشید که درگیر ساخت موتور بازی و بهینه کردنش روی کنسول بودن.شماره دوم 100% خیلی کمتر زمان میبره.
به شدت منتظر نسخه دوم هستیم.

خواهشا از این حرف های مسخره نمیدونم سبکش خاص بود، یا اصلا یک سبک جدید بود و عامه مردم ان رو درک نمیکردن و فقط یک عده قلیلی از گیمرها قادر به درک این ابر شاهکار بودن نزنید!

دیگه هرچقدر هم که سبکش جدید بود یا به قول شما خاص بود وضعیتش بدتر از Heavy Rain که نبود! یکی نقدش میکرد بهش میداد 100 یکی دیگه میداد 50! (مدارکشم موجوده، نشون بدم؟ :دی) اما خیلی خوب فروشش رو داشت!

من قصد ندارم بگم AW بازی بدی بود چون اصلا نبود و من هرچند قصد نداشتم اما فقط بخاطر این بازی رفتم یه X360 دیگه خردیم اما دیگه دوست ندارم فروش بدش رو که بیشتر به خاطر نا امید کننده بودنش بود (دقت کنید ناامید کننده اصلا برابر با بد نیست. مثلا همه انتظار دارن یک بازی فوق شاهکار باشه اما در نهایت فقط عالی میشه که این میشه نا امید کننده چون انتظارات رو براورده نکرده) رو گردن عواملی مثل نمیدونم سبک خاص، وجود چراغ قوه، کجی زمین و ... بندازم!
ماکان جان مطمئن باش هیچ ربطی به نا امید کنندگی و اینا نداره:دی

اول اینکه من هزار بار گفتم، تو ایران ملت انتظار یه فوق شاهکار از AW داشتن، والا من تو سایتهای خارجی نه هایپ خیلی زیادی به اون صورت دیدم، نه امید برای تبدیل شدن به بهترین انحصاری 360:دی (در صورتی که به دلایل ناشناخته تو اینجا همه میگفتن GOTY میشه!!).

دوم، اگه قرار بود به میانگین امتیاز و خوب بودن نگاه بشه، یه بازی مثل Army of Two با میانگین 74 نمیومد حدود 3 میلیون نسخه (!) بفروشه:دی

همون سلیقه ای که من گفتم خیلی بیشتر دخیله. بازیهایی مثل COD و Halo میلیونی رو 360 میفروشن، ولی مثلا اگه HR رو 360 بود شاید از AW هم کمتر میفروخت (برعکسش هم صادقه).

چه منبع موثقی اعلام کرده که AW کلا 200 هزارتا فروخته؟!
من تاجایی که یادمه فقط تو آمریکا 200-300 هزارتا فروخته بود!

.من تو تاپيک اخبار خوندم که تو آمريکا 140 هزار نسخه فروش داشته!

من نمي دونم شما كي مي خواي دست از اين پسته هاي بي محتوات برداري حداقل دوتا اطلاعات درست به مردم بده كه اينقدر پست هات خوندش سخت نباشه

اولا تا الان بيش از 650 هزار نسخه فروش داشته

دوما بازي ترسناك كلا فروشش خيلي كمه نمونش DEAD SPACE كه كلا تا الان 1 مليون فروش داشته(فقط روي 360) پس اصلا مقايسش با HR نمي دونم چيه شايد اونم ترسناكه

سوما بازي نوراوري ها و جو خوبي داشت اما درست ازش استفاده نشد و كلي پتانسيل داره تا بتونه توي نسخه ي دوم به درستي پيادش كنه

ديگه بازي هايي مثل KANE AND LYNCH كه نسخه ي اولش هيچي نداشت ادامه پيدا كرد هرچي باشه ALAN WAKE خيلي از اين جور بازي ها جلوتر هست

شما اصلاً در سطحی نيستی که بخوای در مورد پستای من اظهار نظر کنی!

در مورد بقيه پستتون و پست بابک که ميگيد 600 هزار نسخه فروخته بد نيست بدونيد 140 هزار نسخش توی آمريکا تأييد شده ولی 500 هزار نسخه بقيش رو VGchartz آمار داده بود که اصلاً معتبر نيست!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=1129&page=214

DEAD SPACE رو با AW مقايسه ميکنی؟ بازی که اونهمه حمايت ميکروسافت پشتش بود رو با DEAD SPACE يکی ميکنی؟
در ضمن اگه فروش بازی ترسناک کم بود RE ها واسه چی هميشه فروش خوب داشتن!

مهم پتانسيل نيست مهم اينه که از اين پتانسيل چجوری استفاده بشه!

در ضمن من هيچوقت نگفتم نسخه دوم نسازن!

AW بیش از 600,000 و HR هم حدود 1.3 میلیون فروخته، که من فکر میکنم درصد زیادی از دلیلش برمیگرده به سلیقه Xbox دارها که به عناوین شوتر بیشتر علاقه دارند.

اوّلين نظرو خودم بدم؟

اوج اعتماد به نفس الکی توی حرفای ايشون موج ميزنه :دی

سبک جديد؟ سبک جديد؟ ميشه بگيد چه عامل جديدی داشت اين بازی که عامه پسند نيست؟ نکنه چراغ قوه نکته جديده؟

گيم پلی بازی همونيه که از resident evil 4 شروع شد!

بازی فقط یک چراغ قوه بگیر از اینور بپر اونور :d هیچ نوع ابتکار عملی به خرج ندادن :d نسازن بهتره

از وقتی این بازی اومد ، فقط به خاطر امتیازهایی که گرفت شاهد این نظر های ... هستیم .
البته بعضی از دوستان که کارشون همینه , 1 بار نشد من تو تاپیک های بازی های xbox360
برم و چشم به جمال جناب sadra-hhh و ایراد گرفتناشون روشن نشه .
اگه بازی برای PC هم میومد , نصف این ایرادها هم گرفته نمیشد .
یادمه یه عده این بازیرو با alone in the dark مقایسه کردن . الان دیگه گیم پلی بازی همونیه که از resident evil 4 شروع شد !!! .
اگه این بازی گرافیکش هم یکم پایین بود که دیگه ...
همه فقط ایراد میگیرن .هیچ کس نقاط قوت بازی رو نمیگه ،هیچ کس از داستان بازی حرفی نمیزنه ؛ چون میبینه ایراد گرفتن ازش مشکله ، فقط میپردازن به چراغ قوه !!! ، اگه چراغ قوه باعث تکراری شدن میشه پس الان تفنگ باید .... ، پس منم بگم بازی های شوتر چیه ؟! یک تفنگ بگیر اینو بکش اونو بکش !!!

ماکان جان مطمئن باش هیچ ربطی به نا امید کنندگی و اینا نداره:دی

اول اینکه من هزار بار گفتم، تو ایران ملت انتظار یه فوق شاهکار از AW داشتن، والا من تو سایتهای خارجی نه هایپ خیلی زیادی به اون صورت دیدم، نه امید برای تبدیل شدن به بهترین انحصاری 360:دی (در صورتی که به دلایل ناشناخته تو اینجا همه میگفتن GOTY میشه!!).

دوم، اگه قرار بود به میانگین امتیاز و خوب بودن نگاه بشه، یه بازی مثل Army of Two با میانگین 74 نمیومد حدود 3 میلیون نسخه (!) بفروشه:دی

همون سلیقه ای که من گفتم خیلی بیشتر دخیله. بازیهایی مثل COD و Halo میلیونی رو 360 میفروشن، ولی مثلا اگه HR رو 360 بود شاید از AW هم کمتر میفروخت (برعکسش هم صادقه).
خوب بله مقداریش هم به سلیقه دارندگان X360 برمیگرده. خیلی راحت با توجه به فروش بازی های X360 میشه گفت اکثر گیمرها این کنسول رو میگیرن تا بازی های Shooter و خلاصه بازی که توش به نوعی جنگ باشه رو بگیرن و طبیعتا بازی های سبک های دیگه باید خیلی خوش شانس باشن تا فروش خوبی داشته باشن. مثل Banjo یا همین AW. اما همه دلایل شکست تجاری AW رو هم نمیشه گردن سلیقه انداخت.

ببین تو الان Ao2 رو مثال میزنی در صورتی که اصلا مثال بجایی نیست. من باز هم تاکید میکنم منظور از نامید کننده بودن اصلا بد بودن نیست. من واقعا کسی رو ندیدم که قبل از انتشار Ao2 منتظر یک فوق شاهکار رو داشته باشه. همه منتظر یک بازی سرگرم کننده بودن. اما وضعیت برای AW خیلی فرق میکرد. چون توسط یکی از بهترین تیم ها ساخته میشد، چندین سال روش کار شده بود و خیلی روش مانور داده شده بود. خوب طبیعی هست حساسیت روی این بازی به مراتب بیشتر از Ao2 هست! این بازی به نوعی افتخار طرفداران X360 بود و همیشه ان رو در مقابل بازی های AAA کنسول رقیب قرار میدادن اما وقتی بازی منتشر شد همه فهمیدن بازی هیچ نکته خاصی که ان رو تبدیل به شاهکار کنه نداره و صرفا یک بازی خوب هست.

خوب وقتی شما بفهمی با یک بازی خیلی شاخ که نباید از دستش بدی طرف نیستی سلیقه روت بیشتر اثر میزاره و به هیچ وجه سمتش نمیری! یعنی دقیقا اتفاقی که برای AW افتاد! اما در مقابل اگه بازی انتظارات رو براورده میکرد مطمئن باش همه برای اینکه بازی رو تجربه کنن سلیقشون رو میزاشتن کنار.

مثال هم HR هست. پیش بینی ها برای فروشش 300 هزار نسخه بود اما چرا اینطور نشد؟ خوب انقدر همه از این بازی تعریف کرده بودن و ... که همه تقریبا خواستن ببینن HR واقعا چی هست؟ مثلا یک گیمری مثل خود من که در حالت عادی سمت این بازی ها هم نمیرم نسبت به این بازی کنجکاو شدم و رفتم خریدمش!

Army of Two رو به خاطر همون شوتر بودنش مثال زدم:دی یعنی یه شوتر متوسط هم فروش بالایی رو 360 داشت.

بقیه حرفهات هم که جواب داده بودم، اینجا انتظارات از AW خیلی بالا بود، نه کل دنیا.
الان میگن تو خارج اصلا هایپ نبود ! شما برو کامنت های ملت رو فروم های خارجی بخون ببین ملت ذوق مرگ بازی بودن !
ذوق مرگ بازی بودن، با پیش بینی میانگین 97 که اینجا براش شد خیلی فرق داره!
اگه اونجوریه پس GoW 3 هم نا امید کننده بود:دی چون اینجا میگفتن رکورد Ocarina of Time رو میشکونه:دی

آخرین ویرایش:
AW بازی بدی نبود ولی باید قبول کنید بازی ای که این همه حمایت پشتش بود ، این همه سال روش کار کردن و این همه هم هایپ شده بود انتظارات بیشتری ازش میرفت ! (الان میگن تو خارج اصلا هایپ نبود ! شما برو کامنت های ملت رو فروم های خارجی بخون ببین ملت ذوق مرگ بازی بودن ! )

Remedy نتونست اونطور که باید و شاید انتظارات ملت رو بر اورده کنه ! :|

اگه اونجوریه پس GoW 3 هم نا امید کننده بود:biggrin1: چون اینجا میگفتن رکورد Ocarina of Time رو میشکونه:biggrin1:

GOW3 که تقصير سايتا بود همچين از بازی تعريف کردن که ما اينجوری بگيم :دی

پ.ن:خودتم کم به hale reach هايپ نميديا :دی

اگه اونجوریه پس GoW 3 هم نا امید کننده بود:biggrin1: چون اینجا میگفتن رکورد Ocarina of Time رو میشکونه:biggrin1:
بابی آخه سر گاو3 هم همین چیزا پیش اومد انتظار همه رفت روی 10 .:>
مث اینکه Reach جونت یادت رفته ، تا یک خبری میاد تاپیک رو منفجر میکنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or