Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماشاء ا... هر تاپیکی که مربوط به هر بازی است می روم تا اطلاعات جدید از اون بازی بدست بیارم با مبحث 3 چراغ و اینکه بازی کی ریلیز میشه و سایر مباحث روبرو می شوم.
فکر کنم به غیر از پستهای فریدون ، مطلب تازه ای در مورد این بازی نخوانده باشم و این تاپیک هم با آف تاپیک عزیزان جلو می رود !

اگر اخبار و گزارشات مربوط به این فوق شاهکار رو دنبال کرده باشید حتما به این مطلب پی بردید که Remedy همه چیز از ریز و درشت را در AW شبیه سازی میکنه. تو این دو تا شات که از یک منطقه ولی در زمانها مختلف گرفته شده به راحتی میتونید سیستم اعجاب انگیزه تغییر اب و هوا رو به راحتی مشاهده کنید.

صحبت از شبیه سازی شد یا یه مطلبی افتادم که یادم نیست کجا خوندم!!!.
تو اون مقاله نوشته بود: وسایل کوچکی مثل اسلحه و چراغ قوه آلن که میبینید از مدلهای اصلی ( واقعی ) اسکن شده و بدون کوچکترین دستکاری وارد ابجکتهای شده!!
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
با مبحث 3 چراغ و اینکه بازی کی ریلیز میشه و سایر مباحث روبرو می شوم.
:-".

فريدون! ميگم زيادي درباره بازي خوب نگفتي؟ هنوز كه چيزي از بازي معلوم نيست!
راستي يا من نديدم يا ننوشتي!
درباره گرد باد و... هم تو بازي گفتي؟
چيز جالبي ولي من شك دارم يك بازي سر گرم كننده 100 درصد بشه اخه با يك كلت و چراغ قوه چقدر مگه سرگرم ميشيد؟ فوق فوقش 5 ساعت اول بعدش چي؟
همش كه محيط نيست! شرط يك به هزار ميبندم همتون بعد از 4 ساعت گشتن تو محيط بازي خسته بشيد! تازه مسئله اصلي اينجاست كه مثل GTA سوار هواپيما و... هم نميتونيد بشيد پس 50 درصد نقشه كه داراي درخت و جنگل يا بايد پاي پياده بري يا بايد بيخيالشون بشي.
من كه عاشق اين بازي هستم و توي 6 عنوان افتخاري X360 هم قرار داره ولي اميدوارم تعريف هاي زياد از بازي نشه يك عنوان درجه سه ...:biggrin1:

شما اول میگید

هنوز كه چيزي از بازي معلوم نيست!

بعد در مورد بازی چهار خط منفی مینویسید؟!

چيز جالبي ولي من شك دارم يك بازي سر گرم كننده 100 درصد بشه اخه با يك كلت و چراغ قوه چقدر مگه سرگرم ميشيد؟ فوق فوقش 5 ساعت اول بعدش چي؟
همش كه محيط نيست! شرط يك به هزار ميبندم همتون بعد از 4 ساعت گشتن تو محيط بازي خسته بشيد! تازه مسئله اصلي اينجاست كه مثل Gta سوار هواپيما و... هم نميتونيد بشيد پس 50 درصد نقشه كه داراي درخت و جنگل يا بايد پاي پياده بري يا بايد بيخيالشون بشي.
من كه عاشق اين بازي هستم و توي 6 عنوان افتخاري X360 هم قرار داره ولي اميدوارم تعريف هاي زياد از بازي نشه يك عنوان درجه سه...

بازي خـــــــــيــــــــــــلــــــــــــــــــــي جاي كار داره ...
اصلا نميشه از الان قضاوت كرد... فكر كنم تو فروش يه بازيه متوسط ميشه... از نظر فني و نمره ها هم در حد متوسطه... با اجازه ي فن هاي اين بازي مثل فريدون جان (:cheesygri) به نظر من منتظر يه بازيه خيلي عالي و يه شاهكار نباشيد :blushing::cheesygri:p

شما اول میگید
شما پيش نمايش فريدون رو خوندي؟ فقط از نكات مثبتي صحبت كرده! كه من 80 درصدش رو هيچ جا نديده بودم. اين يك دوما اينقدر از بازي خوب گفته كه همه فكر ميكنند اين بازي الان عرضه هم شده!
سوما شما با ماشين ميتوني بري وسط جنگل گاز بگيري و هرجور عشقت ميكشه رانندگي كني؟
چهارما اعلام كردن كه شخصيت يك چراغ قوه داره همراه با يك تفنگ! كه در شب مجبوريد از چراغ قوه استفاده كنيد! در اصل چراغ قوه اسلحه بدون تير شماست.
اگر تريلر كه تو نمايشگاه اينتل برگزار شد رو ببيني متوجه بشي ولي بازم تو اون نمايشگاه اينقدر كه فريدون جان از بازي گفتن بيان نشد و يك نمايش كوتاه داشت. كه مربوط به همين يك تفنگ و چراغ قوه ميشه كه من ميگم اگر قرار باشه كل بازي رو با يك تفنگ و چراغ قوه بريد همون بهتر كه نريد!
بعدش هم گفتن كه اين شخصيت يعني آلن مثل مكس پين نيست يعني خبري از پرش ها نميدونم از اين حرفا توي بازي نيست.
من فقط ميگم اينقدر از بازي براي خودتون غول نسازيد كه وقتي اومد بگيد! اوه اين چيه!
يعني تصورات و توقعاتتون از بازي بالا نبريد.
مطمئنا آلن ويك يك بازي اكشن بزن بكش مثل مكس نيست.

Miesam جون فک کنم evil جان جواب لازمه رو داده! :biggrin1:.
----------------------------------
خشی جون تکلیف ما رو مشخص کن، اول میگی:
اصلا نميشه از الان قضاوت كرد...
بعدش میگی که:
فكر كنم تو فروش يه بازيه متوسط ميشه... از نظر فني و نمره ها هم در حد متوسطه...
حالا ما به کدوم سازت برقصیم :).
به نظر من منتظر يه بازيه خيلي عالي و يه شاهكار نباشيد :blushing::cheesygri:p
موافقم چون ما منتظر یک فوق ابر شاهکار هستیم :biggrin1:.

پ.ن. این تعریف و تمجیدهای که خواندید نظر اکثر غریب به اتفاق منتقدین و کارشناسان ـه. ;)
------------------------------------

میثم جون چه بد گیر دادی به این چراق قوه و تفنگ!. یک ضرب المثل چینی هست که میگه: لبه تیز برگ میتونه یک شمشیر باشه. از کجا میدونی این وسایل سلاح های خوبی نمیتونه باشه. درضمن شما با مسائل ماورا طبیعه رو به رو هستید که چیز مشخصی وجود نداره که بتونه جلوی این موجودات رو بگیره چه برسه بخواد بهشون اسیب برسونه. توقع داری با اسلحه های CoD 4 بری به جنگ موجوداتی که واقعی یا وحم بودنشون معلوم نیست؟!
احتمالا داستان رو درست متوجه نشدی یا ناخواسته سری Silent Hill & Resident Evil معیار قرار دادی!.

آخرین ویرایش:
بازي خـــــــــيــــــــــــلــــــــــــــــــــي جاي كار داره ...
اصلا نميشه از الان قضاوت كرد... فكر كنم تو فروش يه بازيه متوسط ميشه... از نظر فني و نمره ها هم در حد متوسطه... با اجازه ي فن هاي اين بازي مثل فريدون جان (:cheesygri) به نظر من منتظر يه بازيه خيلي عالي و يه شاهكار نباشيد :blushing::cheesygri:p
منم از ان فن بوي هاي دو اتيشه اين بازي هستم مثله فريدون:biggrin1:
ميشه بگي چرا نبايد منتظر يه شاهكار باشيم؟؟:-"
گرافيك بازي كه خوبه و اصلا جاي حرف نداره مخصوصا نحوه تغيير شب و روز:)
فيزيك بازي كه خيلي عالي به نظر ميرسه;)
صدا گذاري بازي هم اگر تريلرهاي بازي رو ديده باشي و ان نت ويالون رو گوش كرده باشي حتما هيجان زده شدي چون خيلي عالي هستش:love:;)
داستان بازي هم كه خيلي عاليه:love:
فقط ميمونه گيم پلي كه با پيشينه ايي كه از رمدي سراغ داريم(سري max payne رو ميگم) بايد گيم پلي بازي خوب باشه البته بازم نميشه زود قضاوت كرد:biggrin1:

براي اگاهي بيشتر از دوستان از داستان بازي اين هم داستان كه ترجمه خودم است:
الن يك نويسنده كتابهاي ترسناك است كه كتاب اخرش با موفقيت بسيار چشمگيري روبه رو شده است و وي به پيروزي خود مي بالد وتصميم مي گيرد مدتي به استراحت بپردازد اما در همين هنگام با وارد شدن زني به نام اليس زندگي وي دگرگون مي شود او اليش را همسر روياهاي خود مي پندارد و رابطه ي عاشقي شديدي را با وي پيدا مي كند اما ناگهان اليس ناپديد مي شود و الن از غم دوري معشوق خود دچار افسردگي بسيار شديدي ميشود واتفاقاتي كه در اخرين كتابش براي قهرمان داستان خودش اتفاق افتاده بود در خواب الن خود را به جاي وي مي ديد و نمي تواست شبها راحت بخوابد. الن از اين به بعد با بيماري جديدي روبه رو مي شود به نام :
بي خوابي
مدتها گذشت و الن نتوانست بر اين بيماري غلبه كند تا اينكه تصميم مي گيرد براي معالجه به كلينيك درماني واقع در شهر برايت فالز ميرود.بيماري وي درمان مي شود اما الن در انجا با زني اشنا مي شود كه شباهت زيادي به نامزد گمشده وي اليس دارد ولي اين بار كابوس هاي بسيار وحشتناكي به سراغ او مي ايندو او تصميم مي گيرد كتاب خودش را بر اساس همين كابوس هاي بنويسد اما ناگهان خود در وسط برايت فالز و يك اسلحه و چراغ قوه در حال مبارزه با كابوس ها و كشف راز انها مي يابد.

اين هم پيشنماي سايت bazicenter كه قسمت داستان ان رو براتون ميزارم:
آلن ویک نام قهرمان بازی است. آلن یک نویسنده است که برای چندین سال سعی می کرد در کسب و کار خود موفق شود اما چنین نمی شد سپس دختری را ملاقات کرد که آلیس نام داشت و از آن پس شروع به دیدن کابوس های عجیبی کرد . برغم کابوس ها ، زندگی اش خوب بود و او سرانجام با الهام از خواب ها و کابوس های آزار دهنده اش ، کتابی نوشت که پرفروش ترین رمان شد اما بعد از انتشار کتابش آلیس ناگهان بدون به جا گذاشتن هیچ نشانی ناپدید شد. این رویداد از لحاظی با اتفاقات کتابی که توسط آلن نوشته شده بود شباهت عجیبی داشت . آلن فکر کرد که ممکن است بطریقی مسئول باشد و این شروعی بود بر احساس گناه و بی خوابی های وی .

آلن که از بیماری بی خوابی رنج میبرد ، ثبت نام در یکی از کلینیک های مشهور خواب درمانی در خارج از شهر را ، یکی از آخرین امید های خود برای درمان بی خوابیش یافت . بعد از ثبت نام در آن کلینیک ، آلن یکبار دیگر توانست مقداری بخوابد اما این پایان کار نبود زیرا رویا ها و کابوس های وی نیز شروع شدند . او در اوهام خود آلیس را می دید اما اتفاقات عجیب هنوز ادامه داشت . او متوجه یادداشت هایی شد که با دست خط خودش نوشته شده بود اما به خاطر نمیاورد که وی هرگز آن ها را نوشته باشد مساله وقتی بغرنج تر شد که آلن متوجه شد این نوشته ها آینده را پیش بینی میکنند. آلن هنگامی پی به این قضیه برد که رهگذری که وی سوار کرده بود پس از مدتی کشته شد. درست همانطور که در دست نوشته های وی پیش بینی شده بود.

آخرین ویرایش:
میثم جون چه بد گیر دادی به این چراق قوه و تفنگ!. یک ضرب المثل چینی هست که میگه: لبه تیز برگ میتونه یک شمشیر باشه. از کجا میدونی این وسایل سلاح های خوبی نمیتونه باشه. درضمن شما با مسائل ماورا طبیعه رو به رو هستید که چیز مشخصی وجود نداره که بتونه جلوی این موجودات رو بگیره چه برسه بخواد بهشون اسیب برسونه. توقع داری با اسلحه های CoD 4 بری به جنگ موجوداتی که واقعی یا وحم بودنشون معلوم نیست؟!
احتمالا داستان رو درست متوجه نشدی یا ناخواسته سری Silent Hill & Resident Evil معیار قرار دادی!.
من كه حالم از SH بهم ميخوره! هيچ بعد.
چراغ ...
درباره اين مسائل هم! من نميگم كه با بازوكا روح ها رو بكشيم :biggrin1: دارم عرض ميكنم خدمتتون كه! اينقدر از بازي خوب نگيد پس فردا اگر يك چيز مزخرف شد همتون حالتون گرفته ميشه ببين لپ كلام اگر بخوام بگم اين بازي اگر اينچيزي كه تو ميگي باشه 6 ساعت گيم پلي مفيد داره و بقيه اش يا بايد توي جنگل گشت بزني يا وقتي گرد باد اومد از ترس جونت به اين طرف و اون طرف بري همين و بس! درضمن بيشتر تاكيد بازي توي شب است!

منم از ان فن بوي هاي دو اتيشه اين بازي هستم مثله فريدون:biggrin1:
ميشه بگي چرا نبايد منتظر يه شاهكار باشيم؟؟:-"
گرافيك بازي كه خوبه و اصلا جاي حرف نداره مخصوصا نحوه تغيير شب و روز:)
فيزيك بازي كه خيلي عالي به نظر ميرسه;)
صدا گذاري بازي هم اگر تريلرهاي بازي رو ديده باشي و ان نت ويالون رو گوش كرده باشي حتما هيجان زده شدي چون خيلي عالي هستش:love:;)
داستان بازي هم كه خيلي عاليه:love:
فقط ميمونه گيم پلي كه با پيشينه ايي كه از رمدي سراغ داريم(سري max payne رو ميگم) بايد گيم پلي بازي خوب باشه البته بازم نميشه زود قضاوت كرد:biggrin1:
خب ديگه! مسئله همين ميگيد گرافيك كه داره فيزيكش هم كه خوب پس تمام ...
مگه هر بازي گرافيك خوبي داشت تموم؟ مهم اين كه گيم پلي درستي داشته باشه من خودم به شخصا بازي اي كه زير 12 ساعت گيم پلي داشته باشه رو جزء بازي حساب نميكنم (دقيقا مثل Cod4 و Max Payne 2)

مگه هر بازي گرافيك خوبي داشت تموم؟ مهم اين كه گيم پلي درستي داشته باشه من خودم به شخصا بازي اي كه زير 12 ساعت گيم پلي داشته باشه رو جزء بازي حساب نميكنم (دقيقا مثل Cod4 و Max Payne 2)
مشكل همينه ميثم جان هنوز از گيم پلي بازي هيچي معلوم نيست اما چون بازي يه جورايي sand box هستش مطمئا ماموريت فرعي زيادي داره ولي همش به گفته سازندگان در راستاي داستان اصلي بازي خواهد بود مثل ماشين سواري بازي:biggrin1:
پس راحت 12 ساعت گيم پلي رو داره خيالت راحت:biggrin1:;)
ولي بايد ديد ايا يه بازي با 20 ساعت گيم پلي مزحرف ارزش بازي كردن رو داره يا يه شاهكاري مثله cod4 با 7 ساعت گيم پلي؟؟؟
اين جاست كه معلوم ميشه گيم پلي بازي خوبه يا نه چون cod4با همون 7 ساعت خيلي عالي بود نه مثله بعضي بازي ها با 14 ساعت گيم پلي فوق العاده مزخرف

مشكل همينه ميثم جان هنوز از گيم پلي بازي هيچي معلوم نيست اما چون بازي يه جورايي sand box هستش مطمئا ماموريت فرعي زيادي داره ولي همش به گفته سازندگان در راستاي داستان اصلي بازي خواهد بود مثل ماشين سواري بازي:biggrin1:
پس راحت 12 ساعت گيم پلي رو داره خيالت راحت:biggrin1:;)
ولي بايد ديد ايا يه بازي با 20 ساعت گيم پلي مزحرف ارزش بازي كردن رو داره يا يه شاهكاري مثله cod4 با 7 ساعت گيم پلي؟؟؟
اين جاست كه معلوم ميشه گيم پلي بازي خوبه يا نه چون cod4با همون 7 ساعت خيلي عالي بود نه مثله بعضي بازي ها با 14 ساعت گيم پلي فوق العاده مزخرف
ببين چه جوري برات بگم! من فكر ميكنم منظورم رو خوب نميرسونم.
ببين دقيقا مسئله همين همينقدر كه درباره گيم پلي اعلام شده كه روند خيلي تكراري رو نشون ميده. ببين مثلا AC شايد روي گيم پليش خيلي كار شده باشه ولي خيلي تكراري و يك نواخت است و بعد از چند ساعت برات عادي ميشه. COD4 همينطور وقتي من! توي سختي يكي مونده به آخر اسمش الان يادم رفته بازي رو عصر روز دوشنبه بگيرم آخر شب تمومش كنم نشون ميده كه خيلي كوتاه هرچه قدر هم كه از بازي لذت ببري بايد يك حدي باشه كه تكراري نشه ديگه. حالا باز در COD4 به لطف محيط هاي مختلف اصلا برات جايي تكراري نميشد ولي فكرش بكن هر شب بايد بري تو خيابون گشت زني هي روح بياد با چراغ بزنيتشون :biggrin1:
به نظرت اين حالت چند ساعت تنوع ؟

ببين چه جوري برات بگم! من فكر ميكنم منظورم رو خوب نميرسونم.
ببين دقيقا مسئله همين همينقدر كه درباره گيم پلي اعلام شده كه روند خيلي تكراري رو نشون ميده. ببين مثلا AC شايد روي گيم پليش خيلي كار شده باشه ولي خيلي تكراري و يك نواخت است و بعد از چند ساعت برات عادي ميشه. COD4 همينطور وقتي من! توي سختي يكي مونده به آخر اسمش الان يادم رفته بازي رو عصر روز دوشنبه بگيرم آخر شب تمومش كنم نشون ميده كه خيلي كوتاه هرچه قدر هم كه از بازي لذت ببري بايد يك حدي باشه كه تكراري نشه ديگه. حالا باز در COD4 به لطف محيط هاي مختلف اصلا برات جايي تكراري نميشد ولي فكرش بكن هر شب بايد بري تو خيابون گشت زني هي روح بياد با چراغ بزنيتشون :biggrin1:
به نظرت اين حالت چند ساعت تنوع ؟
خوب درسته ولي مطمئن باش گيم پلي بازي اين قدر هم بد نخواهد بود:-":biggrin1:;)
تازه بايد ببينيم گيم پلي بازي چه طوري است بعد فضاوت كنيم هنوز خيلي زوده:biggrin1:

مصاحبه Shane Kim با Mtv

45596_hs.jpg

ALAN WAKE

MTV : نظرت درباره ALAN WAKE ؟ كي عرضه ميشه ؟

KIM : اين بازي ALAN WAKE يكي از بازي هاي عجيب . بزرگ و جاه طلبانه است و در سال 2008 عرضه ميشه

کم چرت و پرت بحث کنید...

پ.ن:با تشکر از کسری عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or